[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
8165 ödeme Unganlar
15 Haz 2023 9.45 randevum içim 9’ da 237 nolu binanın 4. Katındaki Unganlar tıp merkezindeydim. Hemen buyrun dedi görevli kadın ve AA ile başlayan numaranın olduğu sayfayı istedi. Ardından pasaport ve aşı kartını istedi ve ateş ölçümü ve digital foto çekimini masasında yaptı. 3. Kata inmemi ve akciğer grafisi çektirmemi istedi. Aşağıda 35 Usd karşılığı kart ile Lira olarak ödedim ve ciğer röntgenini çektiler. 4.kata çıktım tekrar ve işlem tamam dedim. 10.45 de tekrar gelin dediler. Biraz yürüdüm ve geri döndüm. 30 dakika kadar kayıt bölümünde bekledim ve 2 TC vatandaşı dışında diğerlerinin başka ülkelerden gelen insanlar olduğunu fark ettim. Genellikle ailelerden oluşan gruplardı. Ömer bey diye anons eden görevli beni alıp içerideki odalardan birine götürdü. Kilomu ve boyumu ölçtü. Ardından siyah bir medikal önlük vererek iç çamaşır dışındakileri çıkarın dedi. Yaklaşık 45 dakika perdenin arkasında bekledim. Sıkıcıydı. Bir kadın doktor geldi ve sedyeye uzanmamı istedi. O sırada o meşhur sorulara başladı; tiroid, verem, kanser, tansiyon vb var mı. Ameliyat geçirdiniz mi, midede böbrekte sorun var mı vb. Soruları yanıtlarken, her iki omuzumdan tüm aşıları yapmıştı bile çaktırmadan. Şimdi giyinin dedi ve çıktı. Kayıt masasındaki kadın görevli 3 dk içinde çıkageldi ve haydi gidelim Ömer bey dedi. 330 dolar karşılığını kart ile TL olarak ödedim ve yarın gelin alın evraklarınızı dedi. Kardeşim alsa olur mu dedim, kabul etti ve kardeşimin adını sisteme girdi. Kan almadılar. Saat 12.00 de her şey bitmişti. Ben dönüyorum İstanbul’a, 23 Haziran sabah 9’da Ankara ile mülakatım var ve geri döneceğim Ankara’ya 22 Haz perşembe günü. Not: Trenle seyahat İST-ANK arasında ideal. Sorunsuz bir deneyimdi. Ciddiyeti seviyorsanız tabi. -
@cebrailoz çok teşekkür ederim
-
@chucker tebrikler, vizeniz hayırlı olsun. abd'deki hayatınızda bol şans ve huzur diliyorum..
-
@chucker tebrik ederim. vizeniz hayırlı olsun.
-
Vizeniz hayırlı olsun @nskrgl ABD'deki hayatınızda mutluluklar.
-
@nskrgl Tebrikler vizeniz hayırlı olsun.Amerikadaki yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@nskrgl tebrik ederim. ABD'deki hayatınızda mutluluklar.
-
Tebrikler @chucker vizeniz hayırlı olsun, ABD'deki yeni hayatında başarılar dilerim.
-
@teamspirit tebrikler iyi günlerde kullanın vizenizi
-
@melihturkmn tebrikler iyi günlerde kullanın vizenizi ☺️
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@chucker tebrikler, vizeniz hayırlı olsun
-
@nskrgl tebrikler, vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar diliyorum
-
@Mehmet-Dikici Mehmet bey öncelikle vizeniz hayırlı olsun. Muhteşem bir deneyim yaşamışsınız. İnanın okurken ben gerildim. Bu mücadelenin karşılığını yeni hayatınızda alacaksınız umarım. Tebrik ediyorum ve ABD hayatınızda başarı ve mutluluk diliyorum.
-
Merhaba. 2023 talihlisi arkadaşları sanki kendimmiş gibi takip ediyorum ve hepsine şans diliyorum 🙏🏼 geçen ay 12 mayısta mail atılmış en son, haziranın 16’sı oldu, yok mu bir güncelleme? tahmini ayın kaçında geliyor mailler bir ortalaması var mı bunun?
-
@fyrnaa genelde bülten açıklanınca 1-2 gün içerisinde gönderiyorlar mailleri. Ankara bu sene maalesef 2 ay boş geçti haziranda gelmez ise 3 ay . çok kötü performans.
-
@chucker Tebrikler, vizeniz hayırlı uğurlu olsun👏
-
@Tuğberk-Önder, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@buraak_saglam tebrikler iyi günlerde kullanın vizenizi ☺️
Burak Bey maalesef red aldı :(
-
@tugofield Çok teşekkür ediyorum 🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
52
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.4k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum