Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
@Ahmet-0 geçmiş olsun. Güzel günler dilerim abdde. Siz green card ile mi gittiniz yoksa vize ile mi. Dönüş biletinizi sormalarından merak ettim. Green card olsa sormazlardı sanıyorum
-
@karaçay teşekkürler, evet turist olarak geldim o yüzden sorgulandı, green card ile gelenlerde böyle bir durum söz konusu değil.
-
@Muhtaradana resmi açıklama dışişleri bakanlığının instagram sayfasındada paylaşıldı
https://www.instagram.com/p/Cru4N37Mf3T/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
@mazk2104 Merhaba, Tezfly sitesinden indirim kodu veriyorlar. İsterseniz destek hattı ile iletişime geçip ekstra'da isteyebilirsiniz.
-
@Tripuck merhaba bu site ne icin ? Bir de kimse yazmayinca aldim artik bileti :(
-
Herkese merhaba. Londra aktarmalı uçuşta herhangi bir belge vs gerekiyor mu? Daha önce bu şekilde uçan varsa beni bilgilendirebilir mi? Abd vizesi olanlara transit vize gerekmiyor diye biliyorum.
-
@mazk2104, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@Tripuck merhaba bu site ne icin ? Bir de kimse yazmayinca aldim artik bileti :(
Talihsiz bir yorum olmuş... Size yardım edecek biri çıkmadı demek ki, yoksa burada herkes birbirine çok yardımcı oluyor.
-
@tuncayarat Merhaba, ben yaptim Heathrow aktarmali, sorun olmuyor, yeter ki ucusunuzun aktarma suresi ayni gun olsun (yoksa dis hatlara giris cikis yapmaniz gerekiyor), bir de biletler tek seferde kesilsin. Turkiye'den cikarken bakiliyor vize muafiyetinize zaten, terminalde de, transit turnikesinden biletinizle rahatlikla geciyorsunuz Londra'ya varinca.
-
Bu ileti silindi! -
@Serap-2 Gecerli vize turlerinde (turistik de dahil olmak uzere) istemiyor, (ABD-Avusturalya-Kanada).
-
@lumos, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@Serap-2 Gecerli vize turlerinde (turistik de dahil olmak uzere) istemiyor, (ABD-Avusturalya-Kanada).
Teşekkürler. Ben de sizin yorumu görünce sildim :)
-
@Serap-2 Rica ederim, hic sorun degil, ben tesekkur ederim duyarliliginiz icin.
-
@lumos çok teşekkür ediyorum
-
@Serap-2 evet herkes cok yardimci ama buna kimse yardim edemedi cok uzuldum. Yok halimle mecburen saglik icin o parayi odemek durumunda kaldim nasip boyleymis ne dihyelim :)
-
Seattle'a THY ile direkt uçuşlara bakıyorum Temmuz için, fiyatlar 26.800'den aşağıya yok :'( Yukarıda yazan tezfly'a baktım ama öyle bir kupon göremedim. Önerebileceğiniz farklı siteler veya taktikler var mıdır :D
-
@hope123 1 eylül gibi 19 binlere düşüyor 2 ay daha erteleme şansınız varsa :) hatta 14 eylül gibi 17 bin tlye, 1 ekim gibi 14 bin tlye kadar düşüyor
-
@misha90 Henüz ev ayarlayamadığımız için orada güzel havalarda ev bulma, dizme işlerimiz daha kolay olur diye böyle planladık :) Açıkçası kazanalı da 1 yılı aştığı için insan sabredemiyor :D
Yine de teşekkürler bilgilendirmeniz için :folded_hands: -
Merhaba, Thy ile Jfk havalimanıns uçacağım. Onun sonrasında da bir aktarmam daha var Phonex'e. Jfk ve Phonex uçuşum arasında 2,5 saat var gözüküyor. Sizce 2 buçuk saat yeterli olur mu?
-
Arkadaşlar merhabalar Eylülde İzmir-İstanbul-Chicago yapacagım Chicago Havalanına inicez vize türümüz Turistik ve uçak dönüş biletini 25 gün sonraya aldım. Vize alırken mulakat korkusu derken vizemiz onaylandı sonra vize basılma stresi derken vizemiz basıldı pasaportlar elimize ulaştı şimdiki korkumuz pasaport kontrolü okuduklarımdan dolayı daha doğrusu girişte sorun çıkıyor diyenler var sorgu odasına çekiliyorsunuz diyenler var. Aile olarak gideceğiz 3 kişi sizce bir sorun çıkar mı ve eşim illa kedimiz gelsin istiyor :) Yakın zamanda bu havalanına inen var mı sorun oluyor mu korkulacak bişey olur mu olmaz mı :)
-
@yuzi35, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Arkadaşlar merhabalar Eylülde İzmir-İstanbul-Chicago yapacagım Chicago Havalanına inicez vize türümüz Turistik ve uçak dönüş biletini 25 gün sonraya aldım. Vize alırken mulakat korkusu derken vizemiz onaylandı sonra vize basılma stresi derken vizemiz basıldı pasaportlar elimize ulaştı şimdiki korkumuz pasaport kontrolü okuduklarımdan dolayı daha doğrusu girişte sorun çıkıyor diyenler var sorgu odasına çekiliyorsunuz diyenler var. Aile olarak gideceğiz 3 kişi sizce bir sorun çıkar mı ve eşim illa kedimiz gelsin istiyor :) Yakın zamanda bu havalanına inen var mı sorun oluyor mu korkulacak bişey olur mu olmaz mı :)
Hic bir sey olmaz. Bunlari dusunmeyin. Sorgu odasina cekerlerse ayni seyleri sorup, gecisinize izin verecekler. Ama bence cekmezler. Rahat olun. Keyiflice tatilinizi yapmaya odaklanin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum