Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
Arkadaslar merhaba,
benim acilen amerikadan Turkiyeye gitmem lazim. Thy veya Lufthansa ile. Ogrenciyim butceyi cok siki tutmam lazim hastalik nedeni ile zorunlu gidiyorum. Faceboookta Bazi gruplarda ( tam hatirlamiyorum ) bazi kisiler calistiklari hava yollari icin promosyon indirim kodu verebiliyorlardi. Varsa aranizda biri yardimci olabilir misiniz lutfen ? Gercekten zor bir durumdayim varsa elinizde bir indirim cok makbule gecer. -
@carefreething vize almaniza gerek yok ama yinede ucacaginiz ulkelerin vize yonetmeligini inceleyiniz
-
Arkadaşlar, IST'dan Atlanta , Miami veya Washington DC'ye uçak bileti alıcam yakın zamanlı, güncel kampanya var mıdır THY için bildiğiniz duyduğunuz?
-
@AE123 yakın zamanda hiç duymadım, hangi tarih aralığına bakıyorsunuz, tek yön mü yoksa gidiş/dönüş mü? Aktarma olması problem olur mu? Bütçeniz nedir?
Bu kriterlere göre uygun bilet karşıma çıkarsa buradan yazarım
-
@Muhtaradana , hocam selam Haziran 10 11 gibi tek yön direk Thy ucusu bakiyorum, denk gelieseniz bir kampanyaya haberdar ederseniz sevinirim tesekkurler
-
@AE123 şimdi ofise geldim bulduklarımı sana koyuyorum. Bu üç resim direk hatlar. Diğer resimler de tek aktarmalı resimlerdir.

-
@ayvalik10 çok teşekkürler ilgilendiğin için benimde gördüğüm fiyatlar bu şekilde acaba bir kampanya - kod vs. bulsam az daha indirim yakalayabilir miyim diye bakıyorum ama yok zannedersem böyle bir opsiyon şu an için direk THY ucuşları için.
-
@AE123 Seçim ve Sevgililer günü nedeniyle olmuştu. O promosyonların süresi bitti . Şuan normal satış .
-
@Ahmet-0 geçmiş olsun. Güzel günler dilerim abdde. Siz green card ile mi gittiniz yoksa vize ile mi. Dönüş biletinizi sormalarından merak ettim. Green card olsa sormazlardı sanıyorum
-
@karaçay teşekkürler, evet turist olarak geldim o yüzden sorgulandı, green card ile gelenlerde böyle bir durum söz konusu değil.
-
@Muhtaradana resmi açıklama dışişleri bakanlığının instagram sayfasındada paylaşıldı
https://www.instagram.com/p/Cru4N37Mf3T/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
@mazk2104 Merhaba, Tezfly sitesinden indirim kodu veriyorlar. İsterseniz destek hattı ile iletişime geçip ekstra'da isteyebilirsiniz.
-
@Tripuck merhaba bu site ne icin ? Bir de kimse yazmayinca aldim artik bileti :(
-
Herkese merhaba. Londra aktarmalı uçuşta herhangi bir belge vs gerekiyor mu? Daha önce bu şekilde uçan varsa beni bilgilendirebilir mi? Abd vizesi olanlara transit vize gerekmiyor diye biliyorum.
-
@mazk2104, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@Tripuck merhaba bu site ne icin ? Bir de kimse yazmayinca aldim artik bileti :(
Talihsiz bir yorum olmuş... Size yardım edecek biri çıkmadı demek ki, yoksa burada herkes birbirine çok yardımcı oluyor.
-
@tuncayarat Merhaba, ben yaptim Heathrow aktarmali, sorun olmuyor, yeter ki ucusunuzun aktarma suresi ayni gun olsun (yoksa dis hatlara giris cikis yapmaniz gerekiyor), bir de biletler tek seferde kesilsin. Turkiye'den cikarken bakiliyor vize muafiyetinize zaten, terminalde de, transit turnikesinden biletinizle rahatlikla geciyorsunuz Londra'ya varinca.
-
Bu ileti silindi! -
@Serap-2 Gecerli vize turlerinde (turistik de dahil olmak uzere) istemiyor, (ABD-Avusturalya-Kanada).
-
@lumos, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@Serap-2 Gecerli vize turlerinde (turistik de dahil olmak uzere) istemiyor, (ABD-Avusturalya-Kanada).
Teşekkürler. Ben de sizin yorumu görünce sildim :)
-
@Serap-2 Rica ederim, hic sorun degil, ben tesekkur ederim duyarliliginiz icin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum