ABD-Türkiye Arası Para Transferleri
-
İş Bankası örneği de bulunsun
İş Bankası: 525 TL
Aracı banka: 20-25$ (1000$ altı ve üstü)
BofA: 15$ -
TRdeki atm/subeden US banka hesabima nasil USD koyarim? Imkansiz mi bu?
-
@mqkerqkermwer cepteteb bank of america ortaklar ondan Türkiyeden kartsız işlemleri ile para yatır amerikadan kartla çekersin
-
Herkese iyi forumlar.
Türkiye'den Kanada'ya para göndermenin en ucuz yolunu ya da yöntemini rica etsem paylaşabilir misiniz? -
@ayvalik10, içinde söyledi: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri
@mqkerqkermwer cepteteb bank of america ortaklar ondan Türkiyeden kartsız işlemleri ile para yatır amerikadan kartla çekersin
Emin misin? Yani daha once TEB atm'den bank of america debit kartini kullanarak ATM'ye nakit dolar koydun mu hic?
Ben bir TEB atmsine gittim bunu yapmak icin ama oyle bir secenek vermedi atm.
-
@mqkerqkermwer yeni bir değişiklik olduysa bilemiyorum ama daha önce denenmişti bu BofA kartını türkiyedeki TEB atmlerinde komisyonsuz işlem için fakat yapılamadı. Anlaşma sadece teb kartınla amerikadaki bofalardan komisyonsuz para çekebilme yönünde
-
@levo, içinde söyledi: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri
Herkese iyi forumlar.
Türkiye'den Kanada'ya para göndermenin en ucuz yolunu ya da yöntemini rica etsem paylaşabilir misiniz?Tekrardan iyi forumlar.
Yok mu kimse de bir paylaşım yapma durumu?
Özelden mesaj yazsanız da olur.Hazır mesaji yenilemisken, Türkiye'den nakit para çıkarırken beyanda bulunuyor muyuz?
-
ben demiyorum teb resmi sitesi diyor. Sadece atm farklı oluyor.
ayrıca sana örnekler göstericem kendi bulunduğum yerden 2 resim koyucam atm listesinde hangi atm ismi varsa altında harita göster kısmına tıklarsan o atm özellikleri çıkıyor

en yakın teb atm bulmak için site aşağıda
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri
@mqkerqkermwer yeni bir değişiklik olduysa bilemiyorum ama daha önce denenmişti bu BofA kartını türkiyedeki TEB atmlerinde komisyonsuz işlem için fakat yapılamadı. Anlaşma sadece teb kartınla amerikadaki bofalardan komisyonsuz para çekebilme yönünde
bofa kartiyla teb atmden usd 0 komisyonla cekiliyor. bunu ben yaptim.
ama sordugum sey su. bofa kartina teb atmden usd koymak. bunu ben yapamadim (1 atm denedim). bunu benden baska deneyen yok mu hic?
amerikan kartlarina amerika disindaki bir atmden usd konulmasina izin verilmiyormus diye birsey dedi bir bankaci. dogru mudur bilmiyorum.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri
ben demiyorum teb resmi sitesi diyor. Sadece atm farklı oluyor.
linkte oyle birsey yazmiyor.
bofa debit kartiyla teb atmden usd 0 komisyonla cekiliyor. bunu ben yaptim.
ama sordugum sey su. bofa debit kartina teb atmden usd koymak. bunu benden baska deneyen yok mu hic?
-
@ayvalik10 TEB'in sayfasında yazan TEB logolu atmlerde geçerlidir, zaten TEB atmleri diye özellikle belirtilmiş. Haritada gösterilen Türkiye içindeki TEB atmlerinin hangisinde döviz yatırma/çekme işlemi olduğunu göstermektedir. Yurtdışı anlaşmalı banka atmlerinden sadece çekim yapabilirsiniz, para yatıramazsınız.
-
@mqkerqkermwer evrt bahsetmeye çalıştığım oydu zaten daha önce forumda bunu deneyip yapılamadığını söyleyen oldu. Para çekme konusunda zaten sorun yok ama yatırma kabul edilmiyor
-
Arkadaslar 2 gun once Teb banka kartiyla bank of amerikadan para cektim , komisyonsuz diye sevinirken 3.15 $ maraf kestiler. Mail attim, subedeki temsilcime whatsapptan yazdim ama henuz cvp yok , muafiyet tanimlattim hesap cekim limitimi arttirdim gelmeden neden kesinti oldu anlamadim.
Su an yerlesme arifesinde Turk hattim harici yeni telefonumda olmadiginsan 0850 li numaralarini da ariyamiorum , ne sekilde ulasabilirim whatsapp hatlari vs var mi ?
-
M Murat 4 bu başlıktan bahsetti
-
herkese selam. Amerikaya taşınıyorum fakat 50k civarı bir param var.Bu parayı binance global e ardından binanceus hesabıma aktarsam.lazım oldukça peyderpey çekip kullanmam mümkünü ?
-
@AE123 Kablosuz bağlantı üzerinden arama özelliğini açabilirsiniz telefonunuz wifi ile aramayi destekliyorsa. Paketinizdeki kullanim haklarinizdan duserek aranabiliyor. Ben oyle kullananiyorum Abd'de.
-
@AbdullahC Coinbase daha iyi ama bu aralar kripto borsalarında para tutmama taraftarıyım çünkü SEC( Abd Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu) kripto para borsalarına dava açtı.
-
@AE123 amerika hattına türkiye paketi alabilirsen aşağıdaki linkten irtibat numaraları var
-
Wise 12 Haziran’dan itibaren düzeldi mi, eskisi gibi çalışıyor mu?
Transfergo’da son durum nedir?
-
@diclemre, içinde söyledi: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri
Wise 12 Haziran’dan itibaren düzeldi mi, eskisi gibi çalışıyor mu?
Transfergo’da son durum nedir?
Şimdi kontrol ettim. Wise'ın uyarı mesajı gitmiş. ABD'ye transfer yapılabilir gibi görünüyor şu anda.
-
Herkese iyi forumlar. Yurt dışındayken Garanti, TEB, İş vs. gibi bankaların internet ya da mobil şubelerine nasıl giriş yapabiliyoruz? Ya da yapabiliyor muyuz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum