[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@ygunen yürekten tebrik ederim siz, azminiz ve mücadeleniz inşallah hepimize örnek olur. Insalahim süreç basliynca bunlara gerek kalmadan hallederiz.
-
@ygunen Tebrikler, zor gunler gecirdiniz ama eminim buna degmistir. vizeleriniz hayirli olsun.
-
@ygunen Vallahi bravo, azmin elinden bir şey kurtulmaz, tebrikler👏
-
@Ozzyy, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@crazycells merhaba, greencard bana çıktı fakat AIS formunu eşim ve ben ayrı ayrı doldurduk. 2 ayrı kullanıcı ile doldurmuş olduk. Bu bize sorun yaratır mı? Asıl talihliye tekrar mı eklememiz lazım. Mülakat tarihi mailimiz 1 hafta önce geldi.
sorun olmaz, adres bilgisini gordukleri ve pasaportu nereye gondereceklerini bildigi surece sorun yok.
-
@anubis tebrikler, vizeniz hayırlı olsun.
-
@bilings tebrikler, vizeniz hayırlı olsun.
-
@lumos Cevabınız için teşekkür ederim tabiki dediğiniz gibi ama şuan ülkenin bulunduğu koşullardan dolayı schengen vizesi almak bile bir lütuf dosya taşıma kabulü ayrıca bir şans ama tüm denklemleri oturtmak için elimizden geleni yapmaya çalışıcaz case numberım yüksek.Vize alma açısından polonyadan yana sorun olmaz diye düşünüyorum ihtimal dahilinde bir eu bölgesi mülakat verirse ben yine polonyaya schengen alıp ordan gitmeyi planlıyorum hiç gitmediğim bir ülkeye vize almaya çalışmaktansa 10 sefer gittiğim ülkeye daha rahat vize alırım diye düşünüyorum ordanda olursa viyana vb neresi kabul ederse oraya geçerim.Tabi bunlar hep olasılık... Umarım herkes alabilir.
-
-
@ozanc Tabii ki elinizden geleni yapın. Ben teknik olarak aktarım yapıyorum ki herkes parametreler hakkında fikir edinip bu bağlamda hareket alabilsin. Yoksa GC ye giden her yasal yöntem mübahtır. 😉
-
Bu ileti silindi! -
@ozanc, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@anubis Öncelikle hayırlı olsun bende seneye dosyamı vize kolaylığı açısından Polonya'ya almak istiyorum(1 yıl eğitim ve ziyaret sayım fazla) Schengen vizesi ile dosya taşıma hakkında bilginiz varmı ?
Merhabalar, biz D tipi uzun donem vize ile tasidik, oturum iznimiz yoktu henuz. Schengen ile Polonya’ya tasiyabilen henuz duymadim hic.
-
Bu ileti silindi! -
@ygunen hayırlı olsun tebrikler ABD hayatında başarılar dilerim 🙏
-
@anubis Teşekkürler hocam süreç başlayınca deneyeceğim şansımı.
-
Merhabalar mülakat alıp vize alan herkesi tebrik ediyorum 😊🙏 Bizde ailecek 2024 talihlisiyiz. Numaramız 2XXX lerde sizce mülakat tarihimiz sizce yakın olur mu . Neye göre belirleniyor mülakat günü şimdiden çok teşekkür ediyorum 🙏
-
Merhaba, sorularınızı 2024 talihlisi olarak https://yesilkartforum.com/forum/topic/5358/dv2024-sohbet-odası/28621 bu başlık altında sormalısınız.
Ek olarak 2024 excel dosyasında bilgilerinizi göremedim. Sürecinizi herkesin takip edebilmesi adına excel dosyasına taşır mısınız? https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hzWtWRX5sSBdSXkzYmnOWPtEXmJtRwBSmKgu5kjOrbg/htmlview#gid=0Cevabınıza gelirsek cn ilk sıralarda olduğu için bu senenin sonlarına doğru cut off olur numaranız ve mülaktınızı alırsınız. daha detaylı anlatım için şu başlığın ilk sayfasını lütfen okuyun.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/6410/dv2024-2024-green-card-lotosu-aşamaları?page=1 -
Arkadaşlar merhaba,Hastanede Antikor Testi yaptıracağım..Çıkan sonuca göre aşılar olacağını biliyorum,ayrıca özellikle olunması gerekli aşılar varmıdır?
-
@Berkan-0 Mulakata Ankara'da girecekseniz bunlarin bir anlami yok, kabul edilmiyor. Dosyanizi tasidiysaniz da once ilgili klinige sorun, kabul ederlerse yaptirin. Gerekli asilar belirli, asilara CDC (Centers for Disease Control and Prevention) kurumu karar veriyor. Yetiskin ve cocuk olarak karisik liste de burada... olup, detayli bilgiyi her hangi bir ABD ile anlasmali kurumun web sayfasindan bulabilirsiniz kendinize gore. Covid-19 asilari ulusal kararlara da bagli olmakla birlikte hala zorunlu.
-
@omerfarukarisoy hayırlı olsun tebrikler ☺️
-
@blackmamba24
Hong kong bizden vize istemiyor ben singapur aktarmalı gittim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum