DV2024 Sohbet Odası
-
@Serap-2 teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur bir kapı açılır...
-
@semihistanbul Bizim de 5binlerde utanmasam whatsapptan yazıcam herkese
-
Dostlar selamlar Örneğin anne ,baba ve çocuk başvurup babaya veya anneye çıktıktan sonrasında çocukta greencarddan yararlanabiliyor lakin anne ve babanında amerikaya gitmesi zorunlumu veyada anne ve babaya çıktıktan sonrasında sadece çocuk gitse ve anne baba gitmesse sorun oluşur mu bu soruya detaylı bir cevap aradım ama bulamadım bilen arkadaşlar bilgilendirirse çok evinirim teşekkürler cevaplar için
-
@ozkan-akbulut, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaşlar ds260 formunu 2. Günden yolladım sonuçlar açıklanınca ama case numberin yüksek olması çok canımı sıkıyor gelecek sene için grupta kurulmayacakmis telegram ,acaba 24k numaralar seneye hayal mi
seneden seneye farkliliklar oluyor, DV2024'un nasil olacagini 1 Ekim'den sonra yasayarak gorecegiz...
-
@Lifepark-0, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merhaba dostlar. 2024 DV lotary talihlilerindenim. Mülakat sırası gelene kadar türkiyede gidebileceğim iyi DİL OKULU olarak nereyi önerirsiniz? Aslında amerikada da belgesi geçerli bir eğitim olsa çok iyi olur. Gittiğimde Toffle sınavına da girmek istiyorum oraya hazırlayan bir okul olsun. Amerikan Cultur a bakındım biraz. Sizin önerileriniz neler?
su bolumu incelemenizi tavsiye ederim:
-
@Omer-Manas, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emre-Kurtulmuş anladım, teşekkürler.
Konsolosluk belirli bir formatta mı istiyor acaba iş teklifini? Yoksa herhangi bi official job offer formatında olabilir mi?
Teşekkürlerstandart bir is teklifi mektubu yeterlidir.
-
@PinarB, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Benim farklı bir sorum var. Merhaba. Daha önce lottery ile başvuru yaptım çıkmadı. Ama benim oğlum ABD vatandasi orda doğdu. Şu an 22 yaşında. Annesi olduğum için bana green card başvurusu yapabilir mi?
su basligi incelemelisiniz:
-
@Emre-Oktay, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Şu yeşilkart formu yapandan Allah razı olsun bütün istediğimiz bilgiler burada var bende 2024 talihlisiyim case no 8××× lütfen giden arkadaşlarda gittikleri yerlerdeki deneyimlerini yazsin
Su bolumu inceleyebilirsiniz:
-
@anyela, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
merhaba dv260 formu gönderdikten büyükelçiliğin vereceği mülakat tarihini mi beklicez onun dışında yapmamız gerekn başka birşey var mı
Su basligi incelemelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/6410/dv2024-2024-green-card-lotosu-aşamaları
-
@Zafer-Özgen, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Dostlar selamlar Örneğin anne ,baba ve çocuk başvurup babaya veya anneye çıktıktan sonrasında çocukta greencarddan yararlanabiliyor lakin anne ve babanında amerikaya gitmesi zorunlumu veyada anne ve babaya çıktıktan sonrasında sadece çocuk gitse ve anne baba gitmesse sorun oluşur mu bu soruya detaylı bir cevap aradım ama bulamadım bilen arkadaşlar bilgilendirirse çok evinirim teşekkürler cevaplar için
talihli olan kisi ABD'ye girmeden diger aile uyeleri giremez, bilginize.
-
Ben acik öğretim okuyordum kayıt yenilmedim 4 sene oldu acaba ds formunu doldururken lise bitirdim yazdim bisey olurmu neticede suana okumuyorum
-
@adaderyaela en son nereden mezun olduysanız onu yazmanız lazım.
-
@abrakadabra Dosya numaram 11200 lerde...
-
@zaferdemir benimde 15000 lerde
çağırılırız herhalde
-
@ozkan-akbulut halen geçerli mi bu?
aşı olmamız mı gerekiyor yani -
@Yıldıray81 evi nasıl bulacağız abi ya

benim kafama en çok takılan ev ve iş. hadi iş neyse her türlü yaparsın birşeyler
ama ev sıkıntı. oğlum yeni doğacak. bebek olmasa tek başıma dışarıdada kalırım
DV-2024

Dosya Numarası: 2024EU15XXX
DS-260 Gonderimi: 11/05/2024
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: -
@Ümit-Karabayır Ben başvurduğum süreç ile açıklanana zaman arasında bir sürü sitelerden ev ilanlarına, iş ilanlarına baktım. Gideceğim eyaleti kesinleştirip okul puanlarına göre mahalleleri seçtim ve o bölgede ev aradım. Hatta çıkmış olsaydı gitmeye yakın orada ev sahiplerine mesajlar bile atacaktım. Elbet bulunur, gerekirse 2 depozito verirsin yine de bulursun. Çok kişi böyle yapıyor. Bu arada bende de biri bebek olmak üzere 3 çocuk var ve çıkmış olsaydı hiçbir şeyden korkmadan ve 1 adım bile duraksamadan gider kurardım hayatımı. Sen de yaparsın kardeşim, ama şimdiden planlamalarını yap mutlaka.
-
@Yıldıray81 O iş maalesef o kadar basit olmuyor ev sahipleri %99 ihtimal ile ya kredi skoru yada çalıştığınız yerden maaş mektubu görmek istiyorlar. Aksi taktirde airbnb evi dahi kiralayamazsınız.
-
Herkese merhaba
24 bin cn olan biri olarak tabiki sürece gozlemliyip dosya taşıma düşüncesi hepimizde var.
Ama üzülerek öle schangen haberleri görüyorum ki karamsarlığa düşmemek elde değil. Onur Akın volkan konak bile Red vermişler. Adamın düğünü var damat ona bile vermemişler. Çok fazla gündeme gelmeye başladı inşallah biri bu düzene son verir. Ve kendim bi kez başvurdum yunanistana Red yedim
-
@BatuhanGnc kesinlikle kiralayamazsınız diye bir durum yok. Forumdaki tecrübeleri baştan sonra gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Kimi 2 depozit ile,kimi 6 ay önden ödeme ile,kimi sitede birilerini referans göstererek gibi çeşitli şekilde çözüyor. Tabiki kredi skoru ve iş yerinden alacağınız yazı işi %100 kolaylaştırır.
Siz en erken gideceklerden birisiniz tecrübenizi bekliyoruz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum