[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Mr-Yavuz Maili buraya da kopyalayıp yapıştırayım diğer ilgilenen arkadaşlar da faydalansın.
For information regarding the Special Immigrant Visa (SIV) process, please click here.
Applying from outside Qatar:
Currently, we are only open for immigrant visa appointments for citizens of Qatar or people who live in Qatar. If you are not a Qatari citizen or do not live in Qatar and have a QID, you cannot apply for your immigrant visa in Qatar. Please contact the U.S. Embassy in the country where you live.
The spouses and/or Children of U.S. citizens are eligible for an immigrant visa interview appointment provided they are physically present in Doha.Case transfer: If you would like to have your case transferred TO DOHA, please email us a copy of your Qatari ID/Residency Permit, a copy of your appointment notice from the location where you are currently scheduled, and your current phone number so we can look into your request. If you would like to have your case transferred FROM DOHA, you must contact the U.S. embassy in the location where you would like to transfer the case and request that they accept your case for transfer. They will reach out to our office via official channels if they accept the case transfer. We are NOT able to transfer your case until the embassy or consulate requests it from us.
-
@Hokkabaz36
kusura bakmayın biraz saçma bir soru olacak:)
bu ekran artık ds 260 formuyla ilgili işlemleri tamamladığımız ve mulakat mailini beklememiz gerektiği ekran dimi. -
Merhabalar dosya taşıma için konsolosluklara gönderebileceğim template gibi bir şey var mıdır yada yardımcı olabilecek
-
@greenbatu Subject kısmına CN numaranızı, mailin gövde kısmına nazik bir şekilde dosyanızı transfer etmek istediğinizi yazın.
Adınızı soyadınızı yazdıktan sonra şu bilgileri de ekleyin.DV Case Number : 2023EUXXXXXXX
Principal Applicant : Soyad, Ad
Preference Category : DV DIVERSITY- ANK/TURKEY
Date of Birth : Ay - gün - yılHepsi bu kadar.
-
@lumos merhaba telegram kullanıcı adım Mehmet Duman
-
Merhaba arkadaşlar. Dosyamı Budapeşte konsolosluğu kabul etti ancak ısrarla kcc den benim istememi bekliyor. Kcc ise 5 gündür attığım taşıma talebi maillerine otomatik mesajla yanıt vererek 'your case number is now current for interview processing' ile başlayan otomatik cevabı veriyor.
Aranızda bu durumda olmuş olan ve kcc yi ikna etmeyi başarmış olan var mıdır? Belki de özellikle belirtmem gereken bir anahtar kelime vardır. Hala mülakat yerim Ankara olarak görünüyor. -
@Mehmet-Sait-Duman Merhaba, bu isimle 7 farkli kisi cikiyor.
-
@lumos merhaba, kullanıcı adım thisismehmetduman
-
Merhaba günaydın benim bi sorunum var ve biraz endişelendim yardımlarınızı rica ediyorum. Ben ilk ds-260 formu doldururken arkadaşımın adresini gösterdim ama bu arkadaşım daha sonra amerikada kaçak kalmaya başladı ve bi şekilde arkadaşlığımız bitti artık görüşmüyoruz ben unganlara randevu alırken başka bir adres gösterdim ve aynı adresi bir kağıda yazıp konsolosluğa da götüreceğim önceden gösterdiğim adres sorun yaratır mı ve bana bu kim diye sorarlar mı bu kişinin orda kaçak kalması bizim için olumsuz bir geri dönüşü olur mu
-
@Neslihan-Yaşar adresini güncellerseniz sorun olmaz.
-
@gucarslan çok teşekkür ederim
-
@mehmetsaıt Tamamdir islem.
-
Merhaba arkadaşlar,en son Dosya taşıma talebimi yaptığımABD Kırgızistan Büyükelçiliğide kendi vatandaşlarına hizmet verebileceği nedeniyle kabul etmedi.Bilgilerinize.
-
@ozlcy numaranız aktif zaten konsolosluğun kendisinin KCCden istemesi lazım. Sizin KCCyi değil konsolosluğu ikna etmeniz lazım
-
@busradincer büşra hanım önce multi girişli 1 yıllık geçerli olan 36b vizesi aldım. sonra https://om.usembassy.gov/visas/immigrant-visas/immigrant-visa-online-inquiry-form/ burdaki foumu doldurdum vizemi ve pasaportumu ekleyerek transfer talebimi ilettim iki gün sonra Thank you for your email, consular Muscat requested your case, please wait for KCC to schedule your appointment date with Muscat yanıtı geldi.
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkürler bilgi için. İki gündür budapeşteye kcc den otomatik mesajlar aldığımı, onların yardımı olmadan dosyanın taşınmayacak gibi göründüğünü yazıyorum. Ama herşeye cevap yazan budapestede hiç ses yok. Özel bir yere atıf yapıp bakın bu sizin işiniz mi demek lazım? Kibarca nasıl ikna etmek gerekiyor? Eğer siz bu şekilde yapabildiyseniz biraz ayrıntı verebilirmisiniz?
-
@svsucr teşekkürler, daha önce buradan da talepte bulunmuştum ama vize ve pasaport eklememiştim, şimdi tekrar vize, pasaport, ID card ekleyerek yeniden talepte bulundum, umarım en kısa zamanda dönüş alırız.
-
Merhaba,
KCC’ye dosya taşıma isteğimi belirten bir mail attım ve bana “your case number is current for interview processing” ibaresini içeren 4. tip mail ile dönüş yaptılar. Fakat taşımak istediğim konsolosluklar da yardım edemeyeceklerini, dosya taşıma isteği için muhattabımın KCC olduğunu söylüyorlar. Dosyamı taşımak için aynı konsolosluklara 4. tip mail aldığımı belirterek yeniden mi başvurmalıyım?
Teşekkür ederim ilginiz için.
-
@repent Aynen dediğiniz gibi yapmalısınız, size gelen KCC mailini göndereceğiniz mailin bodysine ekleyin ve ısrarla-kibarca taşıma talep edin. Başka bir yolu yok.
-
@busradincer bana 2 gün sonra dönmüşlaerdi. umarım sizede olumlu dönerler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum