Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Card için Mali Geçim Kanıtları

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
88 41 14.0k 16

Benzer Başlıklar

• işveren yoluyla green card

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    0 Oy
    3 İleti
    196 Bakış
    crazycellsC
    @bedirhan-kaharaman bu sekilde genel sorular da sormaniz dogru degil. Ne sizi taniyoruz, ne de CV'nizi biliyoruz. Once forumdaki konulari inceleyip bu surecler hakkinda bilgilenmenizi tavsiye ederim. Eger cok iyi ve odulleri olan bir asciysaniz ve eger akrabanizin islettigi dunyaca unlu bir restoransa o durumda Green Card secenegi mumkun olabilir, ama aksi durumlarda bence once calisma vizesini goz onunde bulundurmalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/90/çalışma-vizeleri-h-l-ve-diğer-işçi-vizeleri
  • Green card başvuru

14
    1 Oy
    14 İleti
    717 Bakış
    ?
    @dratay, içinde söyledi: Green card başvuru mrb arkadaşlar benim iki ismim var başvuruda name kısmına mehmet ali mi yoksa mehmetali şeklinde yazmam mı doğru forumda 2.ci ad olarak zaten geciyor. Yani ilk adiniz 2.adiniz (var ise) soyadiniz seklinde. 2.ad yok ise zaten orda kutucuk var onu isaretliyorsun.
  • Geç mi kaldım ? (Green Card)

13
    1 Oy
    13 İleti
    1k Bakış
    goodluckG
    Fotodan dolayi problem olmaz sistem kabul etmis. Hafif bulaniklik sorun olmaz. Ayrica formu doldururken nitelikli hata yapmadiysaniz (evlisinizdir forma bekar yazarsiniz gibi) endise etmenize gerek yok. Cekilis Kaldirilsa bile baska bi yol her zaman bulunur yeter ki isteyin. Ben 28 yasimdayken geldim keske daha erken gelebilseydim diyorken 50 yasinda gelen adaminda 40imda gelseydim daha iyi olurdu dedigini duyunca vazgectim. Simdi keske ailem beni burda dogurup turkiyede okuttugu imkanlari burda saglasaymis bambaska imkanlar olurdu diyorum 😀 is burda dogmaya kadar dustu bunun sonu yok 😀
  • green card mülakatı

2
    0 Oy
    2 İleti
    732 Bakış
    crazycellsC
    Mulakat deneyimleri konusunu incelemelisiniz ve sorunuzu yine o konuda sormalisiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k