[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Osman-2 Rica ederim, kolayliklar.
-
@ekorkut bende bugün böyle birşey fatkettim. Submit tarihi agustos ve cn 30bin üzeri olan numaralar randevu almış fakat ben alamadım.
-
@cumhur-kutlu O submiti Agustos olan 30000 ustu mulakat alanlar kimler acaba? Hayir bizim excelimizde yok da... :alien:
-
Merhabalar, dv2023 için excell listesine nasıl kayıt yaptırabilirim
-
Bu ileti silindi! -
kime mail geldi mülakat için
-
Merhaba, green card mülakat için sponsor olacak kişi I-864 formunu mu doldurması gerekir. 3 kişilik aileyiz. Tek bir form yeterli midir? yoksa her kişi için ayrı ayrı form mu doldurulması gerekiyor. Formun güncel linkine nereden ulaşabiliriz. Şimdiden çok teşekkür ederim.
-
@Begum önce kendin ve sonra diğer aile fertleri için doldurulması gerekiyor zaten travel state den ds260 formu doldurabiliyorsun
-
Dv 2023 kazananıyız. Her birey için DS 260 formunu doldurmuştuk. Bize sponsor olacak akrabamız var. Doldurulması gereken I-864 formu mudur?Teşekkür ederim.
-
@Begum İmzanızda CN numaranız ve diğer bilgiler yok. Daha sağlıklı bilgiler almak için sürecinizi imzanıza ekleyin lütfen.
Ayrıca, sorunuzla ilgili detaylı bilgileri Sponsorluk işlemleri başlığında bulabilirsiniz. -
@Serap-2 Teşekkür ederim.
-
Arkadaslar bir konuda yardima ihtiyacim var.Biz 4 kisilik bir aile olarak 21.07.2023 tarihine mülalat aldik.insallah agustos ayinda Amerikaya giris yapacagiz.Tolgam Penn State Pensilvanya universitesinde, Boram Rutgers Newjersey de okuyacak .Biz 3 kisi esimin isi nedeniyle Newjersey eyaletinde ikamet edecegiz.Fakat Tolga Pensilvanyadaki universitede okuyacagi icin bizden ayri olarak o eyaletde ikamet edebilir mi? 20 yaşında zaten.Olursa 10 bin dolarlik indirim alacak.Hangi eyalette ikamet edecegimizin secimini konsolosluk mülakat görusmesi sirasinda mi belirtecegiz?Yani bizden ayri ikamet alabilir mi?Bunu mulakat esnasinda mi talep etmeliyiz.
-
Merhaba, gectigimiz cuma randevu alan oldu mu acaba? Tesekkurler, iyi pazarlar.
-
@ekorkut hiç anlamadım vatandaşlık olayı 5 sene sonra değil mi?Eyalet vatandaşı olmak ne demek l? Green card alır almaz vatandaş olmuyorsunuz ki!!!
-
@ekorkut Eğer bir mülakat aldıysanız imzanızı güncelleyip excele girilmesini sağlayın lütfen.
Bildiğim kadarıyla ilk 5 yıl göçmen kartı ile yaşadıktan sonra vatandaşlık almayı hak ediyorsunuz. -
@hsn-kartal haklisiniz yanlis ifade ettim.İkametgah anlaminda sordum.
-
@Serap-2 yanlis ifade ettim.Ikametgah olarak sormak istedim.Zaten excelldeyim.
-
@ekorkut Öncelikle hayırlı olsun.
Bir oğlunuz Pensilvanya'da okuyacak diğer üçünüz New Jersey'de kalacak.
Mülakatta nereye gideceksiniz diye soruyorlar, bunu belirtirsiniz. -
@Serap-2 tesekkuler
-
@Osman-2 Ankara'dan almadınız sanırım mülakatınızı CN'ye bakarak tahmin edecek olursak. Hayırlı olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum