Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Yurtdışında yaşayan Türkler Türkiye'deki seçimlerde nasıl oy kullanabilir?

Benzer Başlıklar

• 2024 Secimlerine Kayit ve Secmenlik Kontrolu

Gündem
    2
    0 Oy
    2 İleti
    137 Bakış
    arnbltA
    @caglaror hocam biz esim icin vote.gov dan kayit olduk ama kontrol ettigimde kayit getirmiyor. Tekrar kayit olmak sorun yaratirmi ki ?
  • eski FBI turk elemani

Gündem
    4
    1 Oy
    4 İleti
    369 Bakış
    S
    ....you tube yapip para kazanmak isteyenleri pek sevmem,cunku bir yerde hikayeleri kendilerine gore anlatirlar yani biraz saptirarak,yukardaki arkadasida tesaduf olarak gordum,hosuma gitti foruma yukledim..zaman zaman kendim de video yapip paylasim yaptigim kanallara yukleyeyim diye dusunuyorum ama bu isler icinde cok yasli oldugumu dusunuyorum.
  • Yurtdışı Telefon Harcı Düzenlenmesi (500 TL > 1500 TL)

Gündem
    12
    1
    1 Oy
    12 İleti
    369 Bakış
    sadikcaganS
    kaldırın ellerinizi bu bir soygundur :) duygular yoğun söylenecek okadar çok söz varki insanın dili varmıyor. insanı ülkesinden soğutabilmek adına herşeyi yapıyorlar. temennim en kısa sürede green card çıkar da gideriz.
  • 6 Kasim 2018 ABD ara secimleri

Gündem
    50
    12 Oy
    50 İleti
    6k Bakış
    EdelweissE
    @crazycells Turkiye'de de HSYK kaldirilip, HSK geldi. HSK'nin baskani da adalet bakani oldu. Yargi bagimsizligi 💪😃
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k