DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@nazlihande bu şekilde kaydetmiş olmanız sorun değil, bu vize almanızı engel bir durum teşkil etmiyor.
-
ds-260 formunun başlangıcında bütün aile bireyleri gözüküyor ama gidecek kişi sadece 2 kişi.Babam ve ben.Kardeşim ve annem bizimle göç etmeyecek.Bu bağlamda onların da formu doldurması gerekiyor mu?
-
@nazlihande farketmez, ikisini de yazabilirsiniz.
-
@eren34 evet, başka bir şey yapmanıza gerek yok.
-
@canym kesinlikle bir ay beklemeyin. ilk önerdiğim gibi devam edin sürecinize.
-
@blackmamba24 öyle bir şey denmedi, yanlış anladınız sanırım. mülakat aldığınızda formu KCC açamaz sadece, bunu yaptırmak için [email protected] adresine mail atmalısınız. 1-2 gün içinde formunuz açılır ancak bu bahsettiğiniz hata değişiklik yapılacak bir hata değil.
-
Selamlar,
Pasaport değişikliği gibi bir konudan dolayı submit olmuş dosyayı açtırmamak gerektiğini okudum. Ancak kendi sürecimi aktarmak ve emin olmak için soruyorum:
DS-260 formunda pasaport bilgilerimi girerken formu doldurduğum tarihte elimde mevcut olan ve Temmuz 2024'te süresi bitecek olan pasaportumun bilgilerini girdim. Mülakat tarihi verildikten sonra mülakat tarihime yakın bir sürede yeni pasaportumu çıkartıp mülakata hem eski hem yeni pasaportum ile birlikte gitmeyi planlıyordum. Ancak beklediğimden hızlı bir fırsat elime geçti ve formu doldurduktan kısa bir süre sonra pasaportumu yeniledim. Haliyle şuan yeni bir pasaport numaram var. Şuanda formum KCC aşamasındayken, incelemede bir problem teşkil eder mi? Formda girmiş olduğum pasaportum iptal olduğu için sanki en başta geçersiz bir pasaport girmişim gibi algılarlar ve mülakat tarihi verilme durumunu etkiler mi? -
@blackmamba24 kesin bilgi, yayalım.
-
@Erhan-2 mülakat tarihinizi geciktirmiş hatta alamama riski ile karşı karşıya kalmış olacaksınız.
-
@Lifepark-0 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
otomatik mail aldınız, KCC'ye evrak yollamayacaksınız aksi belirtilmedikçe. -
@Aidan Merhaba, hic sorun teskil etmez. Mulakat alinca yeni pasaportunuzla gideceginizi bildirirsiniz. Formu doldurdugunuz vakit guncel bir pasaportunuzdu sonucta girdiginiz pasaport.
-
@gucarslan valla defalarca baktım ama yine de göremedim. bu soruya en yakın daha önce tutuklandınız mı diye bir soru var. ben tutuklanmadım
-
@symbi0te hi,çbir sorun olmaz eğper diplomanız varsa, arkanıza yaslanıp sürecin keyfini çıkartın.
-
@diniva erken mülakat almanız mümkün değil ki, bülteni bekleyeceksiniz.
bültende aktif olmayan bir numara mülakat alamaz, isterseniz 1. sn'de doldurun formu..ilgili sorunuz için de dosyanızı açtırmayın, çok gereksiz bir detay eğer diplomanız varsa.
-
@gucarslan teşekkürler :folded_hands:
-
@gucarslan doğum yerleri derken doğdukları ülkeyi doğru yazdım. Doğdukları şehirleri bilmiyordum ve bilmiyorum kutucuğunu işaretledim.
sonradan öğrendim. Bu hatamı düzeltemez miyim? -
@ahuramazda o zaman doğru cevapladınız.
sadece mahkeme kayıtlarınızı götürün. -
@blackmamba24 anne babanız vize almayacağız için hiçbir anlamı yok verdiğiniz cevabın.
telaş etmeyin ve sokak hayvanlarına destek olmayı ihmal etmeyin ;) -
Şuan yapmamız gereken mülakat mailini beklemek değil mi?
-
@lumos Teşekkürler!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum