eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
-
@debbieLA77 Bence de 10binlik kota her sene aynı kalır. Çünkü 1 seneyi dolduran, o paralara çalışmaz, ayrılır.
Asıl önemli olan başvurudan sonra süreç ne kadar sürer. Yani Sn.Gc'i cebimize ne zaman koyabiliriz? -
Bu Konudaki Soruların Cevaplanması Gerekiyor Aciklamalarin Biraz Daha Şeffaf Bir Şekilde Arttırılması Gerekir Eb3vize.com Ekibinden Bu Hassasiyeti Bekliyoruz Çünkü Benim Gibi Genç Ve Benden Daha Büyük Orta Yaşlı Abilerim Ve Ablalarım Ciddi Olarak Bu Süreci Düşünüyor Olabildiğince Belgelendirme Yapılıp Bu Konunun Güncellenmesi Gerekiyor İnsanlara Güven Vermek Adına Konuyu Takipte Olmakla Birlikte Sunucağınız Belge Ve Ekleri Aynı Zamanda Açıklamaları Bekliyoruz Hayırlısıyla Bunlar Yapılırsa Ağustos Ayında En Geç Bir Müşteriniz Benim Efenim.
️ -
Uzun süredir bu vize türünü araştırıyorum. Çok mantıklı ama maliyeti 20-25k olunca Türkiye şartlarında çok fazla geliyor. Ama finansman konusunda yardımcı olunsa. Önceden sözleşme imzalansa işe girildikten sonra ödeme yapılsa ve bu şekilde ödeme yolunu seçenler aynı zamanda faizde ödeseler çok iyi olur. Yani anlatmaya çalıştığım ödemede kolaylık yapılsa. Peşin ödemeyi kabul eden müşterileriniz faiz olmadan 20-25k parayı ödeseler, peşin ödemeyi değilde taksit ödemeyi kabul eden müşterileriniz faiz ödeseler ve toplamda ödedikleri ücret 30-35k olsa iyi olur. Yani taksitle ödemeyi seçen müşterileriniz içinde kolaylık olacak hem sizde kazanacaksınız. Yada sizin belirleyeceğiniz herhangi bir şeyde olabilir. Ben örnek verdim sadece.
-
@rasmus o da doğru tabi aman kota boşalsın da kafası atan parayı denk getiren gidebilsin... benim anladığım kadarıyla amerika giriş yaptıktan bir ay sonra geliyor bu firmanın dediğine göre yanlış anlamadıysam... ama orada çalışmaya devam çünkü sözleşmen var yıl sonuna kadar... çünkü zaten çalışmaya başlamak yaşamak ve ev kiralamak için falan green karta ihtiyacın var....
aaaa şimdi anladım... biz çalışma viezsiyle çalışmaya başlıyoruz bize bir ssn numarası çıkıyor sonrasında birinci sene dolunca green kart geliyor... ama dediğinizi doğru bu green kart biz çalışırken mi geliyor yoksa sözleşme bittiğinde işlemler başlıyorda araya süreç mi giriyor bu da çok önemli zaten orada bir sene yok paraya çalışıp cepten harcıycaz çünkü bide tüm bu 20000 doları ödemiş olucaz... zorlanmamaız için oraya gittikten sonraki süreçle ilgili bilgi verilmesi gerek atıyorum ben gider gitmez işe başlayabiliyor muyum maaşa geçmem ne kadar sürüyor onu da merak ettim... orada işe alımlarda belgeler yazışmalar falan sürüyordur belki 1-2 ay biz oraya gittikten sonra sıkıntı çıkmasın sonra... eğer green kart hemen gelmiyor ve 1. senenin sonunda geliyor ise dediğiniz gibi o zaman eşimizin süreçte çalışması da suya düşüyor... -
@eren57tr böyle şirketler var takside bölüyorlar 11.000 doları giderken alıyor senden diğer parayı 2 sene çalışma şartıyla ayda 780 dolar çivarı falan ödüyorsun ama orada çalışma sürecini ödeme koışulun belirliyor 2 sene yada 3 sene bu şekilde devam edebiliyorsdun istiyorsdan
-
@Ekto-Oktan işleriniz rat gitsin inşallah herşey gönlünüzce olsun

-
@crazycells denizci beyden haber varmı acaba?
-
Var mı arkadaşlar bu eb3 vizesine başvuruda bulunmayı düşünen veya başvurusu devam eden arkadaşlar??
-
@debbieLA77 merhaba, bu şirketler hangileri acaba? 20-25bin doları bir anda çıkarmak pek mantıklı değil çünkü
-
@sezgisarikas başvurmak isteyen çok var ama başvuran yok)
-
@selamibasaran Ben ciddi düşünüyorum baya
-
@sezgisarikas İstiyorum ama uzun bir süreç. İnsanı düşündürüyor..
-
Hepimiz gitmek istiyoruz,gidicez diyoruz ama hep sözde

Yok mu bôyle cesaret edebilecek biri bize öncü olsun bizde arkasında gidelim

@eb3vize-com 'da forumu unuttu sanırım 2 gündür ortalıkta yok sorular hava da uçuşuyor 2. bir Ankara konsolosluk vakası mi yaşıyoruz yoksa

-
@debbieLA77 bu şirketler hangileri? Rica etsem özel mesaj olarak gönderebilir misiniz?
-
@selamibasaran öyle herkesin aklında sorular şüpheler var onca para ödenecek uzun bir süreç kimse tam olarak emin olamadığı için başvurmuyor. Birde rakam gerçekten yüksek.
-
@Maliyeci bdvsolutions firmasının öyle bir seçeneği var.
-
@eco biraz yoğunluğu olabilir firmanın. burdaki 6-7 sayfaya toparlayıp cevap verecektir.Aslında sitelerinde çokca bilgi var. Ama işte ilk ağızdan cevaplarlarsa güzel olur. @eb3vize-com @denizci10
-
@debbieLA77 bdv böylemi alıyor ödemeyi onunla anlaşmakta çok sıkıntı hukuki terimler var ortada sonuçta
-
@debbieLA77 benim araştırmalarıma göre green card 1 ay içerisinde geliyor, sözleşme gereği 1 yıl zorunlu çalışmanız gerekiyor eğer sözleşmeyi iptal ederseniz green cardınız da iptal oluyor. Sözleşme süresi dolunca artık orda çalışma şartınız yok istediğiniz yerde çalışabilirsiniz green cardınızın hakları sizde oluyor.
-
@justozkan Bu konu derinleştikçe ağzımın suyu akıyor resmen. Tek sorun güven. Şayet anlaşma sonrası vize aşamalarında ücret almayı kabul eden varsa hiç düşünülmeden kabul edilmeli..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum