eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
-
@sny22 Amerika’dan nasil olur onu bilmiyorum ama su an icin Ankara konsolugundan EW yani EB3 unskilled vize icin Haziran 2021’den beri mulakat bekleyen forum uyesi var. Halen randevu alamadi. Ne zaman alacagi da mechul. Cunku EW kategorisinde tarih kisitlamasi var son bir kac aydir ve bu tarih hic ilerlemiyor. Yani Visa bulletin’a gore Perm basvuru tarihi Ocak 2020’e kadar olanlara randevu veriliyor.
-
@Elvan-Atabay tum dunyadan yilda 10.000 kisiye veriliyor. Cikmama durumu olmaz eger tum evraklar onay alirsa. Ancak kotadan dolayi fazla basvuru olursa bekleme sureleri uzar.
-
@dpdemir Başlıgı bastan sona okuyacagım ancak bir yas sınırı var mı onu anlamadım bazıları yaş ile ilgili şeyler söylemiş.
-
@baran-bozdogan herhangi bir yas siniri yok bildigim kadariyla. Amerika’da 60-70’li yaslarinda calisan garson, kasiyer vs. cok gordum 😊
-
@dpdemir evet bunlar çok ciddi süreler denizci bey cevaplarsa bu konuları çok sevinirim
-
Mesela bu süreçte dosya taşıma diye bişey varmı ben türkiye de bu kadar beklemek istemiyorum.Ben Azerbaycan doğumluyum mesela mülakat tarihini ordan almak mümkünmü ? Yada başka ülkeden
-
Ya da süreci türkiye de başlatıp mükakat için abd turist vizesiyle orda bulunup orda aos yapmak oluyormu?
-
45 yaşındayım. Evliyim, okul çağında 1 çocuğum var.
20bin doları bu başvuruya ver, en az 2 sene green card çıkmasını bekle.
1 senede iyi okul puanına sahip, en az 2 odalı bir dairede yaşarken aile geçindirmeye yetmeyecek bir paraya fiziksel olarak yorulabileceğin bir işte çalış.
Bu 1 senelik süreçte tahminen ayda en az 2 bin dolarda cepten yemem gerekir.
E bunun araba alması var, ev eşyası var, şimdi saymayacağım parça parça bir çok masrafımız olacak..
İstediğim yerde çalışabilme özgürlüğüne kavuşana kadar muhtemelen 60bin dolar kadar masrafım olur. Ki hadi masrafıda boş vereyim, her şey yolunda gitse yaş olacak 48.
Bu sebeplerden eb3 bana biraz zor gibi..Memlekette gelecek olarak belirsiz ki tüm bu olumsuz durumuma rağmen eşime danışıp bu işe dalsam mı diye düşünüyorum.
Benden gençlere ve özellikle bekar arkadaşlara tavsiyem;
Zaman çabuk geçiyor.
3 sene sonra hayallerinizi yaşamaya başlayabilme imkanı var.
İmkanınız varsa yakın gemileri, deneyin. -
@debbieLA77 benim ki farklı diye belirtmiştim hemşirelik üstünden alıyorum denklik aldım ve sınavlar kaldı
-
Yok mu yav arkadaşlar eb3 vizesine başvuran, veya çevresinde başvuran süreci bilen takip eden. Konsolosluklar vize veriyor mu, veya kaç yıl sürüyor ortalama
-
@sezgisarikas önceki sayfalarda başvuran bir kullanıcı vardı.3 yıldır devam ediyo dosyası
-
@tkabas bende yaş itibariyle aynı durumdayım. Hakikaten arafta kaldık.
-
@selamibasaran arafta kalmak nokta atışı tespit.
Bir yandan green card çekilişine katılıyorum. EB3 le gidilir mi diye düşünüyorum. Ara ara E2 ye mi başvursam diyorum.. Green Card garantisi yok E2'de. Vs. Vs. Seçenekleri düşünmek bile zaman kaybı bize.. -
@tkabas düşünmek iyidir ama dozajında fazlası zarardır, ne demişler fazla düşünmek insanı delirtir diye
Zaten bu dünyada hiç bir şeyin garantisi yok
Benim 1 dk sonra ölmeyecegimin de garantisi yok kiO yüzden bir karar alırken eksilerini artılarını tartın sonra hemen harekete geçin hayat kısa ölümsüz değiliz hiçbirimiz sonuçta🙂
-
@debbieLA77, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
@kartalveat ikinci soruya mantık cevabı veriyorum tamamen kendi mantığımla hersene senin benim gibi birileri gidiyor ve diğer sene bu açık devamediyor dürekli bir devir daim sözkonusu bence sen yerini ayırtıp işlemlere başlamıyorsun hersene açılan yere puzzle parçası gidibi gidip oturuyorsun bence
Desenize, gene bir oyunun parçası olduk.:grinning_face_with_big_eyes:
Hizmet verecek firmadan ne benim nede diğer arkadaşların sorularına dünden beri pek cevap verilememiş.
Sanıyorum iş yoğunluklarından dolayı buraya vakit ayıracak zamanları olmayabilir ,uygun olduklarında verecekleri cevapları bekliyoruz.
Çünkü;çoğumuzun aklındaki değişik sorulara yanıtlar beklediğimizin farkındadırlar. -
@eb3vize-com artık bizlere detaylı ve güvenebileceğimiz şekilde cevap verebilir misiniz? buradaki çoğu kişi o 20bin doları borçla alacak ya da yılların birikimini size verecek. bu durumda kalmak çok üzücü. size nasıl güveneceğiz? süreç 2 yıldan daha uzun sürebilir mi? Şu an başvuran biri ne zaman vize görüşmesine gidebilir? bu gibi sorulara acilen cevap bekliyoruz. Mesela konsolosluk ile ilgili bi durum olan vize verilememe sıkıntısı yüzünden yıllarca bekleyenler olmuş. 4 yıl sürer mi? 20 bin doları verip türkiyede 4 yıl beklemek istemiyorum. 2 yıl bile çok fazla. daha hızlı halledilebilme yolu yok mu? Gidersem ömrümde biriktirdiğim parayı yatıracağım bu hassasiyetle yazarsanız sevinirim
-
@Mehmetyanik resmen beni özetlemişsiniz tebrik ediyorum sizi 🙏🏻
-
bekleme süresi ile ilgili, benim de aklımda aynı sorular var, bu konuda net cevap veremeyebilirler, belirsiz bir süreç çünkü, başvurular birden artar veya yine siyasi bişeyler olur mülakat süreleri uzar veya Amerika ile aramız iyi olur süreç hızlanır gibi gibi şeyler, iki yıl bana uzun geliyor yinede ki bu 4 yıl da olursa daha kötü.
-
@Murat-4 sistemlerine kayıt olunca aslında süreler yazıyor orda yaklaşık.Benim gördüğüm en az 2 sene.
-
arkadaşlar 2 yıl diyorlarsa ve bişeyleri satmadan 20 bin dolarınız varsa bence düşünmeyin, gördünüz GC gecesi yaşadığımız hayal kırıklığını .Böyle gidenler varmış bence denenebilir ama bu kadar sorunun cevabını onlarda bilemezler ve müdahale edemezler.Forum yöneticileri güvenilir olduklarını söylüyorlar yeni başlamışlar eminim o heyecanla ciddi çalışırlar ve ellerinden geleni yaparlar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum