(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Onur-Kızılateş Seçin doğru. Kafa karışıklığı olmasın. Ben de Ağustosta görüşmeye gideceğim ve B1/B2 seçtim.
B2 yi ayrı tutmaları her seferinde böyle kafa karışıklığı yaratıyor aslında. -
Bu ileti silindi! -
Merhaba greencard yine çıkmayınca turiste başvuru yapmak istiyorum. 14 senelik memurum (yeşil pasaport hakkım oldu ama boş kadro yok 3. dereceyi diye vermediler )önceki pasaportuma işli olan Suriye'ye gidiş gelişim tek var. Eşim ve 3 yaşında kızım için nasıl bir yol izlemeliyim. Eşim devlette 2018'den bu yana geçici çalışıyor . ABD'ye gezi ve akraba ziyareti için gitmek istiyorum. İlk önce ben ve eşim adına başvuru yapıp sonra mı kızımı eklemeliyim ?
Formu doldurma konusunda nereden yardım alabilirim. Vize şirketlerine mesaj attım ama yoğunlar diye geri dönüş yapılmadı.
-
Turist vizesi için başvurudan en fazla ne kadar sonraya görüşmeyi öteleyebilirim bir süresi var mı temmuz da görüşmem falan shengenden red yedik başka bir yere daha deneme yapmak vs sıkıştırmak istemiyorum ama tarihlere baktım 2024 ortaları var keşke Eylül de olan biri ile takas yapabilsem 🙂
-
B2 red aldıktan sonra iki yıl yeni randevu için beklemek gerekiyor diye biliyorum. B2 red alan biri K1 randevusu için de iki yıl beklemelimi?
-
Merhaba çocuğun çok şükür vizesi onaylandi pasaport Levent PTT ye gidiyor ben mi bir hata yaptım kendinin kini daha önce kendi ilimden almıştım. Nere de hata yapmış olabilirim ve oraya gitmeden nasıl alabilirim çok teşekkürler
-
@speedystop , AIS üzerinden farklı bir teslimat şubesi seçerek ödeme yapmanız gerekiyordu. Vize basılıp pasaport gönderildiğine göre artık bu adresi değiştiremezsiniz. Levent PTT şubesinden teslim almanız gerekiyor.
Ayrıca B1/B2 vizesi sorularınız için yeni bir başlık yerine şu konuyu kullanabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇?page=1
-
T tufank bu başlıktan bahsetti
-
@tufank, içinde söyledi: Pasaportu Levent ten almak zorunda mıyız?
@speedystop , AIS üzerinden farklı bir teslimat şubesi seçerek ödeme yapmanız gerekiyordu. Vize basılıp pasaport gönderildiğine göre artık bu adresi değiştiremezsiniz. Levent PTT şubesinden teslim almanız gerekiyor.
Ayrıca B1/B2 vizesi sorularınız için yeni bir başlık yerine şu konuyu kullanabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇?page=1
Kusura bakmayın aradim ama bulamamıştım teşekkür ediyorum
-
S speedystop bu başlıktan bahsetti
-
@speedystop, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba çocuğun çok şükür vizesi onaylandi pasaport Levent PTT ye gidiyor ben mi bir hata yaptım kendinin kini daha önce kendi ilimden almıştım. Nere de hata yapmış olabilirim ve oraya gitmeden nasıl alabilirim çok teşekkürler
gozunuz aydin, deneyimlerinizi ilgili basliga aktarmayi unutmayin :thumbs_up:
-
Herkese merhaba, iyi geceler.. Bir şey sormak istiyorum Temmuz gibi Amerika'ya gitme planım var. Yalnız uçak biletleri malum aşırı fazla, aktarmalı uçuş ayarlayacağım şimdi bir kaç sitede okuduğuma göre Amerika vizesi olanlar için transit vizesi vb. türevlerinden muaf olduğunu okudum, bu gerçekten böyle mi ? yoksa transit vizesi almam gerekiyor mu ? Frankfurt ya da Londra olarak bakıyorum.. Şuan Schengen vizem yok.
-
@Burcu-Boz Londra’dan aktarmaya sorun yarattıklarını duymuştum devamı icin bilgim yok
-
@waterman nasıl bir sorun ?
-
T tufank bu başlıktan bahsetti
-
@tufank Verdiğiniz ekte DS160 formunu yeniden doldurulacağını değil randevu alırken girilen form numarasında yanlışlık yapanların bir kereye mahsus AIS üzerinden düzenleyebileceğini şeklinde anladım.
Yada yeni ds 160 formunu doldurun ve alacağınız bu yeni numarayı AIS ten bir kerelikte olsa değişikliği yapabilirsiniz anlamı da taşıyor doğrumu anladım.?
-
@kartalveat Her iki durumu da kapsıyor. Hatalı da girmiş olsanız, yeni bir DS-160 formu da doldursanız size 1 seferlik bu id'yi güncelleme hakkı tanıyor. mesajımda yazdığım gibi daha önce bu işlemi direk konsoloslukta yapabiliyorduk, artık bunu devre dışı bıraktıklarını / bırakacaklarını belirtlen bir duyuru.
-
@Burcu-Boz Her ikisinde de transit vize almana gerek yok havaalani degistirmemek kaydiyla. Bilet alirken dikkat etmek lazim...
-
Merhabalar 26 yasinda son sinif universite ogrencisiyim gectigim ocak ayinda Yunanistan ve Italya ya giderek ilk defa yurt disi tecrubesi etmis oldum. Simdi de ABD turistik vizesi alip yilda 1-2 kere farkli yerlerini gidip gezmek istiyorum. Sponsor olarak babami gosterecegim maddi durumumuz oldukca iyi fakat hem son sinif ogrencisi olmam en bekar olmam kafamda soru isareti olusturuyor red alirsam verdigim ugras vize ucretlerinden cok kayitlarda reddimin olacak olmasindan korktugum icin tereddutde kaliyorum benim hayat hikayeme yakin olup yakin zamanlarda vize alabilen oldu mu acaba?
-
@tufank İçtenlikle size teşekkür ederim.
Uyarınız üzerine AIS üzerinden yeni DS160 formu oluşturduğum için zaten daha önce girdiğim bilgilerin çoğunluğu otomatik karşıma çıktı.Önceki formda atladığımız mezun oluna okulu ekledik.
Ve yeni DS160 formun numarasını da, AIS ten kolaylıkla değiştirerek işlemleri tamamladım. -
ds 160 formu doldurma ve para yatırma konusunda nerden bilgi alabiliriim ? greencard için bu site bağış yapana yardım ediyordu acaba vize içinde böyle bir uygulama var mı ?
-
@Erdem-AKDEMİR Greencard başvurusu çok basit aslında onun için böyle bir uygulamayı site yönetimi üstlenebiliyor ancak, DS160 konusu daha komplike bununla ilgili danışmanlık yapılıyor genelde.
-
@simurg9492 Teşekkürler.. Dikkat edeceğim :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum