B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
-
@tufank belge istenmedi ama geçmiş seyahat, diğer pasaport bilgileri, eski adresler vs iş geçmişi vs.. maili kontrol ettim resmi bir maildir..
-
@tufank, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
@sanitall rica ederim. Yardımcı olmak isterim ancak konu hakkında hiçbir fikrim yok. Hangi email adresinden geldi bu istek? İstenilen dokümanları hem mail ile paylaşıp hem de yanınızda götürmemiz gerekebilir.
AP işlemine kalmışsınız mail içeriğinde DS5535 formu gönderilmiş olması lazım bunu en kısa sürede doldurun ve konsolosluga gönderin. Turist vizelerinde süre sınırı olmadığı için genelde uzun süren bi süreç herhangi bi tarih sınırı yok.
( @sanitall )
-
@waterman çok teşekkür ederim. Aynen formdaki sorulara benzeyen sorular geldi mailde cevap mailini de az önce gönderdim. Cuma akşamı olup mülakat pazartesi sabahı olacağı için sizce bir sıkıntı olabilir mi? Ayrıca şu anki durumda red yeme şansım daha mı yüksek oldu, aydınlatabilirseniz çok sevinirim :)
-
@ScienceNET Merhaba, tekrar randevu nasıl aldınız acaba ? 2 yıldan önce randevu alınamadığını duyduk ve gördük. DS160 formunu doldururken daha önce red aldınız mı sorusuna evet cevabını mı verdiniz? @denizci10 @Rushvisasnow :) bilginiz varmı bu hususta?
Ayrıca mülakat odasından kastınız bankolar mı? Oraya da girilmiyor önünde duruyoruz.
-
Merhaba gren card kazanan arkadaşlara tebrikler ilk denememde ama bana cikmamiş😥 artik ne olurse olsun gitmek için eleğimde ne geliyorsa yapacam ben Özbekistan vatandaşiyim 7 senedir turkiyedeyim burden turist yada öğrenci vizesiyle gitmek istiyorum Green card çok hakimim çok araştirdiğim için ama turis öğrenci vize hiç bilgim yok ne önere bilirsiniz ve basil ilerlemem gerekiyor yardimçi olursaniz sevinirim 🙏🏽
-
Merhabalar. 4 mayıs Perşembe günü Ankarada randevum vardı ve vizem onaylandı. Mülakatı Türkçe olarak yaptım, klasik işlemlerin ardından beklerken çoğu başvurunun reddedildiğini gördüm hatta benim sıramın numarasının yandığı bankodaki memur (orta yaşlarda beyaz bir arkadaştı) benden önceki 2 kişiye red verdi. Ben de muhtemelen red alacağımı düşündüm, gerginliğimi belli etmeden görüşmeye başladık. evliyim, 2 çocuğumuz var fakat ben tek başıma başvurdum. ds160 formuna eylül ayında newyorka gideceğimi belirtmiştim. pasaportumda 2024 ortalarına kadar şengen vizem var. 2 hafta önce almanyaya gitmiştim.
iyi günler dedikten sonra, sorduğu sorular; nereye gideceksiniz? evli misiniz? çocuklarınız var mı? eşiniz neden sizinle gelmiyor, çalıştığınız iş yeri ve kaç kişi çalışıyor sorularını sordu ve sürekli klavyeden giriş yapıyordu, bazı sorularda yüzüme baktı, memurun yüzüne bakıp gülümseyerek kısa ve net yanıtlar verdim. görüşme yaklaşık 2 dk. sürdü ve vizeniz onaylandı diyerek görüşmeyi tamamladı. ertesi gün ptt den pasaportun verildiğine dair mesaj geldi.
daha önce almanyaya 4-5 defa kısa süreler girip çıktım, italya, dubai, tayland vizeleri vardı pasaportumda. tek başıma başvuruda bulunduğum için çekincem vardı, bir de ten rengim nedeni ile ırkçılığa mağruz kalabilir miyim diye düşünüyordum. fakat herşey yolunda gitti. -
@Oradaki büyük ihtimalle son 2 yıl içinde ret aldınız sorusuna hayır demiş ve randevu almıştır ama bunu asla tavsiye etmiyorum.
-
@denizci10 Bende öyle tahmin ediyorum da yinede bir gelişme olabilme ihtimaline karşı sormak istedim 🙂
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
B2 bugün red aldım. Yeni B2 randevusu için 2 yıl beklemem gerekiyor diye biliyorum. Fakat diyelimki K1 randevusu alacağım. Yine iki yıl beklemem gerekir mi?
-
B2 bugün red aldım. Yeni B2 randevusu için 2 yıl beklemem gerekiyor diye biliyorum. Fakat diyelimki K1 randevusu alacağım. Yine iki yıl beklemem gerekir mi?
-
@Fikret54, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
Geçmiş olsun profiliniz neydi? Görüşme detaylarını yazar mısınız? Aynı vize türünde başvuru yaparsanız 2 yıl bekleme süresi var
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu gün B1/B2 vizesi için ben ve eşim için DS160 formlarını doldurup vize ücretleri ödeyerek randevu tarihi aldık.3 Haziran 2024 tarihini verdi.
Yalnız Eşimin DS160 formunu doldururken aldığı eğitimlerle ilgili ( Üniversite eğitimi ile ilgili) herhangi bir soruya karılaşmadık (iş tecrübesi altındaki soruyu dikkatsizlik sonucu "No" dediğimiz için eğitimle ilgili bilgiyi girmedik.
Benim formu doldururken çalıştığım iş yeri ile ilgili bilgiler girerken altta iş için eğitim gerekiyormu gibi bir soruda kendi mezun olduğum okul bilgilerini girdim.
Sorum şu; eşimin de okul bilgisini girmem şart mı? Bunun için tekrardan yeni baştan bir formu dolduracağız .Yeni formu onun için doldururken benim içinde doldurmam gerekecekmi? Yeni form doldurduğumuz için form numaraları değişeceğinden dolayı başka hangi kayıtlarda değişiklikler yapmamız gerekecek -
Merhaba Arkadaşlar Şimdi Ben Amerikayı İlk Olarak Bir Görmek İstiyorum O Yüzden Tur Şirketlerinin ABD Turlarına Bakınıyorum Şimdi Ben 19 Yasindayim Pasaportum Yeni Daha Önce Yurt Disina Girisim Olmadi Kisacasi Temiz Bir Sayfa Benimkisi Tur İle Amerikayı Görmek İstiyorum Gidiceğim Yerden Kalicagim Otellere Kadar Her Şey Tur İçerisinde Belli 9 Gece Totalde.
Vize Alabilirmiyim Sizce Verirler Mi? Ne Yapmak Lazım? Veyahut Mantıklı Mı? Daha Önce Deneyimi Olanlar Yazarsa Sevinirim EB-3 Sürecimden Önce Dünya Gözüyle Bir ABD Turuna Cikmak İstiyorum Fakat B1/B2 Reddi Alirmiyim Endiselerim Var Nihayetinde Hicbir Gecmisim Yok... Yardimci Olursaniz Sevinirim...
-
@kartalveat Öncelikle sorunuz yanlış başlık altında, burada sadece mülakat deneyimleri ve görüşme detayları paylaşılıyor.
DS-160 formunu doğru, tutarlı ve eksiksiz bir şekilde doldurmanız lazım. Vizeye giden yolun 1. adımı bundan geçiyor çünkü. Okul, iş durumları, geçmiş işler ile ilgili açık ve net sorular var bunları doğru bir şekilde girmeniz lazım. kafanıza takılan yerler var ise şu konunun ilk iletisini inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇?page=1DS-160 formunu güncelleme ilgili de yeni bir duyuru var. Burayı okumanızı tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇/9365?_=1683615933749
Yine sorunuz olursa yukarıda verdiğim başlık altında sorabilrsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum