DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@yusufalak KKTC den Karakter Belgesi Almanız gerekiyor. Gidip yerinde almak daha hızlı bir çözüm olacaktır. Ama aldığınız belgenin bir süresi oalcağı için mülakat tarihiniz belli olduktan sonra KKTC ye gidip almanız daha elverişli olacaktır.
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba DS 260 formunda aile bilgilerini doldururken anne soyadına şuanki soyadını mı yoksa kızlık soyadını mı yazmamız gerekiyor ? birth surname yazdığı için kafam karıştı
-
Herkese kolay gelsin ds-260 doldururken work and educatıon kısmında "add another" seceneğini kullanamayan var mı? kardeşimin önceki işlerini ekleyemiyoruz. her seferinde önce basınca eklemiyo sonrasında da Your request cannot be processed at this time uyarsını alıyoruz. bu sorunla karşılaşan var mı?
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells cevaplar icin cok tesekkurler. evet demek istedigim tam olarak buydu.
-
@Sini-sini öncelik öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
yaşadığınız sorun yoğunluktan kaynaklı. ilerleyen saatlerde tekrar denemelisiniz. ya da o kısmı atlayıp diğer soruları doldurun ve o şekilde ilerleyin. iş deneyimlerinin hepsini yazmasanız bir sorun teşkil etmez. -
@yusufalak ilgili evrağı temin edin ve ilgili sorularınız için bu başlığı kullanın lütfen;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak/
-
Talihliler için Telegram grubu açılacak mı
-
@gucarslan çok teşekkürler. sadece o sayfada yaptığımız eklemeleri kabul etmediği için başka sorun mu var diye düşündük.
peki iş geçmişini yazarken son 10 yıllık tecrübe mi soruluyor? 10 yıldan daha öncesini eklememiz gerekiyor mu? cevaplarınız için çok teşekkürler.
-
@Sini-sini tekrar ediyorum, öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
o kadar geriye gitmenize gerek yok. -
Whatsapp grubu oluyor mu?
-
@Esra-Siren, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Talihliler için Telegram grubu açılacak mı
Talihliler için Telegram / WhatsApp grubu açılacak mı?
DV2024 mali yılı için, hayır!
talihliler süreçlerini sadece Yeşil Kart Forum'un ilgili başlıkları üzerinden takip etmeliler.Yeşil Kart Forum adını kullanarak açılmış hiçbir telegram, whatsapp ya da buna benzer uygulamalar ile alakamız ya da bağlantımız yoktur, olmayacaktır da. orada verilen bilgilerin doğruluğu ya da güvenilirliği için sorumluluk kabul etmeyeceğimizi bildiririz.
tarafımızca yönetilmeyen gruplarda kişisel bilglerin paylaşımı ve gizliliği güvence altında olmadığı için, sürecinizi vereceği zararları göz önünde bulundurarak hareket etmenizi şiddetle vurguluyoruz.
-
@gucarslan teşekkürler. imzamı düzenledim.
-
Mesaj alınmıştır:)
-
@goke98 Merhaba, tebrikler. Şu konuya bir açıklık getirelim, oturumunuz veya vatandaşlığınız yoksa başka konsolosluğa şu aşamada dosyanızı DS-260 adresini değiştirerek yapamazsınız, formu doldurduktan sonra da zaten Ekim ayını beklemek dışında bir durum yok DV2024’ün başlaması için. Sizin daha süreciniz bile başlamadı, elinizden geliyorsa yasal olarak oturum almayı deneyin derim şimdiden makul olan bir ülkeye ki, transfer talebinizi güvenle yapabilin, eğer niyetiniz buysa.
Koşulsuz (Viyana, geçen sene Hindistan, Barbados …gibi kendi gönüllerince yapılan transfer kabulu) dosya taşıma bir rutin değildir. Başka ülkeleri kendi süreciniz başlayınca deneyebilirsiniz koşulsuz transferde fakat bu konsolosluğun kabulüne bağlı ve her sene hatta sene içinde bile değişir, mesela artık kabul edemiyor Viyana (sürekli adı geçiyor diye örnek vereyim dedin), çünkü küçük bir yer ve tüm dünyadan bizim gibi o posta geçen var.
Esenlikler. -
Merhaba, 4 yaşındaki çocuğum için ds 260 formunu doldururken Social Security Number kisminda ssn verilmesini istiyor musunuz sorusuna "evet " mi demeliyim
-
sonunda ds 260 ı doldurduk son aşamasında fotoğraf ile ilgili bir şey göremedik. bu formda yeni bir fotoğraf eklemiyoruz değil mi?
-
Merhaba oğlum 17 yaşında şuan lise son sınıf ds 260 da öğrenci diye kaydettim ama lise diploması veya herhangi bir dereceye gittiğini girmedim no dedim doğru mu yaptım
-
Ve bu sene kcc ye evrak gönderecek miyiz yoksa sadece kcc nin mailden mülakat tarihini mi bekleyeceğiz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum