DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Ds 260 formunda sadece universiteyi yazmıştım. Bu bir sorun oluştururmu? Ben Azerbaycandan katıldığım için bizde lise ayrı oluyor, normal orta okulu 11 yıl okuyub universiteye gidiliyor. O yüzden sadece Universiteyi yazmıştım. Bu sorun olacaksa ds 260 formunu açtırmalımıyım? Ne zaman açtırsam iyi olur? Nasıl açtıra bilirim? Mail konusuna falan be yazmalıyım?
-
@Too-Films merhaba, öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
sorunuzla ilgili cevaba da bu iletide kolayca ulaşabilirsiniz. aklınızda takılan farklı bir nokta var bu mesajı alıntılayıp cevaplayıp yanıtlanmasını bekleyin lütfen. -
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@halilk2020 eğer confirmation bilgileri doğruysa muhtemelen "Surname" kısmına adınızı yazdınız. o kısma bir de adınızı yazarak deneyin.
Hocam çok denedim olmadı
-
@halilk2020 yazdığınız bilgileri daha doğru şekilde kontrol etmelisiniz o halde.
-
@gucarslan Bu değerli bilgiler için minnettarım. Anladığım bi sorun çıkmaz, formda sadece üniversiteyi yazdığım için redd cevabı almam. Tarih belirlenince peki değişip 11 yıllık orta okulumu yazayım mı? Yoksa yazmadan konsolosluk görüşmesine orta okul ve üniversite diplomasını vere bilirmiyim? Yoksa üniversite diplomasını versem yeterli olurmu?
-
@Too-Films öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
mülakatta sahip olduğunu son diplomayı götürmeniz yeterli olacaktır, onların kontrol ettiği lise ve üstü diplomanız çünkü. -
Merhabalar bir sorum daha olacak. Adli sicil beklerini mulakata giderken goturmemiz gerekecek degil mi? ben KKTC'de yasadim 3-4 sene bunun icin oradan da adli sicil belgesi almak zorundayim sanirim. Bunun icin konsololuktan halletmek yerine gidip almak mı daha mantıklı yoksa konsoloslukta halletmek mi? Mülakat tarihi alınca mı gidip almak daha mantıklı olur Sicil belgesini.
-
@yusufalak KKTC den Karakter Belgesi Almanız gerekiyor. Gidip yerinde almak daha hızlı bir çözüm olacaktır. Ama aldığınız belgenin bir süresi oalcağı için mülakat tarihiniz belli olduktan sonra KKTC ye gidip almanız daha elverişli olacaktır.
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba DS 260 formunda aile bilgilerini doldururken anne soyadına şuanki soyadını mı yoksa kızlık soyadını mı yazmamız gerekiyor ? birth surname yazdığı için kafam karıştı
-
Herkese kolay gelsin ds-260 doldururken work and educatıon kısmında "add another" seceneğini kullanamayan var mı? kardeşimin önceki işlerini ekleyemiyoruz. her seferinde önce basınca eklemiyo sonrasında da Your request cannot be processed at this time uyarsını alıyoruz. bu sorunla karşılaşan var mı?
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells cevaplar icin cok tesekkurler. evet demek istedigim tam olarak buydu.
-
@Sini-sini öncelik öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
yaşadığınız sorun yoğunluktan kaynaklı. ilerleyen saatlerde tekrar denemelisiniz. ya da o kısmı atlayıp diğer soruları doldurun ve o şekilde ilerleyin. iş deneyimlerinin hepsini yazmasanız bir sorun teşkil etmez. -
@yusufalak ilgili evrağı temin edin ve ilgili sorularınız için bu başlığı kullanın lütfen;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak/
-
Talihliler için Telegram grubu açılacak mı
-
@gucarslan çok teşekkürler. sadece o sayfada yaptığımız eklemeleri kabul etmediği için başka sorun mu var diye düşündük.
peki iş geçmişini yazarken son 10 yıllık tecrübe mi soruluyor? 10 yıldan daha öncesini eklememiz gerekiyor mu? cevaplarınız için çok teşekkürler.
-
@Sini-sini tekrar ediyorum, öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
o kadar geriye gitmenize gerek yok. -
Whatsapp grubu oluyor mu?
-
@Esra-Siren, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Talihliler için Telegram grubu açılacak mı
Talihliler için Telegram / WhatsApp grubu açılacak mı?
DV2024 mali yılı için, hayır!
talihliler süreçlerini sadece Yeşil Kart Forum'un ilgili başlıkları üzerinden takip etmeliler.Yeşil Kart Forum adını kullanarak açılmış hiçbir telegram, whatsapp ya da buna benzer uygulamalar ile alakamız ya da bağlantımız yoktur, olmayacaktır da. orada verilen bilgilerin doğruluğu ya da güvenilirliği için sorumluluk kabul etmeyeceğimizi bildiririz.
tarafımızca yönetilmeyen gruplarda kişisel bilglerin paylaşımı ve gizliliği güvence altında olmadığı için, sürecinizi vereceği zararları göz önünde bulundurarak hareket etmenizi şiddetle vurguluyoruz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum