Kentucky Consular Center (KCC)
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar,
17 binlerce olan case numaram ile alakalı henüz bir mülakat tarihi alamadım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eylül'e kadar tarih verilmezse şansımın yanacağını söylüyorlar.
Acaba dosyayımı başka ülkeye aldırabilir miyim? Aldırabiliyorsam ne yapmam gerekiyor? Ya da ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Doğrusu ne yapacağımı bilmiyorum. Öylece her gün emaillere bakıp duruyorum.
-
@yakupkaplan bu başlığın ilk sayfasında dosya taşıma için işlem süreçlerini detaylıca anlatmıştım, inceleyebilirsiniz.
-
@gucarslan Selamlar, DOCQ 2023 te hala geçerli mi hocam?
Örnek olarak dosya taşımak için mülakat tarihi gelmeden zaten DOCQ olmamış olmuyor muyuz? DOCQ olmuş olmaktan kasıt nedir? ds260 formu mülakata kadar açtırılmıyor mu zaten maille. Teşekkürler. -
@Furkan-Aydın evet geçerli.
DOCQ tamamen KCC'nin dosyanız ile ilgili sürecini bitirmiş olması demek. bunu da KCC'ye mail atarak öğrenebilrisiniz. eğer dosyanız bu statüdeyse dosya taşıma işlemi KCC tarafından değil, gitmek istediğiniz konsolosluk tarafından yapılır. dosyanın re-open olması da dahil.. -
@gucarslan Teşekkür ederim hocam bu ilgili konunuz ve yardımlarınız için. Elmas değerinde.
-
Dosyamın durumunu sorgulamada bana cevap olarak kcc böyle bir mail geldi.Thank you for your inquiry.
Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section wher you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.
For additional information, please refer to the following websites:
Diversity Visa Website: https://travel.state.gov content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-
visa-program-entry.html
Diversity Visa Instructions:
-
@Gül-Kazancioğlu bu mail artık KCC ile bir işiniz kalmadığınız, dosyanızın mülakat için hazır olduğunu ve sadece mülkat beklemeniz gerektiğini gösteren bir mail.
-
@gucarslan cevap için teşekkür ederim.Nasil bir yol izlemenizi önerirsiniz. Birde dosya taşımayı düşünmemiz durumunda .Direk mail dosya taşıyacağımız konsoloslugami atacağız.
-
@Gül-Kazancioğlu mülakat yapmak istediğiniz konsolosluk ile iletişime geçmeniz gerek.
-
@gucarslan Cevap için teşekkür ederim
-
Merhabalar öncellikle bu detaylı bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Merak ettiğim bir konu var ! DS 260 formunu doldurduktan sonra Sign kısmında KCC'nin Case Number istiyor fakat tam anlamıyla case numberı girdiğimde kabul etmiyor.Youtube da bir video da gördüğüm kadarıyla baştaki sıfırları silerek denedim(örn; 2025EZ00000789 yerine 2025EZ789 yazdım) ve onayladı. Sizce bu doğru bir yöntem mi? Ya da nasıl yapmalıydım?
-
@Tolga-Gerek, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)
Merhabalar öncellikle bu detaylı bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Merak ettiğim bir konu var ! DS 260 formunu doldurduktan sonra Sign kısmında KCC'nin Case Number istiyor fakat tam anlamıyla case numberı girdiğimde kabul etmiyor.Youtube da bir video da gördüğüm kadarıyla baştaki sıfırları silerek denedim(örn; 2025EZ00000789 yerine 2025EZ789 yazdım) ve onayladı. Sizce bu doğru bir yöntem mi? Ya da nasıl yapmalıydım?
DS-260 formuyla ilgili sorulariniz icin su basligi kullanmalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/6410/dv2024-2024-green-card-lotosu-aşamaları/
-
Bu ileti silindi! -
Kusura bakmayın daha dikkatli olacağım.
-
Merhabalar KCC'ye görüşme yerini sorgulattığımda
Your interview location is Skopje and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at
KCC'ye oturma izni belgem ile taşımayı gerçekleştirdim fakat kafamda takılan bir soru acaba dosyam current olduktan sonra konsolosluga ulaşınca kabul etmeme gibi bir sorunla karşılaşabilirmiyim ? teşekkürler
-
@rebul59 hayır dosyanız taşınmış KCC tarafından mülakatınız dosyayı taşıdığınız konsolosluga verilir eğer oturma izniniz veya vatandaşlığınız yoksa eğer sorun çıkar mı bilemiyorum
-
@waterman oturma iznim var
-
@rebul59 hayır olmaz, bu konuda içiniz rahat olsun.
-
Herkese merhaba..2023EU31XXX olarak hala dosyam current olmadı. Örneğin Hong Kong konsolosluğu, current olmamış olsam da dosyamı işleme almayı kabul etti. Bu durumda dosya taşıma için KCC'ye mi mail atmam lazım?
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum