DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
İnşallah Bu Başlıkta Hep beraber Güzel günlerimiz olsun 06-05-2023 19:00 Umut Ümit
-
Emeğinize sağlık ve herkese bol şans

-
Hadi insallah
-
Cok tesekkurler!
-
Emeğinize sağlık sayın @crazycells ve @gucarslan umarım herkesin gönlüne göre olur, sizin bu verdiğiniz bilgilerin yerini hiçbir danışmanlık firması dolduramaz.
-
@gucarslan Bu sene inşallah size de çıkar

Çok sevinirim çok mutlu olurum. -
Burada yerimizi alalım
-
Hadi buraya ilk yazanlar arasına girelim

-
Herkese bol şans dilerim yarın görüşmek üzere

-
Umarım herşey gönlünüzce olur. Kazanan herkes için çok güzel bir süreç diliyorum. Başarılar...
-
Hepimiz adına hayırlı olsun yarın kazanan arkadaşları şimdiden kutlarım.
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden. Case numaralarınız ne olursa olsun vakit kaybetmeden DS260 formunu hemen doldurun.
-
Sayin @gucarslan ve @crazycells bu yilda yine sayenizde kazanan herkezin hayatina dokunacak yoldaş ve umut olacaksiniz .sayenizde herkez cok yol katetti cok zorluklar aşıldı.forumda cok aktif olamasamda bunu gordüm duydum izledim.usanmadan bikmadan sabirla herkeze cvp veriyosunuz hakkiniz büyük emeğinize sağlık..
-
Hepimize hayırlısı olsun artık. Yarın burada tekrar görüşmek ümidiyle artık

-
İnşallah herkes için hayırlısı neyse o olur, kazanmak da kaybetmek de insan için....
-
Herkese bol şans diliyorum. Umarım gerçekten gitmek isteyenlere çıkar, çıkan herkese de güzel bir süreç diliyorum. Başarılar...
-
Yarin bu saatlerde buralarin Bayram yerine donusmesi dilegi ile ..
-
Umarım kazananlar süreç içerisinde herhangi bir sorun ile karşılaşmaz. Şimdiden talihli arkadaşlarımızı tebrik ederim. Tek dileğim kalbinin derinliklerinden isteyenlerin kazanması. Umarım herkesin hayali gerçeğe dönüşür…
-
@gucarslan Sayın @gucarslan elinize sağlık, uyarılar çok yerinde olmuş.
Sayın @semavi'nin yotube videosundan buraya geldim. Yine değerli bilgiler vermiş. İzlemeniz için link bırakıyorum.
Heyecan doruktadır şimdi (Bende yok). Herkes için hayırlısı olsun.
youtube -
Hayırlı olsun Teşekkürler @crazycells
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.