DV2020 bekleme odası
-
@mrtyvz ailecek giden bir cift vardı şimdi hatırlamıyorum adını ama hep beraber gitmenin daha iyi olduğunu söylediler ki ben de aynı fikirdeyim. Bol şanslar.
-
@apex inşallah herkesin gönlüne göre olur. Biz de daha yeni gece başvurabildik sonunda. Fotoğrafı evde çektik ilk defa ama çok zor oldu inşallah kabul olur açıkçası artık bir ümidim olmadığı için o kadar da önemsemiyorum. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.
-
@reader Amin, cümlemiz için inşallah. Açıkçası bende geçen sene kullandığım resimler ile başvurdum. Kazananların paylaştığı başvuru resimlerini görünce bizimki fotoğrafçı kalitesi gibi görünüyordu. Umarım bu sene gülen taraf oluruz.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
arkadaslar, birbirinize laf atmayin lutfen.
-
@crazycells arkadaşlar sıkıntılı sanırım laf atmadan duramıyolar 😀
-
@ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells arkadaşlar sıkıntılı sanırım laf atmadan duramıyolar 😀
sizin bu yaptiginiz farkli mi?
-
@chromium gerçekten bu senenin total başvuru sayısını merakla bekliyorum :) eşli eşsiz :)
-
Bakın birdaha burda birilerinin kafga ettiğini görmeyeyim çok fena olur😁 Yahu az sakin olun mantıklı olduğunuz sürece başta @crazycells başkan olmak üzere herkes yardımcı olur.
Ama yok kalkıp “çocukluk fotoğrafıyla GC’ye başvursam olurmu” tarzı sorularla gelmeyin lütfen. Vakit ayırıp Google amca ve buraya bakabilirsiniz.
-
@reader teşekkür ederim sağolun
-
Kusura bakmayınız ama her geçen yıl forumun üye profili düşüyor mu ne? Yada üyeler bu siteyi gayri ciddi bir site sanıyor. Öyle sananlar var ise sessizce dağılsın lütfen :)) Forumun ciddi bir site olduğunu ve sosyal medya hesabı gibi kullanılamayacağını bilmeleri, üslup konusunda üyelere yardımcı olacaktır.
-
Aynen abi ya. Bir zamanlar Badman vardı ve onun Badman Analizleri vardı. Şimdi ise onun türevleri mi var ne 😁
@roccorocco DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Kusura bakmayınız ama her geçen yıl forumun üye profili düşüyor mu ne? Yada üyeler bu siteyi gayri ciddi bir site sanıyor. Öyle sananlar var ise sessizce dağılsın lütfen :)) Forumun ciddi bir site olduğunu ve sosyal medya hesabı gibi kullanılamayacağını bilmeleri, üslup konusunda üyelere yardımcı olacaktır.
-
@likable bir bitmediler gitti.
-
arkadaşlar evde fotoğraf çektim, uygunluğunu kontrol edebilecek varsa özelden mesaj atarım. yardımlarınızı rica ederim.
-
Bitmezler abi valla şükretmeliyiz yinede 😁
@roccorocco DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@likable bir bitmediler gitti.
-
@likable badman daha seviyeliydi.
-
@tufanveasli badman mı seviyeliydi
-
@gözde eşlerden veya ailedeki kişiler illa sağlık raporu alıp mülakata gitmek zorunda mı? abd ye gitmeyeceklerse katılmalarına gerek yok diye biliyorum
-
agustos ayında dogdum 08 mi yazayım yoksa 8 mi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum