DV2020 bekleme odası
-
Merhaba arkadaşlar, dün akşam itibari ile dv 2020 başvurumu tamamlamış bulunuyorum :)
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Umarım her güzel dileğimiz gerçekleşir. -
Boşuna bekliyorum ve bekliyorsunuz kimseye çıkmıcak 😀
-
Herkese hayırlı uğurlu olsun beyler bayanlar bu sene 2.kez başvuru yapıyorum umarım bu sene bana da çıkar teşekkürler iyi günler :)
-
Öncelikle herkese merhabalar aranızda yeniyim. Daha önce soruldu mu bilmiyorum ben denk gelmedim benim şöyle bir sorum olacak. Ben kendi adıma başvuru yaptım ancak biz 4 kişilik bir aileyiz. Doğal olarak başvuruda eş ve çocukların da bilgilerini girdim. Sorum şu ki diyelim ki green card çıktı mülakata hepimiz mi gidecez ve yine diyelim ki mülakatı da geçtik abd ye hepimizin mi aynı anda gitmesi gerekiyor. Yani ben önceden gidip orada ortamı ayarlayıp (iş, kalacak yer vs.) sonradan ailemi yanıma alma şansım var mı. Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
-
@mrtyvz Hayırlı olsun başvurunuz mülakatada sağlık muayenesinede hep beraber gideceksiniz.Eğer vizenizi alırsanız eğer size çıktıysa siz önden gidip ailenizde en geç dr muayenesinden sonra 6 ay içinde giriş yapabilirler yada ilk girişi sizinle yapıp 1 hafta kalıp siz şartları yerine getirince tekrar yanınıza gelebilirler
-
Her kese selamlar olsun. Sizlere böyle bir sorum olacak. Ben 1 hafta önce ailemle başvuru yapdım, confirmation numaramızı da aldık. Resimleri stüdyoda çekdirdik, 240 KB-dan az ve 600 * 600 piksel, beyaz fon . Ancak bugun bir tanıdık adam resimlerimizin www.greencardphotocheck.com-da kontrol edin dedi, site tanımazsa sizin başvurunuz diskvalifiye olacak dedi. Ben de hemin sitede yokladım, piksel ve ölçü uygun geldi, ancak yeşil ve kırmızı hatlardan dolayı sistem resimlerimizi iyi bulmadı, eledi . Sizce bu problem olacakmı bize ? @crazycells @arnblt @entelman @asilcenk sizler ne düşünüyorsunuz ? dvlottery.state.gov resimler uygun olmazsa kabul ederdimi sizce ?
-
@gözde Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgi için hakkınızı helal edin öğrenmek istediğim tam da buydu çünkü pat diye ailece gidilince sıkıntı olabilir ama 4-5 aylık bir sürem olursa orda düzenimi büyük oranda kurar ailemi öyle alırım yanıma
-
@mrtyvz rica ederim
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@azeusa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Her kese selamlar olsun. Sizlere böyle bir sorum olacak. Ben 1 hafta önce ailemle başvuru yapdım, confirmation numaramızı da aldık. Resimleri stüdyoda çekdirdik, 240 KB-dan az ve 600 * 600 piksel, beyaz fon . Ancak bugun bir tanıdık adam resimlerimizin www.greencardphotocheck.com-da kontrol edin dedi, site tanımazsa sizin başvurunuz diskvalifiye olacak dedi. Ben de hemin sitede yokladım, piksel ve ölçü uygun geldi, ancak yeşil ve kırmızı hatlardan dolayı sistem resimlerimizi iyi bulmadı, eledi . Sizce bu problem olacakmı bize ? @crazycells @arnblt @entelman @asilcenk sizler ne düşünüyorsunuz ? dvlottery.state.gov resimler uygun olmazsa kabul ederdimi sizce ?
Problem olmaz, tamamen o kaliplara uymasa da kabul ediliyor fotograflar; ideal olmasa da dert degil. Asil onemli olan fotograftan taninabilmek, konsolos bunu onemsiyor.
-
@mrtyvz ailecek giden bir cift vardı şimdi hatırlamıyorum adını ama hep beraber gitmenin daha iyi olduğunu söylediler ki ben de aynı fikirdeyim. Bol şanslar.
-
@apex inşallah herkesin gönlüne göre olur. Biz de daha yeni gece başvurabildik sonunda. Fotoğrafı evde çektik ilk defa ama çok zor oldu inşallah kabul olur açıkçası artık bir ümidim olmadığı için o kadar da önemsemiyorum. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.
-
@reader Amin, cümlemiz için inşallah. Açıkçası bende geçen sene kullandığım resimler ile başvurdum. Kazananların paylaştığı başvuru resimlerini görünce bizimki fotoğrafçı kalitesi gibi görünüyordu. Umarım bu sene gülen taraf oluruz.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
arkadaslar, birbirinize laf atmayin lutfen.
-
@crazycells arkadaşlar sıkıntılı sanırım laf atmadan duramıyolar 😀
-
@ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells arkadaşlar sıkıntılı sanırım laf atmadan duramıyolar 😀
sizin bu yaptiginiz farkli mi?
-
@chromium gerçekten bu senenin total başvuru sayısını merakla bekliyorum :) eşli eşsiz :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum