DV2024 Sohbet Odası
-
@FreeMen, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bir kişiyi merak ediyorum. Geçen sene her gün bir eyalet fotoğrafı ve bilgi paylaşan birisi vardı, totemi buydu ve greencardı kazanmıştı. Mülakat alıp gidebildimi acaba gören var mı?
geçen seneki bendim kazanamadım, önceki sene @Final-Approach önceki sene @chandler kullanıcıları paylaştılar ve kazandılar ama pandemi yüzünden gelişme katettiklerini sanmıyorum
-
@ayseekin35 rica ederim. soruda "names" geçtiği için kafa karıştırabiliyor ama bu aslında "first name" ve "last name" i kapsıyor. DS-260 ile ilgili kapsamlı açıklamalar forumun çekiliş paketinde mevcut. http://yesilkartforum.com/cekilis/ Buradan tüm sorulara en doğru cevabı bulabilirsiniz.

-
@FreeMen, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@FreeMen kim o ? eski mesajlarından nickini bulabilir miyiz araştıralım :)
Bir önceki senenin sohbet odasından bakabilirsin bende nickini hatırlamıyorum.
totem 3 yıldır var ilk iki yıl tuttu geçen sene de ben paylaştım ama tutmadı bende :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Gökhan-A 😂😂😂
-
@hdemircanusa Hadi inşallah. Ben de 3 oğlum ve eşimle başvuru yaptık :D
-
Cumartesi "HAS NOT BEEN SELECTED" günü... :)
-
Düşünüyorum da, You Have Been Randomly Selected yazarsa o an ne düşünürüm, ne yaşarım saniyesinde ve devamında.. Balkondan atlamıyım da :D
-
@Yıldıray81 bende hadi insallah diyorum ilk kez esimle ve oglumla basvuru yaptik gercekten ABD ye yerlesmeyi dusunen zaman ayirip herseyi arastiran hazirlayan herkese GC cikar umarim 🙏
-
HAS NOT BEEN SELECTED yazısından sonra 7 Mayısta cenazeme bekliyorum
-
@tufank Evet haklısınız. Henüz dün indirdim hatta çıktısını aldım :) Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Tekrar teşekkür ederim.
-
@gungorhan Böyle düşünmeyin. Evet belki de kazanamayacağız ama şuan için hiçbir şey bilemeyiz. Sadece bekleyip dua etmek gelir elimizden. İnşallah bu yıl Green Card hayatında çok önemli bir yer kaplayan kişilere çıkar.
-
@Yıldıray81 @onurito @hdemircanusa umarım dilekleriniz gerçekleşir :folded_hands: ama malesef ki @Yıldıray81 bahsettiği gibi hepimize ilk başvuruda çıkıyor algısını bir kenara bırakarak olmayacak konusunda da yeterli düşünceye makul şekilde itibar etmenizi tavsiye ederim. Tecrübeyle sabittir büyük bir yıkıntı söz konusu, ikincisi daha da kötü, her yıl benzer bir duyguyla kesin gözüyle bakarak zillowda geziyordum. Bu yıl çok değişik hissediyorum nedenini çözemedim zillowa hiç bakmadım, forumda da paylaşılmışmış suç oranları okul puanları iletileri hızlıca geçtim okumadan. Böyle bakınca çok da dert edinmem çünkü emek yok vakit harcamıyorum planlar üzerine bu yüzden HNBS gelince üzülmeyeceğimi düşünüyorum
-
@gungorhan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Cumartesi "HAS NOT BEEN SELECTED" günü... :)
agzından yel alsın
-
@kemallacin ölüm kalım meselesi benim için tek umudum bu başka hayatta tutunacak dal kalmadı
-
@onurito Biz de öyle. Yaşamayı düşündüğümüz eyalet seçiminden, ev tutacağımız bölgeye, alacağımız arabaya kadar çoğu şeyi hayal ettik. Hatta okul puanlarına göre ev kiralarını bile araştırdık. Aslında herşey hazır gibi, çekilişteki YHBRS yazı hariç :D
-
@Yıldıray81 Bunun için hazırlığımı yaptım, istediğim kadar ''EVETTTTTT!!!!!!!!!!!!'' diye haykırabileceğim bir noktada olacağım. Halı sahada olacağım için de bu sevinç ile delilercesine koşabilirim :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@ozguravc02 daha 19 yaşındasınız, hayata tutunacak tek dal saçma sapan bir çekiliş olamaz zamanla anlarsınız
-
@gariban Çıkma ihtimalinin oldukça düşük olduğunun bilincindeyim fakat bu hayalle yaşamak da güzel. Hayal olmadan yaşamak daha da zor..
-
@ozguravc02, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@kemallacin ölüm kalım meselesi benim için tek umudum bu başka hayatta tutunacak dal kalmadı
İlk başvurunsa eğer hissetiklerin normal... :) Çıkmazsa seneye tekrar denersin. Hayat sana daha tutunacak çok dal uzatır...
-
@Yıldıray81, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hdemircanusa Hadi inşallah. Ben de 3 oğlum ve eşimle başvuru yaptık :D
Maşallah 😃
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum