DV2024 Sohbet Odası
-
@cannyucell Green card başvuru formunda sadece kimlikte yazılı ad soyadı soruyor. Eğer kızlık soyadı kimlikteki soyada ekli değilse kullanmaya gerek yok. Sizin durumunuzda kimlikte yazdığı için "last name" kısmına eklemeniz gerekiyor. Doğru yere yazmışsınız evet.
-
-
Başka isim kullandınız mı sorusu kafamı karıştırıyor , bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Sorum şu: eşimin soy ismini kendi ismime ekledim yani 2soyismim var. “Daha önce farklı isim kullandınız mı “ sorusuna evet diyip ismin ve tek soy ismimi kullanmalıyım? Yoksa bunlar zaten birbirini kapsayan kümeler olduğu için başka isim olmuyor mu?
-
son 2 gün.heyecan dorukta
-
LOTR'da Frodo'nun Hüküm Dağına gelip yüzüğü yok etmeye beş kala yüzüğün iradesine son dakika karşı koyamaması gibi son dakika golleri yemeyelim lütfen buraya kadar birlikte geldik eminim devamınıda getirebiliriz. Yarına çıkacağımızın garantisi yok sevgili arkadaşlar.
Gönlümden koptu gelin iki kebap gömelim keyfimiz yerine gelsin seviyorum sizi !

-
@Yıldıray81 Umarım olur , bende geçen sene bir kızım ile başvuru yapmıştım , araya bir kız daha sıkıştırdık ve 4 kişi olarak başvurduk , belki onun şansına diyorum 🙏🙏🧿
-
@paşa Yanlız örnek süper 😂
-
@paşa Keşke Amerika'ya kartallarla götürseler :D
-
@ışıl-Tüm DS-260 formunda yer alan “Daha önce farklı isimler kullandınız mı “ sorusuna evet diyip kendi adınızı ve kızlık soyadınızı yazmanız gerekecek. Bu kombinasyon farklı olduğu için ayrıca girmeniz gerekiyor evet.
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@FreeMen kim o ? eski mesajlarından nickini bulabilir miyiz araştıralım :)
Bir önceki senenin sohbet odasından bakabilirsin bende nickini hatırlamıyorum.
-
@RaVeNx, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE aklımla oynamazmısınız lütfen ben FL dedikçe böyle başka eyalet fotoğrafları görüyorum bak valla gelirim uğur dündar gibi kapıya dayanırım 😃
😂😂
-
@tufank Merhabalar, peki boşanma durumu söz konusu ise, yani kadın daha önceden eski eşinin soyadını kullanıyorsa? Eski soyisim belirtilmeli mi?
-
@ayseekin35 Yasal olarak kullanmış olduğunuz tüm geçmiş ad soyad kombinasyonlarını "DS-260" formunda yer alan "Have you ever used other names?" kısmına tek tek eklemeniz gerekiyor.
-
@Hayri-Sozen Ben hala Donald Trump başkanmış gibi hissediyorum :grinning_face:
-
@tufank Teşekkür ederim, hiç soyisim olarak düşünmemişim, çok faydalı oldu bu bilgi.
-
@hdemircanusa döverler kamil hepimizi döverler :D
-
@FreeMen, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bir kişiyi merak ediyorum. Geçen sene her gün bir eyalet fotoğrafı ve bilgi paylaşan birisi vardı, totemi buydu ve greencardı kazanmıştı. Mülakat alıp gidebildimi acaba gören var mı?
geçen seneki bendim kazanamadım, önceki sene @Final-Approach önceki sene @chandler kullanıcıları paylaştılar ve kazandılar ama pandemi yüzünden gelişme katettiklerini sanmıyorum
-
@ayseekin35 rica ederim. soruda "names" geçtiği için kafa karıştırabiliyor ama bu aslında "first name" ve "last name" i kapsıyor. DS-260 ile ilgili kapsamlı açıklamalar forumun çekiliş paketinde mevcut. http://yesilkartforum.com/cekilis/ Buradan tüm sorulara en doğru cevabı bulabilirsiniz.

-
@FreeMen, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@FreeMen kim o ? eski mesajlarından nickini bulabilir miyiz araştıralım :)
Bir önceki senenin sohbet odasından bakabilirsin bende nickini hatırlamıyorum.
totem 3 yıldır var ilk iki yıl tuttu geçen sene de ben paylaştım ama tutmadı bende :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Gökhan-A 😂😂😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum