Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • arkadaşlar bana da aynı mail geldi.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mhepekiz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @atik-ercan o bir öngörüydü bugüne kadar yaşanmadığı için "Belki geç gönderenlerde geliyor" demiştik değilmiş sanıyorum yeni uygulama böyle. Zaten maile "Geç yollarsanız randevunuz gecikir" demişler size ve bize bağlı. Bu arada ben @crazycells e sormak istiyorum benim durumumla alakalı. Eşimin 2 yıllık Hollanda geçmişi var oradaki polis kaydını bekliyoruz. KCC'ye döküman olarak onu da yollamak gerekir mi? Yoksa Türkiye'deki evrağı yollayıp diğerini mülakat sırasında sunmak yeterli olur mu yoksa bekleyip sonra 2 belgeyi birlikte mi (hem Türkiye hem Hollanda) yollayalım KCC'ye.. Ne dersin?

    Tahmininizce ne zaman gelecek diger belge?

    Bence diger tam olan belgeleri yollayin gitsin, eger eksik olarak farkederlerse zaten size haber verirler. Eger farketmezlerse mulakat tarihinizi zaten verirler, siz de belgeyi konsolosluga goturursunuz.

    KCC'nin amacinin belgeleri ince eleyip sik dokumaktan cok, kimlerin mulakat konusunda ciddi oldugunu anlamak oldugunu saniyorum.


  • @crazycells 2 haftası falan var ama kalan tüm belgeleri 10 dk sonra yollayabilirim 🙂


  • Çok değerli greencard ailesi. Herkese mutlu akşamlar. Bir sorum olacak. Şimdiden verilecek cevap için çok teşekkür ederim. Benim greencard çekilişinde yazdığım mail adresiyle ds260 formunda yazdığım mail adresi farklı. Bana mülâkat tarihini bildirdiklerinde hangi mail adresime yoklayacaklar. Çünkü çekilişteki yazdığım mail adresini hatırlamıyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @uda4a belgeler hazir oldugunda gondermeniz yeterli. Onumuzdeki birkac hafta icinde gondermeye calisin, eger daha da gecikirseniz dosyanizda bir problem olmayacaktir yine de; sadece daha gec bir tarihe mulakat tarihi alacaksiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mhepekiz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Anladığım şudur aslında tam bir dosya haline getiriyorlar ve bunu tamamlayanlara randevu verecekler böylece bu evrakları veremeyen ya da vermeyen kişileri eleyerek daha yüksek case numberlara ulaşacaklar.

    buyuk ihtimal bundan sonra oyle yapacaklar, daha iyi olacak bence de. En azindan bosuna yer tutmayacak isteksizler...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @katre DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Çok değerli greencard ailesi. Herkese mutlu akşamlar. Bir sorum olacak. Şimdiden verilecek cevap için çok teşekkür ederim. Benim greencard çekilişinde yazdığım mail adresiyle ds260 formunda yazdığım mail adresi farklı. Bana mülâkat tarihini bildirdiklerinde hangi mail adresime yoklayacaklar. Çünkü çekilişteki yazdığım mail adresini hatırlamıyorum.

    mulakat tarihiniz dvlottery sayfanizda yer alacak.

    bildirimi ise cekilise basvuru sirasinda verdiginiz email adresine gonderilecek.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mhepekiz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells 2 haftası falan var ama kalan tüm belgeleri 10 dk sonra yollayabilirim 🙂

    o halde ABD'ye giris konusunda aceleniz olup olmadigina gore hareket edebilirsiniz 🙂


  • @crazycells evet son rakamlara daha erken ulaşılabilir böylece lüzumsuz iş yükünü de azaltacaklar mantıksız bir uygulama değil aslında


  • @katre
    benzer durumdayım , başvuruda hatalı email vermişim DS260 a guncel emailimi yazdığım halde sanırım başvuruda verdiğim hatlı emaile gidiyor mesajlar. Gonderilen mesajlardan haberdar değilim .
    Benden tavsiye KCC ye mesaj atıp başvurudaki email adresinize ulaşamadığınızı email adresinizi guncellemelerini talep etmeniz uygun olur.


  • @crazycells mailde belirttikleri "Evraklarla ilgili sorularınızı şuraya iletebilirsiniz" mailine case number belirterek mail attım. Ben süreci bir an önce tamamlamak istiyorum Hollanda belgesi hariç hepsi tamam, sizin için yeterliyse hemen yollayabilirim dedim. Sonucu paylaşırım


  • Bu sene yaşanan cutoff mevzusundan sonra mulakata girmeyeceklere yani green card almayacaklara boşuna randevu tarihi vererek cutof un önüne geçmek istedikleri için bailıca evrakları onden isteyerek gonderenlere mulakat tarihi verecekler . Durum oyle gorunuyor.


  • @sfati DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Mail muhtemelen bu ay current olacaklara geldi, bende henüz böyle bir mail görünmüyor ve bende muhtemelen bir sonraki ay current olacagim

    Aynı e-posta bana da geldi. Görünen o ki KCC artık daha fazla bilgiye hakim olduktan sonra dosyayı Konsolosluğa iletecektir. hepimize hayırlı olsun


  • Herkese merhaba, Gelen mailde belirtilen evraklar hakkinda bir kac sey sormak istiyorum,
    1-Dogum belgesinin Turkiyedeki karsiligi, vukuatli nufus kayit ornegimidir.
    2- Cocuklar icin dogum belgesi bizim vukuatli nufus kayidindan kopyasini ayrica mailde ek olarak yollamalimiyiz.
    3- Talihli disindaki es icin (erkek) askerlik terhis belgesi koymalimiyiz.( web sayfasinda askeriyede gorev yapmis diye okumustum)
    Tesekkurler


  • @dreambig düşündüğüm gibi, bu ay current olacaklara mail geliyor.. senin case numaradan da anlaşılacağı üzere


  • Bu arada kimlere eposta geldiğine göre bu ay açıklanacak cutt off numberı tahmin edebiliriz. @uda4a sizin numara 9 bin lere yakın mı?


  • Bizim numaramiz imza da olacakti 88** whatsapp grubunda konusuluyor, bizim gibi bu numarada olan bir kac kisiye daha gelmis mail


  • Muhtemelen 9 binler civarında olacak cuttoff lar o halde... Bana mail henüz gelmediğine göre buradan bu sonuca ulaşabiliriz.. ha bana da mail gelirse işin rengi değişir, tüm kazananlara gitti diye düşünebiliriz sanırım... Çünkü cuttoff ta bu kadar çok artiş bu yılın gidişatına bakıldığında beklentinin üzerinde olur...


  • @endyilmaz Geçmiş olsun. Zaten yetkili size gerekli açıklamayı yapmış. Sabırla ve sükunet içinde bekleyin.


  • Arkadaşlar askerlik ile ilgili bir durum varmı ben yapmadım ve tecilim bittiginden dolayı durum belgesi alamıyorum "en yakın askerlik subesine basvurun" cıkıyor gc kazandıktan sonra bir engel teşkil edermi ?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

102
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum