[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@Tayfun-karakaş tebrikler, sonraki hayatınızda başarılar, darısı başıma, ingilizceyi çok kasmıyorlar demek ki öğrendiğim iyi oldu.
-
@korgolem vizeniz hayırlı olsun abd'deki hayatınızda sağlık, mutluluk ve başarılar diyorum. Küçük çocuklardan covid aşısı istiyor mu bg sağlık raporunda. istiyorsa kaç yaşa kadar zorunlu?
-
@Tayfun-karakaş Tekrardan vizen hayırlı olsun kardeşim. İşin en güzel tarafı aylardır verdiğimiz uğraşın sonunda aynı anda mülakata girmiş olmamız :)) Amerika'da görüşmek dileğiyle.
-
@Tayfun-karakaş Tebrikler, vizeniz hayırlı uğurlu olsun👏
-
@Tayfun-karakaş tebrikler, vizeniz hayırlı olsun
-
@Tayfun-karakaş vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda bol şanslar
-
@Tayfun-karakaş Öncelikle vizeniz hayırlı olsun. ABD de güzel bir hayat dilerim. Darısı hepimizin başına :) Benim süreç hakkında size bir sorum olacak. Dosyanız Viyana'da kabul edildiğinde mülakat tarihi belli olmuyor değil mi? Belli olmadığı için Schengen vizesi için randevu durumunu nasıl ayarlayabiliriz? Malum Schengen vize tarihini genelde giriş-çıkış tarihlerine göre ya da max 1-2 ay veriyor. Önden kestirmek çok zor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
-
@historian yanlış hatırlamıyorsam 2019/2020 başlıklarından birinde nikaragua gibi bişey görmüştüm yanlış hatırlıyor olabilirim, önceden varmış yani schengen harici ülkeden alan, fakat bunlar değişken şeyler araştırmak lazım farklı konsolukları denemek lazım.
-
@korgolem vizeniz hayırlı olsun.Amerikadaki hayatınızda başarılar.
-
@Tayfun-karakaş vizeniz hayırlı olsun.yeni hayatınızda başarılar.
-
@okhan tebrikler vizeniz hayırlı olsun.yeni hayatınızda başarılar.
-
@historian Merhaba, oldukca cok var, gecen senenin deneyimlerinden bulabilirsiniz, hatta Schengen bolgesi ilk defa kosulsuz olarak bu sene (sadece Avusturya ve Almanya (1 dosya) henuz) bu guzelligi yapti, bir kac arkadas tasidik ve sonrasi geldi.
-
@Tayfun-karakaş vizeniz hayırlı olsun
-
@selamibasaran teşekkür ederimm :))
-
@Tayfun-karakaş vizeniz hayırlı olsun
-
@Tayfun-karakaş Mükemmel ya , mülakat çok güzel olmuş 😍 Hayırlı olsun inşallah size Sağlıklı mutlu huzurlu yeni hayatlar diliyorum
-
Tüm vize alan arkadaşlara hayırlı olsun.
-
Arkadaşlar bu arada özel değilse , özelllkle Aile olanlar Taşınmazlar hariç nakit olarak hesapta ne kadar gösterdiniz
-
Bu ileti silindi! -
@Tayfun-karakaş hayırlı uğurlu olsun tebrikler !
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.3k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum