Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k

• 6 mayıs bir türlü gelemedi özellikle şu nisan ayı bir türlü bitemedi ya

• @Gül-Kazancioğlu 2023 Kazananlar başlığı altına yazmanız daha sağlıklı olur gibi. Buradaki arkadaşların çoğunluğu sonuç bekleyenler :))

• @lumos, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@uzaysan Merhaba, sart degil, other travel document secenegini severek doldurabilirsiniz formu. Tabii ki ilerleyen surecte; yani mulkaattan once pasaportlarinizin olmasi sart.

Ben konsolos olsam, red der gönderirim.
    Yalan beyan. Other travel document iniz nedir ve nerde derim.
    😂

• @Ping-PONG Denizciydiniz sanırım . Var mı GC hariç bir plan Amerika için?

• Arkadaşlar olduda çıktı süreci sağlıklı yürütmem için sağlam güvenilir bir danışman var mı bildiğiniz yazarsanız sevinirim herkese boş şans .. 😊

• @ahmet-34 Bu forumdan daha iyi bir danisman gormedim:) ihtiyaciniz olan her sey burada mevcut

• 6 Mayıs'ta ikinci bayramı yaşamamız ümidiyle herkesin geçmiş bayramını kutlarım :) Şafak 11, bir şey kalmamış.

• @Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim

• @Birgariphayat çok güzel bir fikir ama o sene ölüm kalım falan gibi mazeretleri nasıl ayırdedilecrk insanların onu çözemedim:) haklı sebebi olan bir kaç kişi olabilir onlar yanmasın arada

• @memosaat şu anlık herhangi bir aksi karar alınmadı, aksi bir karar alınırsa yine unganların sitesinde bulursunuz internette x bir sitede olmaz

• @serberiko kazandığınızı kontrol ettiğiniz sayfada eğer talihli olursanı dosya numaranızda yazar. Oğlunuz pasaportu yoksa onun formunu other travel documents seçerek doldurursunuz

• @ahmet-34 evet var forumun kendisi ve telegram kanalı. Hemde ücretsiz danışmanlık veriyor

• ⭐⭐

• Merhaba, tekrar soruyorum, lutfen 21 yas kurali hakkinda bilgisi olmayan cevaplamasin.

Ben 20 yasindayim ve su an amerika icinde F1 STATUSU ile kaliyorum. Kendime anneme ve babama olmak uzere 3 basvuru yaptim. Tabi halihazirda kendimi onlarin basvurusunda belirttim ve basvuru yaptigim sirada 20 yasindaydim. Olur da annem ya da babam kazanirsa onlarla beraber sinirdan girmem mi gerek yani Türkiyeye donmem gerekir mi? Yoksa onlar ayri Ben ayri devam edebilir miyim.

Tesekkurler.
    @crazycells

• @ayvalik10 bence de olabilir :)

• @Murat-4 ilk kayıt olduğum sene ben de bol bol muhabbet ediyordum :) çıkmadıkça sadece bakmaya giriyor insan :)

• ⭐⭐

Umarım hakeden , gerçekten şartları karşılayabilecek kişiler çıkar , kaldı 11 gün , yine heyecan sarmaya başladı 😊

• ⭐⭐

@debbieLA77 Efsane ya

• @Riethian Yanlislikla buraya yazdim .Sonradan fark ettim .

• ⭐⭐

@travelleth geçen seneye kadar kesin çıkacak gözüyle bakıyordum, eşya almıyor minimalist yaşayıp üzerine letgodan ne varsa ufaktan azaltıyordum evi. Bu sene tüm fikirlerim değişti hatta 6 Şubat Kahramanmaraş depremi olunca dünya fani sevdiklerimden uzak ne uğraşıcam gözüyle bakıyordum. Bu sene kendimi çıkmayacağına inandırdım, greencard için dolar biriktirmek yerine yatırıma yöneldim, geçici malzemelerle hayatıma idame edeceğime balkon takımı kombi yenileme ankastre filan (hiç yapmayacağım şeyler, servis eskisini tamir etsin çıkmazsa seneye alırız mantığıyla 5 yıldır bekleyen işlerdi) hepsini yapıyorum hatta hele 11 gün kalmış bugünde süpürgemi yenileyeceğim hatta ve hatta 6 mayısa kadar hatta 6 mayıs günü sabahtan olsun heyecan daha iyi olur telefonumu ve çocuğun tabletini de değiştirmeyi düşünüyorum nasılsa çıkmaz bende iyi ki aldım bak işte seçimden sonra zamlanırdı mantığına girerim artık bana %99 olasılığı olmayan bir kura için hayatımı yönlendirmek garip geliyor ve kendime kocaman şaşırıyorum.
    Şimdi benim neden burada olduğumu kesin soruyorsunuzdur, İnsan vazgeçemiyor, alışkanlık diyebilirsiniz, umutlarınızı paylaşmak istemem olabilir yıllardır forumdayım burası benim ailem gibi şöyle düşünün ben kıskanç biri değilim ve sana çıktı bana neden çıkmadı demek bana göre değil onun yerine şöyle düşünüyorum aaa forumumuzdan da şu kullanıcı kazanmış ne güzel ben kazanamasam da bak forumdan bu arkadaşımız kazanmış ne güzel hayallerini umarım gerçekleştirir.
    Ayrıca şunu belirteyim gidin gidemeyin, kazanın kazanmayın hayat hep güzel yine güneş doğuyor yine sabah yine akşam oluyor biz yaşlanıyoruz çocuklarımız büyüyor onların büyümelerini izliyor geleceklerini düşünüyoruz. Orada yada burada çocuklarımız hep iyi olsun hayırlı mutlu ve sağlıklı olmalarından başka bir şey istemem.
    Hepimizin gönlü ne taraftaysa onu yaşayalım ve hayal kırıklıklarından uzak yaşamlarımız olsun.
    Bu forum ve tüm üye kullanıcılar çok değerlisiniz, hepiniz için hayırlı olanı diliyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k