-
@tolgasatir kesinlikle öyle. Sevmiyorsun ama vazgeçemiyorsun da aynı zamanda
-
@denizci10 11 nisan ı bekliyoruz abi komşu geleceğiz :D
-
Merhabalar Tennessee - Nashville hakkında bilgisi olan orada yaşayan forum üyesi var mı ?
Teşekkürler. -
@nofearbrk huntsville var @Rookie nashville biliyorsa sana anlatır.
-
@ayvalik10 Teşekkür ederim.
-
@tolgasatir hadi inşallah
-
I isik bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba, Green cardla gelmek isteyen biri olarak eyalet seçiminde Austin yada Orlando arasında kaldım.
Seçim tercihi olarak öncelikle şu şekilde;
1- Ben Jr. iOS developer olarak hangi şehirde iş bulmam daha kolay?
2- Mühendislik okumadım iş bulmam zor olacağını düşünüyorum o yüzden geldiğim gibi bootcamp ler ile iş bulma fırsatını attırmak istiyorum. Hangi eyalette bootcamp ile daha hızlı iş bulabilirim?
3- Doğa açısından hangi eyaleti seçerdiniz?Bu iki eyalette yaşayan kişiler bilgilerini paylaşabilirse çok mutlu olurum.
Herkese iyi günler dilerim
-
@travelersofworld doga olarak pensilvania derim ben
-
Sanırım forumda South Caroline düşünen tek manyak benim bu durum beni korkutmaya başladı artık, ne oradan birisini bulabiliyorum ne de güncel bir bilgi video vs. yanlış tercih yapıyorum sanırım.
-
@asariel ben çok düşündüm ve araştırdım hatta şehir için bile araştırmalar yaptim sonuç olarak ama ben vazgeçtim gibi
-
South Carolina için bilgi çok az
-
@birisi evet beni tereddütte sokan durumda bu bilgi azlığı
-
Ben muhtemelen eski planım olan Texas'ta kalacağım.
-
@birisi ben hala sc'yi düşünüyorum alternatif ise florida ya da teksas
-
Ben okul puanlarına baktım (kafamda karar verdigim şehire özellikle yoğunlaştım), criminal duruma baktım ve işin gerçeği çekindim, evet Texas ve Florida'da güvenlik sıkıntılı ama en azından güvenli bölgeleri var ama SC'de güvenli bölge bulmak bile sıkıntılı
-
@asariel bizim eb3 için anlaşmalı olduğumuz yerlerden bir tanesi de Charleston, South Carolina da bulunan Wendy's. Biz şirketleri seçerken yaşam yerlerinin uygunluğuna da bakıyoruz. Charleston için bakarsanız İzmir'e benzer, 4 mevsimi yaşayabileceğiniz okyanus kenarı bir şehir. Doğası insanları harikadır. Yüzde 90 üstü beyaz amerikalının yaşadığı ve yüzde 1'in altında suç oranın olduğu bir yer. Ben şahsen insanlarımızın Florida ve Teksas batağına saplandıklarını düşünüyorum. Diğer eyaletlerden pek haberleri yok maalesef. İmkanım olsa hiç düşünmeden giderdim.
-
hortum, tsunami, deprem, timsah olmayan bir bölge var mı
-
@mamo32 Olmaz mi ? Norhwest e bekleriz sizi...Oregon, Washinton eyaletleri
-
@ismailayaz teşekkür ederim cevabınız için
-
@denizci10 evet tam olarak dediğiniz gibi bilgi bulamıyorum bir çok eyalet ile ilgili, doğası, kira maaş durumu oldukça ideal yerler var ama bölge nasıldır, ırkçılık vs. gibi yaşayan birinin tecrübelerine ihtiyaç duyuyor kişi, örnek vermek gerekir ise texas'a gitmeden herşeyi öğrendik zira forumun %80'i orada ama diğer eyaletler hep belirsiz bu sebepler ile bende artık texas'a yöneldim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum