[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@aespilot vizeniz hayırlı olsun Amerikada bol şanslar
tesekkurler
-
@aespilot merhaba dosya taşıma da mülakat Türkçe seçiliyor mu yabancı dilim yok başka ülkeye dosya taşıma da sağlık vb muayene de dil olmadan nasıl olur
-
@aespilot Tebrikler, vizeniz hayırlı olsun👏
-
@aespilot tebrikler vizeniz hayırlı olsun
-
@aespilot, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
Merhaba;
Varsova'da girdigim mulakat olumlu sonuclandi birkac detay ve yardimci olabilecek bilgiler paylasmak istedim. Oncelikle bu sureci birlikte yuruttugumuz @emirhan ile bu forumu olusturan adminlere tesekkur etmek isterim. 3 senedir Polonya'da yasiyorum; buraya ucus egitimimi tamamlamak icin gelmistim oturumum burada oldugu icin dosya tasima ile ilgili bilgim yok malesef bunu belirtmek isterim. Mulakat asamasina kadar olan kisimda belge toplamayla ilgili bilgi vermek istiyorum. Turkiye'den e-devlet ciktisi aldiginiz butun belgeleri ingilizce yeminli tercume ettirmeniz gerek. Birth certificate soruyorlar bizim ulkemizde bu sistem mevcut degil o yuzden vukuatli nufus kayit bunun yerine geciyor. Butun belgeleri yeminli tercume ettirmeniz yeterli. Burada sabika kaydi almaniz gerecektir onu da adalet bakanligi Urzad indan Criminal Record aliyorsunuz iki kutunun isaretlenmesi gerek. Banka dokumani, Pesel, Meldunek istenen belgeler arasinda ama benimkileri sormadi bile. Saglik muayenesi icin birkac post ustte olan @emirhan in mulakat tecrubesine bakabilrsiniz adresler ve detaylar yaziyor. Mulakat asamasinda belge tesliminde askerlik belgesinin orjinalini istedi, bizde sistemin elektronik olarak calistigini belirttim ve ABD Turkiye buyukelcilik sitesinden teyit edip onayladi. 330 dolar veya 1500 kusur zloty olarak odeme yapiliyor ama garanti olsun dolar goturun. Mulakatta ki personel cok guleryuzlu karsiladi. Yemin ettikten sonra havacilikla ilgili biraz konustuk, pilotlukla ilgili birkac soru sordu hangi ucaklari ucurabiliyorsun diye sordu sonrasinda askerlik durumunu sordu ve your visa has been approved dedi. ingilizce olarak welcome to USA dedikten sonra Turkce olarak Amerikaya hosgeldin dedi ve teslim ile ilgili bilgi veren kagidi bana verdi. ben adrese teslim sectim kapida odeme oluyor. Basta soyledigim gibi tasima yapmadim direk buradan basvurdum o yuzden tasimayla ilgili bilgim yok ama tasima yapabilen arkadaslar sonra ki asamalar icin telegram veya buradan yardimci olabilirim. Saygilarimla, Herkese iyi gunler dilerim
hayırlı olsun @aespilot
-
@Gül-Kazancioğlu teşekkurler gul hanım
-
@T-C-Kubilay-Dikici turkce olarak katılım sağlanırmı bilmiyorum çunku sizin verdiğiniz göruntu ile alakalıda sonuçlar değişebiliyor yeminli tercuman bulabılırsen sanırım girebilirsin ama nasıl oluyor bilmiyorum adminler e sormanızı tavsiye ederim
-
@aespilot Hayırlı olsun
-
-
@aespilot tebrikler, vizeniz hayırlı olsun.
-
@aespilot hayırlı oğurlu olsun. bundan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim
-
Arkadaşlar merhaba telegramda kalabalık oluşturmaması için buradan sormak istedim. Dosya taşıma sürecinde ekstra bir masraf oluyor mu? Farklı bir ülke için almamız gereken vizenin masrafı, konaklama, ulaşım vs. bunlardan bahsetmiyorum. Ankara konsolosluğunda süreci yürütürken oluşacak masraflar ile dosya taşıdığımız konsolosluk arasında prosedür farkı olma ihtimali var mıdır?
Dosya taşımak için atılan ilk mailden sonra konsolosluk onay verir ise dosyamız direkt taşınıyor mu yoksa ekstra bir onaylama işlemi yapmamız gerekiyor mu?
-
@Önder-Bilgiç sağlık muayenesindeki ücretlerde farklılık olabilir. Onay konusuna gelirsekte bazı konsolosluklar direk taşıyoruz diyip kccden dosyanızı ister bazısı sizden tekrar bir onay alır değişiklik yoksa talebinizde isteyeceğiz dosyanızı gibi
-
@dpdemir şehir hastanesi enfeksiyon hastalıklarından randevu aldık, doktora durumu anlatıp tekrar aşı olmamak için antikor testi yaptırmak istiyoruz dedik.
-
@Emre-Kurtulmuş tesekkurler
-
@gzm06 çok teşekkür ederim cevap için. Ben de bugün bir devlet hastanesinin enfeksiyon polikliniğinden randevu alıp doktora durumu açıkladım. Su çiçeği, kızamık, kızamıkçık, kabakulak testlerini yaptırdım. Boğmaca testi yapılmıyormuş. Belgeleyebildiğim, Hepatit B ve tetanoz aşılarım var. Bakalım inşallah aşı olmam daha artık. Size aşı yapıldı mı Unganlar’da ? Pardon, siz Ankara’dan almamışsınız sanırım. Şimdi postalarınızı okuyunca fark ettim.
-
@dpdemir Bu her konsolosluğun anlaşmalı kurumunun vereceği bir karar bunu hangi sağlık biriminde raporunuzu alacaksanız orası ile görüşmeniz gerekir. Kabul edip etmeme durumu onların elinde.
-
@achillesoag Ankara’dan alacağım. Evet son karar yine de onların. Sagolun.
-
@dpdemir Antikor testleri ve yapılan aşıları kabul etme durumu bu sene viyana konsolosluğunun anlaşmalı kurumunun yaptığı bir uygulama. Unganlar bu uygulamayı yapmıyor hatta kayıtlı aşıları kabul etmeme gibi bazı durumlar yaşandı bildiğim. Siz eğer işlemleriniz unganlar'da yapılacaksa onlara teyit ederek ilerlemeniz faydanıza olacaktır.
-
Peki çok teşekkür ederim. Sağolun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum