@Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@Emrah-Borazan kendisi floridayi gayet iyi yonetiyor Ve seviliyor. Ozellikle covid zamani millet beynini yemis gibi lockdown vs. yaparken kendisi floridayi acik tuttu.
Gerisi beni ilgilendirmez sahsen. -
@Simge-Kutlu kaçındaymış???

-
@achillesoag, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@ayvalik10 Canlı değil sanıyorum bu yayın şu an saat 06.00 olmalı orada fakat bu resmen öğlen vakti gibi ve kalabalık

zaten video da adam 1mayısta çekiyorum diyor ama 1 saat önce yayınlamış. ya zamanı büktü ve farklı bir boyutta yaşıyo yada biz artık hayal görüyoruz :
-
Merhaba Arkadaşlarım , Aranıza yeni katıldım bu sene ki başvuruyu kaçırdığım için katılamadım , sabırla 2023 ekim ayını beklemekteyiz ailecek hemde biraz daha maddi olarak kendimizi hazırlamaya zamanımız olduğunu düşünüyoruz . Çok detaylı ve iyi bilgiler veriyorsunuz bu yüzden hepinize teşekkür etmek istedim .
Benim Forumda göremediğim yada bulamadığım bir sorum olacak , şu şekilde :
- Yetişkinlere ait aşı geçmişini nereden buluyoruz ve ds260 formuna nasıl yüklüyor yada mülakata giderken götürmemiz için hangi kurumdan alıyoruz . Araştırmalarım sonucunda malesef hiç bir şekilde bulamadım .
desteğinizi bekliyorum , yanlış yere yazdıysamda özür dilerim .
-
@ayvalik10 Ermenistan'da her başvurana çıkmış sanırım. Adamlarda ki bala bak ya

-
@SYTSNGR bunlar var forumda.Aşı kartı ya küçüklükten aile tarafından saklanmış olması gerekiyor , ya da bazı arkadaşlar hastaneden hangi aşılara kaşı bağışıklığının olduğunu belirten rapor alıp gitmişler.Bu da ikinci yöntem.
DS260 formunu kazandıktan sonra dolduruyorsun.Forumda onunla ilgil yönerge var.
Ds260 nasıl dolduruluyor gibi algıladım düzeltiyorum aşı ile ilgili DS260 formuna birşey yüklemiyorsunuz. -
@SYTSNGR, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merhaba Arkadaşlarım , Aranıza yeni katıldım bu sene ki başvuruyu kaçırdığım için katılamadım , sabırla 2023 ekim ayını beklemekteyiz ailecek hemde biraz daha maddi olarak kendimizi hazırlamaya zamanımız olduğunu düşünüyoruz . Çok detaylı ve iyi bilgiler veriyorsunuz bu yüzden hepinize teşekkür etmek istedim .
- Yetişkinlere ait aşı geçmişini nereden buluyoruz ve ds260 formuna nasıl yüklüyor yada mülakata giderken götürmemiz için hangi kurumdan alıyoruz . Araştırmalarım sonucunda malesef hiç bir şekilde bulamadım .
- bildiğim kadarı ile aşı geçmişini e-nabız da gözüküyor olması lazım. hiç bir yerde yoksa dert değil.
- ds260 formunda aşı ile alakalı bilgi göremedim.
-mülakat aşamasına gelirseniz, mülakata gitmeden önce unganlar'dan randevu alıyorsunuz yapılması gereken eksik gördükleri aşıları yapıyorlar.
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
- bildiğim kadarı ile aşı geçmişini e-nabız da gözüküyor olması lazım. hiç bir yerde yoksa dert değil.
-mülakat aşamasına gelirseniz, mülakata gitmeden önce unganlar'dan randevu alıyorsunuz yapılması gereken eksik gördükleri aşıları yapıyorlar.
Tekrardan merhaba ;
Bu forumun youtube kanalında ds260 fornunun nasıl doldurulur videosunu izlemiştim , orada sonlara doğru aşı geçmişi ile ilgili bir seçenek olduğunu ve bu belgenin eksik olduğunu ama mülakata kadar yetiştirileceğine dair bir ingilizce not düşüldü .
ben 1987 doğumluyum bizim kayıtlarımız e nabızda geçmişe dönük görünmüyor , doğduğum ve aşılarımın olduğu hastanede kapandı ve başka hastaneler ile birleştirildi . Bu durumda istenmesi ihtimaline karşılık belgeyi il sağlık yada ilçe sağlık müdürlüğünden mi temin etmek gerekiyor ?
teşekkür ederim .
-
Bu ileti silindi! -
24e son 2 hey maşallah akıyor

-
chicago Illinois gidecekler için otoban geçişleri hakkında bilgilendirme
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Tekrardan merhaba ;
Bu forumun youtube kanalında ds260 fornunun nasıl doldurulur videosunu izlemiştim , orada sonlara doğru aşı geçmişi ile ilgili bir seçenek olduğunu ve bu belgenin eksik olduğunu ama mülakata kadar yetiştirileceğine dair bir ingilizce not düşüldü .
ben 1987 doğumluyum bizim kayıtlarımız e nabızda geçmişe dönük görünmüyor , doğduğum ve aşılarımın olduğu hastanede kapandı ve başka hastaneler ile birleştirildi . Bu durumda istenmesi ihtimaline karşılık belgeyi il sağlık yada ilçe sağlık müdürlüğünden mi temin etmek gerekiyor ?
teşekkür ederim .
maalesef benimde öyle, görünmüyor. ama ben hiç rastlamadım videoda aşı geçmişine?? hangi video ve kaçıncı dk. paylaşır mısınız acaba.
-
@Lossantosdy Merhaba ; ilgili videonun linkini ekliyorum .
20:30 Dakikasından itibaren izleyebilirsiniz
-
-
@SYTSNGR bende 90'lıyım benimde e-nabızda görünmüyor. ilk okulda yapılan aşılar falan hiç biri yok
unganlar bu evrakları istiyor aşı belgen yoksa yoktur yani.
-
@diablo_ercan Haydi bakalım olaya yeni bir boyut geldi karıştı kafalar

-
@SYTSNGR 4 yıl önce ki videoyu gösteriyorsun aşağıdaki linkten ds 260 boş halini indirirsen o zaman tüm soruları görebilirsin sorular değişti sosyal medya geldi. Bu eski videoyu seyretme
https://drive.google.com/file/d/1GSiI4BkD_TMKDD9mKXor_pkIdqFt-yrG/view?usp=sharing
-
aşağıdaki müziğin tadını sadece chicagocular çıkarabilir. Kar yağışını seyrederken sıcak çikolata içerken dinlersin texas yada florida için ortam bulamadım
-
@ayvalik10 Merhaba desteğiniz için teşekkür ederim , forumda yeniyim herseyi okumaya takip etmeye anlamaya çalışıyorum , eski ise bişgilrr değişti ise uyarınız için teşekkür ederim .
Şimdi ilgili yeni formu inceliyorum verdiğim rahatsızlık ve kafa karışıklığıniçin özür dilerim
-
selam herkese buradaki iki üç konu temcit pilavını geçti gerçekten yeter artık
... birincisi bunun bir çekiliş olduğu ve kazanma ihtimalinin düşük olduğu muhabbeti... ( evet biliyoruz ve öyle olmasına rağmen umutla bekliyoruz bunu herkes biliyor buradaki ortaokul terk okuması yazması kıt abiler bile biliyor ama bir umut işte bu bekliyoruz bu konuyu lütfen kapatın artık... ''yok bu kadar kişi başvurdu, yok şu kadar kişiye çıkacak, yok bilmem ne'' son 25 gün konuşulacak konular değiller bunlar) bir diğer konu pasaport olayı... kalktı kardeşim pasaport zorunluluğu kalktı... geri de kolay kolay gelmez... pasaportla sizin ne işiniz var onu anlamadım... yüz kere dedik çıkacaksa size zaten çıkacak 10 kişiden de sizi bulur 1000 kişidende çıkacağı varsa... yok olsaydı böyle olurdu olmadı şöyle oldu bu konu da yeter... 3. konumuzda fotoğraf ay o da baydı artık geççen seneki fotosunu koymuş muş da kazanımıymış fotosunu kendi çekmiş de yok öyle olmuşda yok böyle olmuşda off aman allahım siz bıkmadınız mı ya bunlardan 25 gün kala hep enerjimiz yüksek olsun güzel hayaller güzel mevzular green kart olmazsa neler yapabiliriz... gidenler kalanlara nasıl yardımcı olabilir onları konuşalım... o başvurmuş bu baş vurmuş onlara engel oluyor mu bu olmuyor türk insanı böyle boşuna da başvuracak gitmesede başvuracak parası olsada olmasa da başvuracak ....engel olamıycaz... o yüzden güzel parmaklarınızı muhteşem konular için pozitif şeyler yazmak için yoralım lütfen hepinizi buna davet ediyorum:) 
Benzer Başlıklar
160
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k