@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@SYTSNGR, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merhaba Arkadaşlarım , Aranıza yeni katıldım bu sene ki başvuruyu kaçırdığım için katılamadım , sabırla 2023 ekim ayını beklemekteyiz ailecek hemde biraz daha maddi olarak kendimizi hazırlamaya zamanımız olduğunu düşünüyoruz . Çok detaylı ve iyi bilgiler veriyorsunuz bu yüzden hepinize teşekkür etmek istedim .
Benim Forumda göremediğim yada bulamadığım bir sorum olacak , şu şekilde :
- Yetişkinlere ait aşı geçmişini nereden buluyoruz ve ds260 formuna nasıl yüklüyor yada mülakata giderken götürmemiz için hangi kurumdan alıyoruz . Araştırmalarım sonucunda malesef hiç bir şekilde bulamadım .
desteğinizi bekliyorum , yanlış yere yazdıysamda özür dilerim .
- bildiğim kadarı ile aşı geçmişini e-nabız da gözüküyor olması lazım. hiç bir yerde yoksa dert değil.
- ds260 formunda aşı ile alakalı bilgi göremedim.
-mülakat aşamasına gelirseniz, mülakata gitmeden önce unganlar'dan randevu alıyorsunuz yapılması gereken eksik gördükleri aşıları yapıyorlar.
Tekrardan merhaba ;
Bu forumun youtube kanalında ds260 fornunun nasıl doldurulur videosunu izlemiştim , orada sonlara doğru aşı geçmişi ile ilgili bir seçenek olduğunu ve bu belgenin eksik olduğunu ama mülakata kadar yetiştirileceğine dair bir ingilizce not düşüldü .
ben 1987 doğumluyum bizim kayıtlarımız e nabızda geçmişe dönük görünmüyor , doğduğum ve aşılarımın olduğu hastanede kapandı ve başka hastaneler ile birleştirildi . Bu durumda istenmesi ihtimaline karşılık belgeyi il sağlık yada ilçe sağlık müdürlüğünden mi temin etmek gerekiyor ?
teşekkür ederim .