Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Ozan-D aynen katiliyorum size.Onlarda alsin tabiki ama ben 7000 de alamazken 22 binlerin almasi acayip bisey.30 bin ustu current oldugunda valla onlar bile benden once alir bu gidisle.😞

  • ⭐⭐

    @Ozan-D, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri

    Benim aklımda bir şey var. Bu arada bunu yapanlara asla sözüm yok. Benim imkanım olsa 1 dk düşünmem bende yaparım. Tc den kazananlar ankaradan mülakat alamadıkları için yurtdışına dosya taşıyor. Benden büyük numaraya sahip olanlar benden önce vize alıyor. Bu adil mi sizce? Yani benim ne kabahatim var. Benim dosya numaram onlardan küçük ama dosya taşıyamadığım için benden önce gidiyorlar. Benim aklım almıyor. Bu olmamalı

    Haklısınız ve umarım siz de mülakat alırsınız ama dosya numaraları rastgele veriliyor. O zaman büyük numaraların kabahati ne?


  • @Serap-2 madem sıraya konuluyor insanlar , o halde sıra ile ilerlemeli. O zaman niye dosya numarası veriliyor insanlara. Bu bir çekiliş yani şans işi. Herkes ister ilk binde olmak. Ama ekmrk kuyruğunda en arkadaki adamı alıp ortalara getirseniz haksızlık olmaz mı?

  • ⭐⭐

    @Ozan-D Sizde araştırarak dosyanızı taşıyabilirsiniz buna engel değil numaranızın büyük olması. "Yani benim ne kabahatim var" demek yerine ben neden dosya taşımayı düşünmüyorum vizemi almak için diye sorgulayabilirsiniz. CN konusunda düşük veya yüksek olması tamamen şans işi fakat vizenizi almak biraz bireysel mücadeleye bağlı. "Benim imkanım olsa" demişsiniz buradan ankara'dan mülakat almayı bekleyeceksiniz anlamını çıkarıyorum. Ankara inanılmaz yavaş ilerliyor DV23 için umarım ilerleyen süreçte bunu telafi edecektir fakat size tavsiyem dosya taşıma alternatiflerini araştırmaya devam edin.


  • @achillesoag sizce ben sizin düşündüğünüzü yada söylediğinizi düşünemiyor muyum? Herkesin maddi imkanları iyi olmayabiliyor.


  • @achillesoag imkanım olssa dediğim bu maddi durum

  • ⭐⭐

    @Ozan-D İmkanım olsa bende yaparım diyorsunuz , imkanınız olmadığı için imkanı olanların dosya taşımasına haksızlık diyorsunuz sn @Ozan-D Burada biraz kendinizle ters düşmüşsünüz. Süreç bireysel ilerliyor ister adil olarak düşünün ister adaletsiz fakat bu tamamen bir kura işi. Yerinizde olmak isteyen binlerce insan var fakat kura sonucunda "has not been selected" yazısını gördüler. Ankara DV23 sürecinde EU dosyalarında yine inanılmaz kötü bir performans gösteriyor bu böyle gideceği anlamına gelmiyor fakat kazandığınız andan itibaren vize almanız garanti değildir diye süreçte bizleri uyarıyorlar. Size sürecinizde bol şans diliyorum umarım vizenizi alırsınız.


  • @achillesoag öncelikle güzel temenniniz için teşekkür ederim. Bu sizin de güzel ruha sahip biri olduğunuzu gösteriyor bence. Kişilere bu yol açılmış. Yani yapabilirseniz taşıyın diyorlar. İnsanlarda bu durumu doğal olarak değerlendiriyorlar. Asla kişilere sözüm yok. Haksızlığı kişiler yapmıyor. O sebeple dedim ben olsam bende yaparım diye. Burdaki asıl sitemim insanları bu yola itmeleri. Yoksa helal hoş olsun valla yapana. Tuttuklarını kopardılar demekki.


  • Bu konuda desteklerinizi esirgemeyin sadece 250 kişi kaldı


  • @Ozan-D Hiç masrafları hesapladınız mı gidenlere sordunuz mu? Her ne kadar dosya tasıyıp schengen e basvurmak en riskli olaysa benim gözümde, kredi çekip masraflar için ödemek de seçenek tabiki maddiyat olarak ne kadar zorlar sizi bilmiyorum ama kazanılan olay hayatda bir defa geliyor çoğu insana açıkcası ben bu ayın bülteninden sonra Ankaranın son kez durumuna bakıp Viyanaya mail atmayı dusunuyorum numaram her ne kadar dusukde olsa artık sıktı bizleride, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantıgını kendime ikna etme aşamasındayım su an son 1 haftası var sabrımında 🙂


  • @baran-bozdogan Selamlar, schengeni aldınız diyelim süreç kaç günde bitiyor? Örneğin 10 günlük schengen verilirse bu yetecek mi?.


  • @baran-bozdogan yok yahu abartmayın sizde:) ilk açıklanan mülakatlarda siz gidiyorsunuz. Siz hiç girmeyin bu işlere bence. Siz rahat olun bizim geerginliğimiz daha makul:) öyle az bi para olcağını hiç sanmıyorum . Ama bende 1 ay daha bekleyip duruma göre bankada ki dolar hesabımı kullanarak deneyeceğim. Dediğinize katılıyorum.

  • ⭐⭐

    @Ozan-D, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri

    @Serap-2 madem sıraya konuluyor insanlar , o halde sıra ile ilerlemeli. O zaman niye dosya numarası veriliyor insanlara. Bu bir çekiliş yani şans işi. Herkes ister ilk binde olmak. Ama ekmrk kuyruğunda en arkadaki adamı alıp ortalara getirseniz haksızlık olmaz mı?

    Ekmek kuyruğunda en arkadaki ortaya geçmiyor, bakıyor kuyruk çok uzun, başka fırına gidiyor😉


  • @Serap-2 hahhaa güzel cevap,😂😁 sonuç olarak olay ekmek yemek.


  • @Furkan-Aydın Ben şöyle bir plan izlerdim tabiki tavsiye değil anlatacagım dosyamı tasırdım adamlardan mülakat tarihi beklerdim geldiği anda schengene basvururdum konaklama ucak bileti niyet mektubu vs o gün halledip. daha önce şansımdan mı bilmşyorum hep 2-3 gün içinde schengen almıstım 2 iş haftafı bile sürse yine yetişir. schengeni aldıgımda da doktor muayenesi için viyanadan randevu alıp mülakata 1 hafta kalada oranın ais kaydını olusturup öyle girerdim. tabi birde tercüme vs olayları var bir günlük işler onlarda.


  • @baran-bozdogan en son yorumlarda viyana artık kabul etmiyor demişlerdi. Sanırım çok talep olduğu için onlarda artık müsade etmiyordur.


  • @Ozan-D Kim diyor? geçtiğimiz haftaiçi viyanadan dosya taşımaya ok alanlar var. Yalan yanlış konusanlara aldanmayın. Kendiniz ara ara deneyin o dönem almadı dogrudur şimdi onay verdikleri oldu ama.

  • ⭐⭐

    @Ozan-D Maalesef bir lotariden adalet beklemek cok rasyonel degil, Ankara Konsoloslugunun inanilmaz performansi konusunda %100 haklisiniz; fakat kucuk CN li olmak da rastgele, sizi daha oncelikli ya da hak-eder kilmiyor, yoksa senelerdir basvuranlar da var, onlar ne yapsin? Bir de onlarin CN si yuksekse, bultende bile olamiyorlarsa...? Adalet takibi yaptiginiz parametre ile haksizlik arasinda korelasyon yok. Haksizlik, Turkiye dogumlu kazananlarin Ankara konsoloslugu disinda baska seceneginin olmamasi, onun nedeni de politik, diplomatik... Umarim hepimiz alabiliriz, yolunuz acik olsun.


  • @lumos ohooo konu çok başka yerlere taşındı şu an. Defalarca başvırup kazanamayan yada cs yüksekleride işin içine kattınız şimdi onlarada cevap hakkı doğacak onlarda kazanan herkesi haksız bulacak:)) son bi açıklayayım. Benim dediğim ile sizinki örtüşüyor. Benim sitemim dosya taşıyanlara değil dosya taşıma yoluna mahrum bırakanlara:) hadi herkes şimdi bunu imzalasın

  • ⭐⭐

    @Ozan-D Oyle (: tam da bu nedenle lotaride adalet aramak sikintili.

    Hatirlatma icin tesekkurler ama, muhtemelen ilk imzalayanlardanimdir 🤞. Guzel gunler.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

117
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum