Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
-
@emirgenco Oraya gitmeden halledilmiyormuş kazakistan da işler normalden farklı işliyor verecekleri 1 sayfa yazı ama uğraştırırlar bu yazıyı bana orada okuduğum üniversite yönetimi verse kabul etmezler sanırım
-
@piriyatel Üniversitenin verdiği yazı olmaz, adalet bakanlığı olacak, işte bildiğimiz sabıka kaydı bizdeki.
Kazanınca zamanınız olacak o zaman gider alırsınız.
-
@ahmet_, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
@piriyatel Üniversitenin verdiği yazı olmaz, adalet bakanlığı olacak, işte bildiğimiz sabıka kaydı bizdeki.
Kazanınca zamanınız olacak o zaman gider alırsınız.
hocam çok ilginç kimse bilmiyor bu belgeyi kimin vereceğini. ne türk konsolosluğu ne kazakistan hepsi birbirine atıyor yani kazanıpta şu belge yüzünden gidemezsem çok üzülürüm
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
@hamzat pasaportunuzda damga varsa görebilirler, ayrıca bilgi saklamanız önerilmez
2006-2008 yılındaki pasaportum geçerliliğini yitirdi o yüzden imha ettim ben söylemesem orada yaşadığımı :)
-
@piriyatel dediğim gibi tercih sizin ama yalan beyan önermem
-
@piriyatel bu belgeyi almak icin yaptigin girisimleri kayit altina al mail vs geldiyse gibi gibi eger alamazsan konsolosluga gittiginde bu kanitlari gosterirsin sanirim sorun yasamazsin
-
@emirgenco, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
@piriyatel bu belgeyi almak icin yaptigin girisimleri kayit altina al mail vs geldiyse gibi gibi eger alamazsan konsolosluga gittiginde bu kanitlari gosterirsin sanirim sorun yasamazsin
Bir sizin dediğiniz ikincisi kazakistan ankara büyükelçiliğinden söz konusu belgeyi kendilerinin veremediğine dair yazı alacağım aklıma başka bir şey gelmiyor
-
@piriyatel, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak
Bir sizin dediğiniz ikincisi kazakistan ankara büyükelçiliğinden söz konusu belgeyi kendilerinin veremediğine dair yazı alacağım aklıma başka bir şey gelmiyor
Gittim konsolosluğa dilekçe dolduracakmışız yarın şaka gibi hala inatla biz yapmıyoruz dedi en başta sonra kazakistan türk elçiliğinin maillerini gösterdim dilekçe doldurmanız lazım yarın sabah gelin dedi
-
@piriyatel bu durum genelde yasaniyor Bende cok ugrastim romanya uzerinden almak icin herkes Yolu baskasina atiyordu en sonunda vekalet verip romanyadan aldirdim
-
@piriyatel bu durum genelde yasaniyor Bende cok ugrastim romanya uzerinden almak icin herkes Yolu baskasina atiyordu en sonunda vekalet verip romanyadan aldirdim
Vekalet olayına bende gireceğimde oradaki arkadaş dediğim kişi uğraşmak istemiyor
-
@piriyatel sorun yok bendede aynisi oldu bi avukat Bul Ona mail yolu ile vekalet verip dijital imza ile gonder Ben boyle yaptim 200 euro ya dosya orjinal sekilde bana geldi
-
@piriyatel sorun yok bendede aynisi oldu bi avukat Bul Ona mail yolu ile vekalet verip dijital imza ile gonder Ben boyle yaptim 200 euro ya dosya orjinal sekilde bana geldi
Kazakistan büyükelçiğinde dilekçe ile başvurdum 30 dolar ücrette yatırdım. Biraz uzun sürebilir dediler. Nasıl olsa ankaradayım çok uzarsa giderim belgeyi veremeyeceklerine dair yazı isterim -
Moldova hakkında bilgisi olan var mı? eşim 2000 yılında Türkiyeye yerleşmiş 17-18 yaşından beri Türkiyede. gc bana çıkarsa şayet onun polis kaydını adli sicil kaydını alması gerekiyor mu? nasıl alabiliyor bilgisi olan varsa yazabilir mi?
-
@Sini-sini moldova konsolosluğuna başvurup "Spravka" alabilirsiniz.
-
merhabalar ben azerbaycanda 2 sene cıvarı calıstım ama resmı adreslerde 3 ay gozukuyor yınede almam gerekıyor mu adlı sıcıl kaydı bırde 2015 de 5 ay cıvarı ırak erbilde kaldım ona gerekmıyor sanırsam teşekkurler
-
@umutcetnkaya pasaportta giriş çıkış damganız olabilir yerinizde olsam alırdım Azerbaycandanda
-
@Emre-Kurtulmuş Teşekkür ederim tavsıyenız ıcın ayrıca yenı yasantınızda basarılar dılerım yenı gıtmıssınız :)
-
@umutcetnkaya siz yinede alin riske atmayin
-
Merhaba, Sn. @gucarslan biz 10 ay Amerika’da kalmistik. Amerika icin polis kaydina gerek yok sanirim degil mi?
-
Selamlar, Greencard talihlisi Türk vatandaşı olarka adli sicil belgesini alıyor bunda sorun yok, acaba greencard talihlisinin eşi başka ülkenin vatandaşı olduğunda ona da kendi ülkesinden adli sicil kaydı alınması gerekiyor mu. Bu belge sadece talihli için konulsa yeterli mi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum