[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@femini92 Öncelikle tebrik ederim ve hayırlı olsun. Benim de 7 aralıkta mülakatım var ve belgeleri hazırlamaya 20 kasımdan sonra planlıyorum. siz tecrübelerinizi aktarırken "Sicil ve nüfus kaydını mühürsüz ıslak imzasız olarak e devletten aldığımız çıktıyı verdik." diye belirtmişsiniz. Sadece teyit amaçlı soruyorum farklı forumlarda farklı arkadaşlar arşiv kayıtlı adli sicil belgesini ıslak imzalı olması gerektiği ve ayrıca nüfus kayıt örneğinin her şahıs için ayrı ayrı alınması gerektiği gibi bilgiler yazmışlardı. siz e devletten aldığını bu çıktılar mühürsüz ve imzasız olması bir sorun yaratmamış anladığım kadarıyla. Sanırım siz de bu konuyu netleştirip öyle gitmişsinizdir mülakata :)) kaygılarım için kusura bakmayın heyecan ve garanti iş yapmaktan kaynaklı yazdım. Teşekkür ederim...
-
@mesaha aynı şekilde ben de e devletten aldığım çıktı ile gittim sivil kaydı için. Nüfus kayıt örneği her birey için istediklerini yazmasalar da ben eşim için de almıştım ve istediler. Aslında mülakata 2-3 hafta kala bireylerden istedikleri belgeler için size bir mail atıyor büyükelçilik. O belgeleri alır giderseniz sıkıntınız olmaz.
-
Tekrar merhaba ;
Bugün beklediğimiz vize basılı son pasaportumuz da elimize ulaştı ( bebeğimizin ). Darısı bekleyen herkesin başına :) -
@edelweiss teşekkürler :))
-
@mesaha nüfus kaydını ayrı ayrı aldık hem eşim hem ben. Arşivli sicil kaydını da ben garanti olsun diye adliyede çalıştığım için kurumdan almıştım. Ama e devletten alanlar sıkıntı yaşamadık demişti
-
8200 olmuş arkadaşlar
-
Kazanan ve pasaportu ellerine geçen arkadaşlara hayırlı olsun, umarım mutlulukları daim olur.
-
@iskenderp şubat 2018 sıra bizde mi acaba 😄
10xxx -
@greenleo ben sizin sıranızı garanti görüyorum, bir sonraki ay için. Yani Şubat Mart için çok büyük artışlar olmasa da umarım 3000 ve üzeri artış olur.
-
@greenleo aynen Şubat'da kapıyı tırmalamak bizim görevimiz artık :))
-
mulakata giren yada aralikta girecek arkadaslara bir sey sormak istiyorum. mail mi daha once geliyor yoksa dvlottery sayfasinda ki daha once degisiyor... saygilar herkese
-
@tottenham once email geliyor, 3-5 saat sonra da dvlottery sayfasi guncelleniyor. Numarasi aktif olan ve dosyasi islenmis olan arkadaslara emailler onumuzdeki iki hafta icinde gelmis olacaktir.
-
Mail az önce geldi 3 Ocak 2018.
-
tesekkurler bana da geldi az once 8 ocak... hayırlısı olsun hepimize
-
Benimde geldi bu gun 3 ocak saat 11 de london da girecegim.
Ama kayit icin uk sitesinden green kart secenegi cikmiyor onu tam olarak hangisini secmeliyim?
-
@pilot23 hangi kayittan bahsediyorsunuz acaba?
-
Bizim randevu tarihi 8 Ocak olarak geldi.
-
Pasaport teslim alacagim yer icin kayit
Uk sitesine bakip registration girer iseniz orda dv ile ilgil olan secenek yok bende kararsiz kaldim hangisi i secmeliyim diye 1. Yoksa 3. Secenek mi yada hic biri diyip mi kayit olmaliyim?
-
ocak ayi mulakat tarihi gelen arkadaslar size de konsolosluktan istenilenler listesi gelmedi dimi... sadece dvlottery sayfasinin guncellendigi maili geldi dimi? merak ettigim konsolosluktan istenilen evraklar icin daha sonra mail mi alacagiz... herkese saygilar
-
@tottenham Dediğin gibi sadece randevu tarihi olan kısa bir mektup, istenilen listesi yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum