Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @irem
    Merhabalar ben Türkiye’den yabancı bir vatandaş ile ( Nepal 🇳🇵) Amerika’dan online olarak evlilik yaptım lisanlı evlilik belgem ve apostilli belgelerim var Amerika’ya bağlı… benim bu saatten sonra Amerika’ya gitmem ne kadar kolay olur yani orada yaşamak için bana imkan olur mu yardımcı olursanız sevinirim @irem

  • ⭐⭐⭐

    @Hayrullah-Öztürk evlendiğiniz kişi ABD vatandaşı mı? Eğer ABD vatandaşıysa CR1 sürecini green cardlıysa F2A sürecini takip etmeniz lazım


  • Merhaba Herkese ,

    Amerikada evlenmek istiyorum , TR de bosanmis biriyim ancak pasaportumda hala evli yaziyor , Bu durumda pasaportumu mu degistirmeliyim yoksa konsolosluktan bir belgemi almaliyim acaba ??

    CA da yasiyorum , Bilgisi ve deneyimi olan arkadaslar bigli verirler ise cok sevinirim ,

    Tesekkurler !


  • @crazycells Amerikada f1 statüsü ile yaşayan iki Türk vatandaşı, TC konsoloslukta değil de, bulundukları şehrin belediyesinde evlenebilir mi? Oğlum için soruyorum, hem kendisi hem kız arkadaşı f1 statüsünde. Oğlum e2 statüsüne geçecek yakın zamanda. Kız arkadaşının da e2 dosyasına dahil olmasını istiyoruz. Evlilik ve nikah merasimlerini 3-4 yıl sonra Türkiye de yapmak istiyoruz. Şimdilik, konsolosluk harici evlilik yapabilirler mi? Arizona eyaletinde yaşıyorlar.


  • Merhaba

    Ben ve erkek arkadaşım Vegasta evlenmeyi planlıyoruz, fakat ikimizin de eski evlilikleri söz konusu, Vegasta evlilik için başvuru yaptığımızda, kesinleşmiş boşanma kararlarının noter onaylı tercümeleri yanımızda olmalı mı?
    Vegasta yapılan nikah sonucu verilen belgeyi ayrıca mahkemeye tekrar götürüp marriage certificate almak için işlem yapmamız gerekir mi? Yoksa chapelde kıyılan nikah sonucu verilen sertifika bu mu oluyor zaten?
    Evliliğimizi konsoloslukta tescil ettirmek istiyoruz akabinde posta yoluyla. Bu belgeyle bunu gerçekleştirebiliyor muyuz? @crazycells


  • @elif_k Merhaba ben de sizin durumunuzdayim. Suan evlilik islemlerini baslatacagiz ama size birsey sormak istiyorum, evlendikten sonra green card bekleme asamasi ve oncesinde gecici calisma izni gelme processinde bir sorunla karsilastiniz mi ?
    Evlenip basvurduktan sonra ne kadar zaman aldi ssn in gelip burada resmi olarak turist durumundan cikmaniz. Bu sureci basvurduktan sonra turist vizeniz bitmesine ragmen ulke icinde bekleyebildiniz dimi ?


  • Merhaba
    F1 statusu ile amerikada bulunuyorum,okulum devam ediyor ancak kiz arkadasimla evlenmeye karar verdik.Bu surecte neler yapmam gerekiyor okula bosuna para odemek istemiyorum bu surecte amerikada kalisim bir sorun teskil eder mi ?
    Yardimci olabilir misiniz ?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

103
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum