[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
Vizeden devam edeyim.
17 mart mülakat günü ne yalan söyleyeyim beni uyku tutmadı saat 5 te uyandım.evraklari son bir kez kontrol ettim.arabanin ruhsati dosyada yoktu onu ekledim.unganlarda verilen CD ve bilgi formlarini ayrı yere ayirmistim.kontrol ettim karışmasın hiçbiri diye.sonra aile fertlerini uyandırdım.abd konsoloslugu kaldığımız yere 5 dakka idi.bir gün önce gelip bakmıştık zaten yerine.geldigimizde 8 e 10 vardı. Sıraya geçtik minik oğlan burada bize tüm kapıları açtı.öne alındık ve pasaportlari verdik
Çocuklu aile siz öne gelin dendi ama görevli polis çantayı alamayacaklarını belirtti oğlumda arabaya bıraktı.elektrikli çakmak kablo telefon vb hiçbir şey olmayacak araba anahtarına birsey denmedi. Küçük için aldığım su vardı hem ilk polis hemde son polis bana birer yudum sudan icirtti.İçeri geçtik görevli bana greencard çıkamayacak durumlar ile ilgili bir yazı okuttu bir yer imzalayacakmiyim diye sordum hayır lütfen ilk vezneye geçin dendi.orada kimse yoktu.bekleyin lütfen dedi.18 nolu giseye sakallı bir Türk eleman geldi pasaportlari ve ödeme olan 1320 USD yi verdim bana 50 noyu verdiler köşeyi dönüp oturun dendi köşeyi dönünce oradaki görevli sizin 50 mi diye sordu evet dedik 15 nolu giseye alındık.bir bayan memur sırayla foto pasaport evlilik banka askerlik nüfus adli sicil ve diplomayi aldı.tapu ruhsat ve aisle diğer belge ve fotokopilere gerek yok dedi.ingilizce biliyormusunuz dedi biraz dedim ama görüşme Türkçe olursa sevinirim dedi.daha önce yurtdışına çıktınız mi dedi hayır dedik.biraz bekleyin dedi.biraz oturduk beklemeye başladık. Küçük oğlum durmadı.17. Mart'ta sabah orada olanlar için bonus kafa uzun oğlanla küçük kırmızılı yaramaz benim oglanlardi.forumdan aklımda kalan uzakdoğulu ya benzeyen bayan sert ve ingilizce görüşme yapıyor idi.11 numaradada o bayana benzer bir bayan vardı.onundeki kalabalık dosya bizim olmasın derken 11 noda 50 yandı.bsyan hizlica ingilizce konuya girince görüşmeyi Türkçe yapacaktık dedim arkaya dönüp Türkçe bilen bir bayanı çağırdı.once yemin ettik arkasından parmak izi verdik.4 yaşındaki oğlum için benden tekrar sadece sol 4 parmağımı basmamı istediler.sorular sormaya başladı
İlk evliliğinizmi
iki çocukmu var.
ne iş yapacaksiniz dedi emlakcilik dedim hangi eyalet diye sordu New Jersey dedim.
orada tanıdık kim var dedi.
bende New York'ta kuzenim var dedim.bunun üzerine ev tutacakmisiniz diye sordu evet dedim.son olarak eşime siz ne yapmayı planlıyorsunuz dedi eşimde benimle birlikte emlâk yapabileceğini 20 yıldır zaten beraber yaptığımızı söyledi bunun üzerine bayan ekranda bir yere baktı ve kafa salladı sonrada
yanındaki bayana gösterdi.vizenizi onaylıyorum dedi.pasaportlariniz postayla 3 günde sizde dendi.nikah cüzdanını verdi evrakları topladı ben diploma aslını istedim fotokopisini bakıp aslını bize verdi.tesekkur edip ayrıldık.bu mülakat olayı ve vize almak herkese nasip olur inşallah. -
@hamitcangv vizeniz hayırlı olsun.Yeni yaşantınız da başarılar dilerim
-
@metinakin vizeniz hayırlı olsun tebrik ederim
-
@e-c vizeniz hayırlı olsun.tebrik ederim
-
@metinakin vizeniz hayırlı olsun. açıklayıcı ve örnek olması açısından oğlunuzun yaşı 21 mi 22 mi ?
-
@e-c vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@hamitcangv vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda bol şanslar
-
@e-c vizeniz hayırlı olsun, amerikada bol şanslar
-
@e-c @hamitcangv @metinakin Tebrikler. Vizeleriniz hayırlı olsun.
-
@metinakin Vizeniz hayırlı olsun. 21 yaşındaki oğlunuz da dahil edildi greencard sürecine değil mi?
-
@hamitcangv öncelikle hayırlı olsun, unganlar ile tren istasyonu birbirine yakınmı?
-
@hamitcangv vizeniz hayırlı olsun
-
@metinakin vizeniz hayırlı olsun, ucu ucuna büyük oğlunuzu dahil edebilmenizede çok sevindim. Ailenizle birlikte amerikada bol şanslar
-
@metinakin vizeniz hayırlı olsun :)
-
@hamitcangv Tebrikler , vizeniz hayırlı olsun. Yeni yaşantınızda sağlık , huzur ve başarı diliyorum.
-
@e-c Otogar bilgisi için teşekkürler. Tebrikler , vizeniz hayırlı olsun. Yeni yaşantınızda sağlık , huzur ve başarı diliyorum.
-
@Ranje Çok teşekkür ederim, darısı size inşallah
-
@Murat-4 Teşekkür ediyorum, ben ekspres ile geldiğim için Ankara Gar'ında indim.Unganlar a taksiyle 15 dakikada ulaştım.YHT nin indirdiği yer emin olmamakla birlikte farklı diye biliyorum.
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim, darısı size inşallah
-
@BuroSulu teşekkür ederim, darısı size inşallah.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum