Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Turist Vizesiyle ABD'ye girdikten sonra verilen kalış süresi (I-94)

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    10 İleti
    827 Bakış
    M
    Merhaba, lütfen bilgisi ve deneyimi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.Ben geçtiğimiz mart ayında ilk girişimi new york'tan yaptım ve 6. ayımın bitmesine 1 ay kala uzatma işlemini yaptım. Ancak uzatmanın 4 gününü kullandım yani totalde 6 ay 4 gün kaldım.Eylül 6'de ny'den çıkış yaptım ancak tekrar gitmek istiyorum sizde ocak gibi gitsem sorun olur mu ? bir de 2. kerer uzatma yapılabiliniyor mu ? şimdiden teşekkürler
  • Almanya'dan ABD vizesine Başvurma İşlemleri?

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    5
    0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    M
    Arkadasin vizesini Aldi mi?
  • Turist vizesiyle gelip evlenmek

Kilitli Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @Aragorn, içinde söyledi: Turist vizesiyle gelip evlenmek Arkadaşlar ben bilgisayar mühendisliği 2. Sınıf öğrencisiyim ileriye dönük planlarım var ve şu an yazılımın en iyi olduğu yer Amerika ben de orda evlenip orda çalışmayı düşünüyorum bankada 13000 dolarım var 4. Yıla kadar biriktirecem diplomamı alıp amerikaya turist vizesiyle gidip orda evlenmeyi düşünüyorum ve orda çalışmayı istiyorum sizce Oluru var mıdır bunun biraz uzun oldu ama kusura bakmayın Turist vizesini surada belirtilen nedenlerle alabiliyorsunuz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇?page=1 maalesef "evlenmek amaciyla" turist vizesi basvuru yapamazsiniz, ayrica Turist vizesiyle calisip para kazanmaniz da yasal bir durum degil.
  • Turist vizesi ile ABD de Doğum, sağlık raporu?

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    49
    1 Oy
    49 İleti
    4k Bakış
    FigenF
    @MySea biliyorum tesekkurler , zaten bu konuyu oldugu gun haber aldim o sebeple sormak istemistim , deneyimleyen varsa diye .
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k