Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Turist Vizesiyle ABD'ye girdikten sonra verilen kalış süresi (I-94)

Benzer Başlıklar

• Turist vizesiyle tur araciligiyla ABD'ye giris yapmak

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    5
    0 Oy
    5 İleti
    711 Bakış
    M
    @waterman Cok tesekkur ederim cok aciklayici yazmissiniz. Erkek arkadasim vizesi garanti olsun diye tura katildigini gosterecekti konsolosluga, turla birlikte gelmeyi dusunuyordu. Ben green cardliyim. Burada AOS sureci ve evlilik dusunduk turistik vizeyle. Sanirim bu evlilik surecinde tur sirketleri bildirecegi icin sorun olabilir. En iyisi turu hic karistirmamak. Cok tesekkurler
  • Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş

31
    0 Oy
    31 İleti
    1k Bakış
    DustyBlueD
    @fatmucu, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş @DustyBlue, içinde söyledi: Turist Vizesiyle Coronavirus Zamanı Ülkeye Giriş royal air maroc ile ucuz bilet bulabilirsiniz yasakta yok gördüğüm kadarıyla kazablanka üzerinden new yorka uçuşlar mevcut türkiyeden. Hemen bakalim, bu arada tarihleri nasil ayarliyosunuz? Mesela skyscannerda en ucuz ay felan deyip hangi gunlerin kac lira oldugunu kapsamli bi sekilde gorebiliyoruz ama bu sirkette sadece tahmini tarihleri girebiliyorum ve sonuc cikmiyor. Tesekkurler bilgi icin. özel olarak royal air moroc için bakmadım new york için uçuşları incelerken klm in hemen altında bu şirketi gördüm.
  • Turist vizesiyle 2. el araba almak

23
    1 Oy
    23 İleti
    6k Bakış
    Elvan AtabayE
    @serkanist kendileri canımızdir :)) tabiki izledim.ama yine de çok teşekkür ediyorum
  • Turist vizesi ile ABD de Doğum, sağlık raporu?

49
    1 Oy
    49 İleti
    4k Bakış
    FigenF
    @MySea biliyorum tesekkurler , zaten bu konuyu oldugu gun haber aldim o sebeple sormak istemistim , deneyimleyen varsa diye .
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

50

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k