Merhaba
Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@aysegul Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
@kadirkaracaoglu bahsettiğiniz confirmation number olsa gerek. 2019 başlığında sanırım okudum bunun cevabını, şuan öğrenebileceğiniz bir yer yok ama telaşa da mahal yok, sonuçlar açıklandığında kontrol ekranında numaramı unuttum tarzı bir bölüm oluyormuş, oradan öğreniliyormuş. Sorun yok yani merak etmeyin.
-
@kadirkaracaoglu Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
@kadirkaracaoglu bahsettiğiniz confirmation number olsa gerek. 2019 başlığında sanırım okudum bunun cevabını, şuan öğrenebileceğiniz bir yer yok ama telaşa da mahal yok, sonuçlar açıklandığında kontrol ekranında numaramı unuttum tarzı bir bölüm oluyormuş, oradan öğreniliyormuş. Sorun yok yani merak etmeyin.
sizce garantiye almak için tekrar başvurmam gerekirmi bilginiz varmıdır
-
@kadirkaracaoglu hayır gerek yok sakın tekrar başvuru yapmayın mükerrer başvurudan elenirsiniz otomatik olarak
-
@kadirkaracaoglu hayır tekrar başvuru yapmanıza gerek yok, @gözde hanımın dediği gibi mükerrer başvurudan elenirsiniz. Zaten ortada garantiye alınacak bir durum yok, sonuç kontrol aşamasında numaranızı öğrenebileceksiniz. O güne kadar da zaten hiçbirimizin numarası bir işe yaramıyor, şuan numaranızı bilmeseniz de olur, sorun yok.
-
@gözde Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
@kadirkaracaoglu hayır gerek yok sakın tekrar başvuru yapmayın mükerrer başvurudan elenirsiniz otomatik olarak
teşekkür ederim sağolun
-
@kadirkaracaoglu hayır tekrar başvuru yapmanıza gerek yok, @gözde hanımın dediği gibi mükerrer başvurudan elenirsiniz. Zaten ortada garantiye alınacak bir durum yok, sonuç kontrol aşamasında numaranızı öğrenebileceksiniz. O güne kadar da zaten hiçbirimizin numarası bir işe yaramıyor, şuan numaranızı bilmeseniz de olur, sorun yok.
teşekkür ederim sağolun
-
Arkadaşlar merhaba başvuru yaptım fakat continue dedim sayfaya ulaşılamıyor dedi. Yapmışmıdır başvuruyu yoksa yapmamışmıdır?

-
@likable Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba başvuru yaptım fakat continue dedim sayfaya ulaşılamıyor dedi. Yapmışmıdır başvuruyu yoksa yapmamışmıdır?

hayir, yesil success yazisini gorene kadar basvurunuz tamamlanmamis demektir. Sayfada uzun sure kalinca da baglanti kopabiliyor ve basa atiyor. Daha sonra tekrar deneyebilirsiniz.
-
Sayın @crazycells teşekkürler. Eğer öyleyse çift başvuru yapmış olmayız
-
Sitede şu an sıkıntımı var acaba başvuru yapamıyorum sürekli bağlantı sorunu veriyor
-
Benimde bağlantı sorunu veriyor arkadaşlar
Formu doldurup bir sonraki basamağa geçiş yapamıyorum bağlantı sorunu deyip site off durumda oluyor -
Şuan yapmamak lazım haftaiçi gündüz en mantıklısı ben ozaman yapacağım sorun veriyor.
@unals Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Sitede şu an sıkıntımı var acaba başvuru yapamıyorum sürekli bağlantı sorunu veriyor
-
@likable Yoğunluktan dolayıdır herhalde yoksa başka bir sıkıntı yok hepimiz yaşadığımıza göre öyle teşekkürler bilgilendirme için ben aralıklarla deneyeceğim
-
Hafta sonu yoğunluğundan kaynaklıdır arkadaşlar. Hafta içi, gün içerisinde deneyin.
-
@likable Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Şuan yapmamak lazım haftaiçi gündüz en mantıklısı ben ozaman yapacağım sorun veriyor.
@unals Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
-
Merhabalar, az önce başvurumu yaparken formun ikinci sayfasına geçmek için continue’ya tıkladığım anda safari uyarı verdi ve siteden attı beni. Bir kez daha denedim ve yine aynısı oldu. Başvurumu alma gibi bir durum oluşmamıştır değil mi? İkinci sayfaya geçemedim bile.. yarın mac olmayan bir bilgisayar ile tekrar deneyeceğim ama endişeliyim açıkcası:/ cevaplar için şimdiden çok teşekkürler!
-
Merhaba İPad kullanılarak başvuru yapılabilir mi, yoksa normal bilsisayardan yapmak daha mı sağlıklı? Teşekkürler..
-
@mörv Bilgisayarla ilgili değil uğraşmayın. Server çok yüklü ondan daha sonra hafta içi (mesai saatinde) tekrar deneyin.
-
@mörv aynı durum bende bilgisayardada oldu. Brovser değiştirdim oldu.
-
@mendebur Tesadüfen olmuştur. Ya da saat ilerlediği için giren azalmıştır. Herkes farklı browserla giriyor ama sorun ortak çünkü.
Benzer Başlıklar
136
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k