[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Fermando1996çpd beklemek gaflete düşmektir..
ankara'ya güvenmeyin. -
@Emre-Kurtulmuş :( Teşekkür ederim cevabınız için. Bu gidişle benimde yavaştan konsolosluk arayışına başlamam lazım sanırım. Bir de size bir şey sorayım benim ingilizcem o kadar iyi değil yeminli tercümanla görüşme kabul eden ülkeler var mıdır? biraz araştırdım ama bulamadım öyle giden birini sizin bir bilginiz var mı daha önce bu şekilde görüşmeye giden birine denk geldiniz mi hiç ?
-
@ogzylmz bunuda konsoloslukla görüşmeniz lazım maalesef şu anda bunlar kesin tercüman sağlıyor diyebileceğim bir konsolosluk yok bildiğim
-
Arkadaşlar merhaba mayıs 1 e kadar kazandıgım greencardla abdye gideceğim fakat gidip dönmem lazım ilk etapta kaç gün kalmam gerekiyor
-
@Uğur-0 ilk giriş yapıp dosyayı verdikten sonra tekrar uçağa binip geri gelebilirsin
-
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10 Sonra tekrar bir sene uzayacak mı giriş sürem birde son sorum olacam 220 doları gitmeden bir hafta önce yatırsam sorun olmaz sanırım
-
@Uğur-0 ilk etapta kalmanıza gerek yok eğer greencardınızı teslim alabilecek güvenli bir adresinizde varsa siz giriş çıkış yapabilirsiniz direk. Fakat hakkınızı korumak için ABD dışında fazla uzun süre kalmamanız eğer kalacaksanızda reentry permit almanız faydanıza olacaktır. Forumda aramayla reentry permit başlığını bulabilirsiniz
-
Excelde bir sayfa daha açıp, ankara hangi tarihlerde, hangi cn kere mülakat vermiş yazmak lazım. Ayrıca bence gidişat ile ilgili sorun yok, Ankara planlamanın altında kalmayacaktır. Geçen sene Kenya başlarda planlamanın gerisinde olmasına rağmen sonradan açıldı ve toparladı...Ankara isterse çok kısa sürede yıl sonu planlama sinuçlarının bile önüne bir kaç ayda geçebilir.
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkürler
-
@sanaldeniz ahh ahh çıkmaza girdiğimiz nokta tam olarak son cümleniz işte, Ankara isterse…
-
@sanaldeniz Geçen sene kazananı yani dv2022 arkadasımla hemen hemen aynı case e sahibiz o martın 7 sinde girmişdi mülakata biz daha bekliyoruz.
-
@sanaldeniz Excel bu islemi yapmak icin yeterince donanimli, metaveri bu sonucu sagliyor.
-
@sanaldeniz Ben de size katılmakla beraber Ankaranın bu yıl daha güzel sonuçlar vereceğini düşünüyorum. Ne de olsa bu yıl pandemi tarzında şeyler yok hocam
-
@baran-bozdogan Hocam diğer tarafından bakın olaya. Bu şekilde ilerlerse 13-14K bile hayal olur. Bu yılı böyle kapatamazlar düşünceme göre
-
@aslanamca Benim düşüncem sıra gelir ama bu kadar yokuş yapılması bekletmek belediye işlerinde gördüm en son.
-
@Uğur-0 sarı dosyayı girişte teslim edince vizene 1 yıl geçerli mührü vuruluyor 220 doların ödeme amacı green kartın kart olarak basılması için ödenir. Zaman farketmez.
-
Herkese merhabalar,
Bir kaç sorum olacaktı, bilgisi olanlar yönlendirebilirse çok sevinirim. Case numberım çoğu insanın olduğu gibi benim de current oldu 11binlerde olduğu ve formu erken doldurduğum için çok kötü durumda olduğumu düşünmüyorum ama işimi şansa bırakmakta istemiyorum. Mart sonunda İngiltere’ye turist vizesi ile gideceğim. Dosya taşıma sürecinde ülke kısıtlaması var mı? Daha önce bu süreci deneyenler var ise taşıma süreci ve sonuçlanması ne kadar sürdü?
Şimdiden teşekkür ederim. -
@Erdoğan-0 Merhaba, Turist vizesi ile her konsolosluk dosya taşımayı kabul etmez İngilterede bildiğim kadarıyla oturum şartı arayan ülkelerden biri anca bunu konsolosluğa mail atarak öğrenmeniz gerekir, çünkü her konsolosluğun her sene davranışı farklılık gösteriyor bu konuda. Eğer dosya taşımayı düşünüyorsanız gidebileceğinizi ülkelere tek tek mail atarak sormanız lazım dosyanızı kabul edip etmeyeceklerini. Süreç konusuda değişiklik gösteriyor maalesef 3 aydır Montrealdeki konsolosluğa taşımaya çalışan arkadaşımız var bu sene, 2 aya yakın Yeni Zelandaya taşımaya çalışan arkadaşımızda var, ama 10 dakika içinde dosyasını kabul alabilen arkadaşlarımızda var onun için net bir süre veremeyiz
-
@Erdoğan-0 Eger ki denemek isterseniz, konsolosluga ulkeye giris yaptiginiza dair damganin fotografi ile dosya tasima talebinde bulunun. London’in kabul etme ihtimali cok dusuk ama denemekten zarar gelmez diye dusunuyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum