Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Fermando1996çpd daha öncede söylemiştim bunu diye hatırlıyorum konsoloslukların hepsi bu işlemi tek seferde anlayıp yapmıyor, bir çoğunun böyle bir tecrübeside yok. 2 aydan uzun bir süre dosyasını yeni zellandaya taşımaya çalışan arkadaşımız vardı örneğin, sayısız kere mailleşmek zorunda kaldı Yeni Zellanda konsolosluğuyla. Yani bu işlemde maalesef benim dosyamı taşı mailine tamam diye ilk seferinde cevap verebilen konsolosluk sayısı kısıtlıdır. Siz KCCye sabaha kadar isterseniz durmadan mail atın tek bir adım ilerleyemezsiniz. Tekrar ediyorum sizin işiniz konsoloslukla direk, konsoloslukların bazısı önce mülakatın planlansın şu an dosyanın olduğu yerde sonra ben talep ederim dosyanı diyor(ki zaten ankara mülakat verse taşımanıza gerek kalmaz) , bazısı işlemi bilmediği için biz isteyemeyiz dosyanız nerdeyse onların bize göndermesi gerekiyor diyor ama öyle bir durumda yok taşınacak konsolosluğun talebi gerekli

• Ankara şubatta mülakat dağıtmadı bu normal mi? Buralarda bir yorum okumuştum hangi sayfada olduğunu hatırlamıyorum şubat ayı için Asya'dakilere mülakat vermiş Ankara diye doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama böyle bir şey saçma değil mi bize daha öncelikli davranması gerekmiyor mu bulunduğu ülkenin konsolosluğu olarak ?

• @ogzylmz evet nisan ayı mülakatları için EU dışına ufak bir miktarda olsa dağıtım yaptı geçtiğimiz günlerde. Bu nisana EU verilmeyecek artık demek değil tabii ki önümüzdeki günlerde EU içinde verebilirler ama vermeden geçerlersede şaşırmayız Nisan ayını EU mülakatı vermeden kapatan bir ankara çokta garipsemeyiz artık diye düşünüyorum sürecin başından beri davranışları ortada

• @Fermando1996çpd beklemek gaflete düşmektir..
    ankara'ya güvenmeyin.

• @Emre-Kurtulmuş :( Teşekkür ederim cevabınız için. Bu gidişle benimde yavaştan konsolosluk arayışına başlamam lazım sanırım. Bir de size bir şey sorayım benim ingilizcem o kadar iyi değil yeminli tercümanla görüşme kabul eden ülkeler var mıdır? biraz araştırdım ama bulamadım öyle giden birini sizin bir bilginiz var mı daha önce bu şekilde görüşmeye giden birine denk geldiniz mi hiç ?

• @ogzylmz bunuda konsoloslukla görüşmeniz lazım maalesef şu anda bunlar kesin tercüman sağlıyor diyebileceğim bir konsolosluk yok bildiğim

• Arkadaşlar merhaba mayıs 1 e kadar kazandıgım greencardla abdye gideceğim fakat gidip dönmem lazım ilk etapta kaç gün kalmam gerekiyor

• @Uğur-0 ilk giriş yapıp dosyayı verdikten sonra tekrar uçağa binip geri gelebilirsin

• Bu ileti silindi!

• @ayvalik10 Sonra tekrar bir sene uzayacak mı giriş sürem birde son sorum olacam 220 doları gitmeden bir hafta önce yatırsam sorun olmaz sanırım

• @Uğur-0 ilk etapta kalmanıza gerek yok eğer greencardınızı teslim alabilecek güvenli bir adresinizde varsa siz giriş çıkış yapabilirsiniz direk. Fakat hakkınızı korumak için ABD dışında fazla uzun süre kalmamanız eğer kalacaksanızda reentry permit almanız faydanıza olacaktır. Forumda aramayla reentry permit başlığını bulabilirsiniz

• Excelde bir sayfa daha açıp, ankara hangi tarihlerde, hangi cn kere mülakat vermiş yazmak lazım. Ayrıca bence gidişat ile ilgili sorun yok, Ankara planlamanın altında kalmayacaktır. Geçen sene Kenya başlarda planlamanın gerisinde olmasına rağmen sonradan açıldı ve toparladı...Ankara isterse çok kısa sürede yıl sonu planlama sinuçlarının bile önüne bir kaç ayda geçebilir.

• @Emre-Kurtulmuş teşekkürler

• @sanaldeniz ahh ahh çıkmaza girdiğimiz nokta tam olarak son cümleniz işte, Ankara isterse…

• @sanaldeniz Geçen sene kazananı yani dv2022 arkadasımla hemen hemen aynı case e sahibiz o martın 7 sinde girmişdi mülakata biz daha bekliyoruz.

• ⭐⭐⭐

@sanaldeniz Excel bu islemi yapmak icin yeterince donanimli, metaveri bu sonucu sagliyor.

• @sanaldeniz Ben de size katılmakla beraber Ankaranın bu yıl daha güzel sonuçlar vereceğini düşünüyorum. Ne de olsa bu yıl pandemi tarzında şeyler yok hocam

• @baran-bozdogan Hocam diğer tarafından bakın olaya. Bu şekilde ilerlerse 13-14K bile hayal olur. Bu yılı böyle kapatamazlar düşünceme göre

• @aslanamca Benim düşüncem sıra gelir ama bu kadar yokuş yapılması bekletmek belediye işlerinde gördüm en son.

• @Uğur-0 sarı dosyayı girişte teslim edince vizene 1 yıl geçerli mührü vuruluyor 220 doların ödeme amacı green kartın kart olarak basılması için ödenir. Zaman farketmez.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k