DV2024 Sohbet Odası
-
@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Selam arkadaşlar nasılsınız?
Devlet hastahanesinde muayene oldum ve doktor (daha önce ameliyat doktorum) şu iğneyi al gel yapalım diyerek eczaneye gittim. İğne ücreti 1250₺ nakit alır isen o da. Eminim daha nice ilaç, iğne vs vardır kat ve kat fazlası. Aslında da bir nebze Amerika’daki gibi yaşadığımızı söylerim hep, ₺ kazanıyor $ ın belirlediği fiyat üzerinden harcıyoruz. K. Bakmayın paylaşmak istedim. Orada da aynı zorlukları illa ki yaşayacağız ki burada zaten hep maruz kalıyoruz. 👋Geçen haftalarda 1 haftalığına Yunanistan ve Bulgaristan seyahati yaptık ailece.
Şu dediğin olayı birebir gördük ve yaşadık gerçekten.Tekirdağ'da ikamet ediyoruz zaten ve evde alışveriş zamanı geldi.
Şimdi Cumartesi günü Bulgaristan'a gidip yapacağız toplu alışverişi :D
Bu şekilde bile çok daha ucuza geliyor ürünler, şaka gibi.Fırsat buldukça gezmek lazım diye cümleye başlamak istiyorum çok iyi yapmışsınız çok güzel bir tatil gezisi olduğuma eminim :)
Bol bol alışveril yapsaydınız vergi az olduğu için bahsettiğiniz ülkelerde zaten neredeyse aynıya geliyor fiyatlar (kurdan dolayı).
İtalyada öyle bir alışveriş yaptık ki anlatamam örneğin ilk girdiğimiz mağaza apple de 2 adet telefon kulaklık vs aldık dönüşte de vergi iadelerini alınca buradaki 1 telefon fiyatına 2 telefon almış olduk üzülerek söylüyorum. Hayat bize bu hesapları yaptırmamalı.
İtalya da CarrefourSA da alışveri yapıyoruz affedersiniz yani € harca harca bitmiyor. 330 ml birayı 0,69 cent e alıyordum. 8 şişe Toscana şarabı getirdim tanesi 8-10 € (gümrükte sorun etmediler şansımıza). Diyeceğim o ki tatili fırsata çeviriyoruz. Valla fırsatınız varsa geçin yapın alışverişinizi. Onlar bizi kurdan dolayı ucuz buluyor bizde vergiden….. -
@AstamRua tekrar iletişime geçin tarihi sallıyorum 7 martta vize görüşmenizin olduğunu aciliyetinizi belirtin. belki işlemler hızlanır.
-
Tekrar yazayım :)
You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immgrant Visa Program for the fiscal year 2024Casenumber: 4XXX
Olumlama :) Seviliyorsunuz
-
@Hopes1 ommmm hommm You have been randomly selected yazan ekranı görmek istiyommmmm
https://www.youtube.com/watch?v=S0k4vVspNlY&ab_channel=ZihinTV -
@CA-Yolcusu Amin. Yeni yüzler görmek güzel , hoşgeldiniz.
-
@Hopes1, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Tekrar yazayım :)
You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immgrant Visa Program for the fiscal year 2024Casenumber: 4XXX
Olumlama :) Seviliyorsunuz
Amin inşallah hepimize.
Seç kurtar bizi Amerika… Vallahi selected diye bağıralım.
-
Vallahi selected videosundaki arkadaş sanırım gidememiş ? Bilgisi olan var mı ? Çünkü dv mülakatı verilmesi için kazananların yaptığı videoda görmüştüm kendisini
-
Devlet hastahanesinde muayene oldum ve doktor (daha önce ameliyat doktorum) şu iğneyi al gel yapalım diyerek eczaneye gittim. İğne ücreti 1250₺ nakit alır isen o da. Eminim daha nice ilaç, iğne vs vardır kat ve kat fazlası. Aslında da bir nebze Amerika’daki gibi yaşadığımızı söylerim hep, ₺ kazanıyor $ ın belirlediği fiyat üzerinden harcıyoruz. K. Bakmayın paylaşmak istedim. Orada da aynı zorlukları illa ki yaşayacağız ki burada zaten hep maruz kalıyoruz. 👋Geçen haftalarda 1 haftalığına Yunanistan ve Bulgaristan seyahati yaptık ailece.
Şu dediğin olayı birebir gördük ve yaşadık gerçekten.Tekirdağ'da ikamet ediyoruz zaten ve evde alışveriş zamanı geldi.
Bu şekilde bile çok daha ucuza geliyor ürünler, şaka gibi.Fırsat buldukça gezmek lazım diye cümleye başlamak istiyorum çok iyi yapmışsınız çok güzel bir tatil gezisi olduğuma eminim :)
Bol bol alışveril yapsaydınız vergi az olduğu için bahsettiğiniz ülkelerde zaten neredeyse aynıya geliyor fiyatlar (kurdan dolayı).
İtalyada öyle bir alışveriş yaptık ki anlatamam örneğin ilk girdiğimiz mağaza apple de 2 adet telefon kulaklık vs aldık dönüşte de vergi iadelerini alınca buradaki 1 telefon fiyatına 2 telefon almış olduk üzülerek söylüyorum. Hayat bize bu hesapları yaptırmamalı.
İtalya da CarrefourSA da alışveri yapıyoruz affedersiniz yani € harca harca bitmiyor. 330 ml birayı 0,69 cent e alıyordum. 8 şişe Toscana şarabı getirdim tanesi 8-10 € (gümrükte sorun etmediler şansımıza). Diyeceğim o ki tatili fırsata çeviriyoruz. Valla fırsatınız varsa geçin yapın alışverişinizi. Onlar bizi kurdan dolayı ucuz buluyor bizde vergiden…..Bize öyle söylenmemişti 🤔 Market rafları boş, insanlar kuyruklarda ve aç, bir de hepsi birden bizi kıskanıyorlar şeklinde bilgi gelmişti ama bilemiyorum. Yanlış görmüş olmayasınız?
-
@daydreamer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
İtalya da CarrefourSA da alışveri yapıyoruz affedersiniz yani € harca harca bitmiyor. 330 ml birayı 0,69 cent e alıyordum. 8 şişe Toscana şarabı getirdim tanesi 8-10 € (gümrükte sorun etmediler şansımıza). Diyeceğim o ki tatili fırsata çeviriyoruz. Valla fırsatınız varsa geçin yapın alışverişinizi. Onlar bizi kurdan dolayı ucuz buluyor bizde vergiden…..Bize öyle söylenmemişti 🤔 Market rafları boş, insanlar kuyruklarda ve aç, bir de hepsi birden bizi kıskanıyorlar şeklinde bilgi gelmişti ama bilemiyorum. Yanlış görmüş olmayasınız?
Aynısını dedim; sizin sıkıntı çekiyor, bizi de kıskanıyor olmanız gerekiyor öyle söylenmişti? Bana güldü sadece, görüyorsun der gibi🫠
Gözlerim boş rafları gördü ama ucuz diye bittiğini de gördü, unutamayacağı anlardandı 👀☺️ -
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu ilkay zamanın son videosunu izledim new york monticello diye bir yerde -21 yeni yerler buluyorum hahahha şey diyor güneş açtı biraz ısındı -16 oldu haahahahah
@diablo_ercan ahajakakal e iyiymiş gidelim görelim 🤭@Emrah-Borazan gel gel güzel bı yer var burda tam senlik 😜
-
@ErdalK, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam bu nasıl bir iki seçenek ya :D ya en pahalısı ya en ucuzu :D
Forum genel olarak houston tarafına gidiyor başlangıç için fena sayılmaz diğer eyaletlere nispeten uygun oraya gidebilirim ama gencim los angeles da da arkadaşım var yardımcı olursa oraya gitmek isterim biraz çalışıp para kazanmak isterim ondan sonra duruma göre bakmayı düşünüyorum kafalar bu iki eyalet arasında karışık yani :grimacing_face: :grinning_face_with_sweat:
@yenihayaletadam yani iklim zıt olucak belki ama Chicago'ya, Boston'a da gelebilirsin komşu oluruz ☺️ kimseler istemiyo yalnız kalicam valla 🙈
Boston için biz varız 😅 benim de kafamda olan yer Boston ama tabi önce hanımı orada üşümeyeceğine ikna etmem lazım 😂
@ErdalK o biraz zor mu sanki 🤭
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam bu nasıl bir iki seçenek ya :D ya en pahalısı ya en ucuzu :D
Forum genel olarak houston tarafına gidiyor başlangıç için fena sayılmaz diğer eyaletlere nispeten uygun oraya gidebilirim ama gencim los angeles da da arkadaşım var yardımcı olursa oraya gitmek isterim biraz çalışıp para kazanmak isterim ondan sonra duruma göre bakmayı düşünüyorum kafalar bu iki eyalet arasında karışık yani :grimacing_face: :grinning_face_with_sweat:
@yenihayaletadam yani iklim zıt olucak belki ama Chicago'ya, Boston'a da gelebilirsin komşu oluruz ☺️ kimseler istemiyo yalnız kalicam valla 🙈
Ya aslında ben inanılmaz derece de Chicago istiyorum oraya karşı ayrı bir zaafım var neden bilmiyorum ama aramıza soğuk giriyor 😞 soğuk olmasa büyük ihtimalle olurdum diye düşünüyorum. Belki de gelirim belli olmaz ne kadar soğuk o kadar insanlar evden çıkmaz o kadar çok para demek 😂😂 bir bakmışız aynı site de komşu olmuşuz hiç belli olmaz şuanlık 😏😂🫢
@yenihayaletadam aaa bak hiç bu açıdan düşünmemiştim çok haklısın ne kadar soğuk o kadar para 🤭 gel gel valla komşu olalım ☺️ soğuğu düşünme sen sahlep sıcak çikolata kahve çay komşundan ☺️
-
@Simge-Kutlu chicagoya göre sıcakmış :)) oraya gitsem eşim beni vurur :)))
-
@Simge-Kutlu "soğuk bacımm soğukk soğukkk" repliği aklıma geliyor her chicago yazdığında :D
@tolgasatir ahajakakak soğuk iyidiiiiir insanı dinç tutar gelin arkadaşlar gelin yahu ☺️
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Buralar yine gerildi. @Simge-Kutlu @diablo_ercan gelin -32 falan takılalım birbirimize neşe olur :)
@Emrah-Borazan ben şimdi okuyorum valla sayfaları anca bakabiliyorum hatta bı iki sayfa önce de sana takıldım 🙈
-
Chicago güzeldir ya :D ama şu aralar favorim Cape Cod ve Houston
-
@Emrah-Borazan daha sabah yazdım @Simge-Kutlu ya soğuk bacım soğuuk soğukk :D
@tolgasatir bı yandan çok deli yürekliyim soğuk insanı dinç tutar falan diyorum ama biraz soğuk olsa tir tir titreyen de bı yapım var dişlerim birbirine vuruyo resmen ahajajak 😄 inşallah ben Chicagoda ya da arttırıyorum Boston'da ölmem soğuktan 🙈 ama gene söylüyorum üşüsem de soğuk iyidiiiiiiiir 🤪
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emrah-Borazan öyle zaten ortadan amerika kıtasını kesiyorsun. üst yarısını çöpe atıyorsun. Biz alt yarısında takılalım.
@ayvalik10 hoplalaaaa abi naptın ya tesüflerimi sunuyorum sana 🙈
-
-
@ayvalik10 videoda snowboard havasi var

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum