@nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@ErdalK, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam bu nasıl bir iki seçenek ya
ya en pahalısı ya en ucuzu 
Forum genel olarak houston tarafına gidiyor başlangıç için fena sayılmaz diğer eyaletlere nispeten uygun oraya gidebilirim ama gencim los angeles da da arkadaşım var yardımcı olursa oraya gitmek isterim biraz çalışıp para kazanmak isterim ondan sonra duruma göre bakmayı düşünüyorum kafalar bu iki eyalet arasında karışık yani

@yenihayaletadam yani iklim zıt olucak belki ama Chicago'ya, Boston'a da gelebilirsin komşu oluruz
️ kimseler istemiyo yalnız kalicam valla 
Boston için biz varız
benim de kafamda olan yer Boston ama tabi önce hanımı orada üşümeyeceğine ikna etmem lazım 
@ErdalK o biraz zor mu sanki

-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam bu nasıl bir iki seçenek ya
ya en pahalısı ya en ucuzu 
Forum genel olarak houston tarafına gidiyor başlangıç için fena sayılmaz diğer eyaletlere nispeten uygun oraya gidebilirim ama gencim los angeles da da arkadaşım var yardımcı olursa oraya gitmek isterim biraz çalışıp para kazanmak isterim ondan sonra duruma göre bakmayı düşünüyorum kafalar bu iki eyalet arasında karışık yani

@yenihayaletadam yani iklim zıt olucak belki ama Chicago'ya, Boston'a da gelebilirsin komşu oluruz
️ kimseler istemiyo yalnız kalicam valla 
Ya aslında ben inanılmaz derece de Chicago istiyorum oraya karşı ayrı bir zaafım var neden bilmiyorum ama aramıza soğuk giriyor
soğuk olmasa büyük ihtimalle olurdum diye düşünüyorum. Belki de gelirim belli olmaz ne kadar soğuk o kadar insanlar evden çıkmaz o kadar çok para demek 
bir bakmışız aynı site de komşu olmuşuz hiç belli olmaz şuanlık 
🫢@yenihayaletadam aaa bak hiç bu açıdan düşünmemiştim çok haklısın ne kadar soğuk o kadar para
gel gel valla komşu olalım
️ soğuğu düşünme sen sahlep sıcak çikolata kahve çay komşundan
️ -
@Simge-Kutlu chicagoya göre sıcakmış :)) oraya gitsem eşim beni vurur :)))
-
@Simge-Kutlu "soğuk bacımm soğukk soğukkk" repliği aklıma geliyor her chicago yazdığında

@tolgasatir ahajakakak soğuk iyidiiiiir insanı dinç tutar gelin arkadaşlar gelin yahu
️ -
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Buralar yine gerildi. @Simge-Kutlu @diablo_ercan gelin -32 falan takılalım birbirimize neşe olur

@Emrah-Borazan ben şimdi okuyorum valla sayfaları anca bakabiliyorum hatta bı iki sayfa önce de sana takıldım

-
Chicago güzeldir ya
ama şu aralar favorim Cape Cod ve Houston -
@Emrah-Borazan daha sabah yazdım @Simge-Kutlu ya soğuk bacım soğuuk soğukk

@tolgasatir bı yandan çok deli yürekliyim soğuk insanı dinç tutar falan diyorum ama biraz soğuk olsa tir tir titreyen de bı yapım var dişlerim birbirine vuruyo resmen ahajajak
inşallah ben Chicagoda ya da arttırıyorum Boston'da ölmem soğuktan
ama gene söylüyorum üşüsem de soğuk iyidiiiiiiiir 
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emrah-Borazan öyle zaten ortadan amerika kıtasını kesiyorsun. üst yarısını çöpe atıyorsun. Biz alt yarısında takılalım.
@ayvalik10 hoplalaaaa abi naptın ya tesüflerimi sunuyorum sana

-
-
@ayvalik10 videoda snowboard havasi var

-
-
@Simge-Kutlu @kirik son videonun sahibi bilgin olsun soğuk havalar hakkında kendisi ile görüşebilirsin
-
@Simge-Kutlu soğuk a lafım yok sağlık sistemine güvenmiyorum

-
Rusya'da ufo alarmı verilmiş. O bölgede uçuşlar falan yasaklanmış. Bi siz eksiktiniz zaten uzaylılar da gelsin tabi yaa :))
@Emrah-Borazan heh ben de nerde kaldılar diyodum amaaaan Allah aşkına Rusya için konuşamam ama valla ülkemde en son korkacagim şey onlar olur heralde zaten biraz kafaları çalışiyosa bize uğramazlar

-
chicago gidecekler buyrun video kahve keyfin bile yok.
@ayvalik10 abi termosta içeriz

-
@CA-Yolcusu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Herkese merhaba,
Umarim kimse "... has not been selected," notunu gormez bu sene diyerek araniza katiliyorum.@CA-Yolcusu ahhh çok amin aramıza hoşgeldiniz
️ -
@Simge-Kutlu chicagoya göre sıcakmış :)) oraya gitsem eşim beni vurur :)))
-
@Emre-Kurtulmuş abi sen suan talihli oldugun icin bi kere her yazdigini bi 3 kere okuman lazim valla harcarlar herkes gergin herkes
bas pozitifi gec iste niye üzüyon bizi 
-
@ayvalik10 yav herkese demeyeydinn iyiydi simdi koridor kavgasi olucak

-
@ayvalik10 abooovvv
anlaşılan kocam beyin yardımina çok ihtiyacım olucak 
Benzer Başlıklar
146
60.6k
Kullanıcı
5.1k