Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Sabitlendi Yolculuk
2.8k 432 363.4k 361
  • ⭐⭐⭐⭐

@MySea IFF denilen tüm askeri ve sivil uçakların kullandığı bir sistem . Bu sistem tamamen güvenlik üzerine kullanılan ve ülkeye girişte ve çıkışta devamlı aktif bir sistem. Burada problem var. FBI soruları yanıtsız bıraktığına göre Home Security ile ilgili Zaten cevap belli siber problem var.

• Merhaba, THY den ist çıkışlı gidiş dönüş biletlere baktığımda örneğin Haziran 2023 gidiş seçersem gün itibarıyla en geç 6 Ocak 2024'e kadar dönüş biletimi alabiliyorum. Bilet gidiş tarihi ile dönüş tarihi arasında maksimum zaman 1 sene olabiliyor diye bir bilgi aklımda kalmış ama emin değilim. Örneğin Haz. 2023 çıkışlı bilete dönüş olarak Mayıs 2024 - Haziran 2024 seçemiyor muyum , bunun bir kriteri veya kuralı var mıdır?

• @AE123 şimdi müşteri hizmetleri aradım 355 gün içinde alabilirsin diye cevap verdiler.

• @ayvalik10 , teşekkürler benim de aklımda benzer bilgi kalmış ama online de dönüş biletleri için maks 6.5 aylık biletler takvimde alınabilir gözüküyor, müşteri hizmetleri ile tekrardan kontrol ederim bilet aşamasında.

• ⭐⭐⭐⭐

Dün akşam Atlanta Savannah uçak biletlerine baktım 358 dolar gidiş dönüş uçak bileti 13 gün arayla 568 dolar olmuş . Atlanta İstanbul bileti 1200 dolardan 1700 dolara fırlamış . Allahtan Atlanta İstanbul biletini almıştım. Birde iç hatta ekstra bagaj parası vereceğim. Şuan Lyft ile gitsem 280 dolar tek gidiş . Yada Otobüs ve Hava alanı konaklama 170 dolar . Garip bir durum Daha 3.5 ay var uçuşa

• ⭐⭐

@Muhtaradana adamı ülkeden çıkana kadar soyuyorlar :).

• Merhabalar konu ile alakasiz bir durum ama gecen hafta los angeles havalimanindan ulkeye 3.girisimi yaptim diger girislerde 2 tane damga olmasina ragmen bu son girisimde damga yoktu. Acaba bir yanlislik varmi sorun olur mu. Havalimanindan cikarken farkettim geri donemedim sormak icinde. Pasaportumu aldi nerde kalcaksin niye geldin vs sordu cevapladim iyi tattiler diyip pasaportumu uzatti okadar..

• @mertatsiz Online sisteme geçtiler onla alakalıdır, I94 bilginize de artık sadece site üzerinden görüyorsunuz eskiden damgada bu bilgiyide yazıyorlardı. Artık bir çok havaalanı bu şekilde işlem yapıyor. Miamide bu şekilde işliyor şu anda

• ⭐⭐

• merhabalar.
    Bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım olacak yapan var mı bilmiyorum ama;
    Gidiş dönüş bilet alıcaz THY' den fakat bilfiğim kadarı ile THY promo biletlere iade yapmıyor kesinti yapıp ödeme yapıyor fakat internet sitesinde bilet seçerken esnek biletin açıklama kısmında 12 saate kadar kesintisiz iade yazıyor. Bu sınıf bilet alıp iade edip parayı kesintilimi yoksa kesintisiz mi alacağız bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
    Teşekkürler

• ⭐⭐⭐

@nofearbrk Esnek bilet alirsaniz kesintisiz islem yapiyor THY.

• @lumos Bilgilendirme için teşekkürler.

• Selamlar herkese, daha önce deneyimi olanlardan kısa bir bilgilendirme rica edebilir miyim? Yakın zamanda san francisco ya gideceğim ve schengenim olduğu için paris den uçmayı düşünüyorum en uygun ordan buldum. Avrupadan uçuşlarda dikkat etmem gereken hususlar var mıdır? Dönüş biletimi aynı firmadan almayacağım Thy direkt dönüş rezervasyon yapmayı düşünüyorum. Tecrübeli olanlar yazarsa sevinirim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ahmet-0 ABD vizeni varsa zaten schengen vizesine ihtiyacınız yok. Dikkat etmeniz gereken en büyük husus aktarmalı uçuş olacağı için 2-3 saat arası bir aktarma süresi bırakmanızı tavsiye ederim. Hem gecikmeden dolayı hem de havaalanındaki aktarma yerleri arasındaki mesafeden dolayı sıkıntı yaşamamanız için.

• @denizci10 Teşekkürler, aktarma olmayacak zaten ben bir gün önceden şehirde olacağım direk uçuş olacak ertesi gün.

• Merhaba, yakin zamanda yolculuk yapmis olanlar , covid konusunda guncel durum nedir paylasabilir misiniz? Test ya da asi karti gerekiyor mu? Her iki yon icin de soruyorum.

• Merhaba valizde bıçak götürebilir miyiz? Bagaja verilecek valizde olacak.

• ⭐⭐

@cleo resmi olarak aşı kartı gerekiyor ama soran yok.

• @srhnkskn evet götürebilirsiniz aşağıya verdiğiniz sürece bir sorun yok

• @srhnkskn ben götürdüm bıçak bi sorun olmadı alt bagajda,

Benzer Başlıklar

• 1 Oy
    4 İleti
    219 Bakış
    M
    $100 bin gibi bir parayı hangi akla hizmet yanında nakit taşıyorsun? Ben polis olsam bende ariza çıkartır el koyarım şahsen! bunun ülke ile alakası yok TR içinde nerede olursan ol geçerli. insanlar 20 lira için birbirini boğazlıyor. ilk sorulması gereken bu. ikinci olay ise polisin el koymasından sonra donen dolap. para temiz ise neden tamamı sahibine geri iade edilmiyor da polis departmanına iade ediliyor? valla korkmaya gerek yok yanına al 1000 dolar gerisini bankada bırak. Parası temiz olan adam bankadan şaşmaz zaten. Vergiden algıdan IRS dan kaçırıyorsan o başka !
  • 0 Oy
    13 İleti
    2k Bakış
    deebeeD
    @ali-atasoy, içinde söyledi: Amerika'dan Turkiye'ye geri dönüş yolculuğu hakkında bilgiler Merhabalar, Türkiyeye almanya'dan aktarmalı olarak geleceğim. Transit vizeye ihtiyaç var mı? Green card sahibiyseniz gerek yok. Lufthansa ile Frankfurt veya Münih aktarmalı uçuşlarda sorun çıkmıyor.
  • Turkiye'ye Ucak Bileti Ucretleri

Taşındı Yolculuk
    11
    0 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    S
    Merhabalar bu konuda net bilgiye sahip birisi var mı? 1 sene önce greencard çekilişli ile Amerika'ya geldim ve burada pasaporttun yenilettim çünkü damga damgası basılan pasaportum 1 senesi kalmıştı ve zaten 1 senelik vize başmışlardı bitti şuanda ama bende greencard var ve yeni pasaportum var burada eski pasaportumda yanımda Amerika'dan Türkiye'de Ağustos ve Eylül ayları için ucuz bilet bakıyorum ama hep avrupa üzerinden uçaklar var transit alanı kullanarak uçtuğum uçuşlar için Türkiye vatandaşı olduğum için yine transit vize almam gerekiyor mu? Eğer gerekmiyorsa Turkish Airlines kullanmayıp Avrupa firmaları üzerinden gelmeyi düşünüyorum ucuza getirmek için ve gerekmiyorsa belli bir saat limiti var mı havalimanında bekleme süresi olarak öğrenebilir miyim?
  • uçak bileti - aktarma

Taşındı Yolculuk
    45
    0 Oy
    45 İleti
    8k Bakış
    caner92C
    thy iyice cozuttu. ist-miami gidiş dönüş bakıyorum. british airway 24 bin, thy 46 bin tl. bu nasıl bir fiyat politikası
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k