DV2024 Sohbet Odası
-
@goyro666 69 gün kaldı ondandır :))
-
@Emrah-Borazan hahah dogru geliyor gelmekte olan :D
-
@goyro666 belirsizlik bitse de belli olan durumla ilgili hayallere dalsak :))
-
@çakıl merhaba bizde houston düşünüyoruz.
gittikten sonra ki deneyimlerinizi paylasmanız adına takip ediyorum ara sıra bilgi aktarırsanız sevinirim. -
Turkiedeki marketteki orda burdaki soygunlardan sonra trash fee bize tirasgelir abi.1000 grama 950tl posta istediler dun,gecensene 200 tl idi..20bin fazla 2bine bitane flowmasterli lexus ls 400,kesiciye sokan sahinci gibi tiribe girer isimi gorurum bi sekil
gidelimde mk -
@çakıl iyi yolculuklar 🙏🏻🙏🏻
-
2023 sonuclari aciklanacak neden en cok 2024 sohbet odasina yaziyorsunuz. umudunuz yok dimi cok basvuru var heralde.
-
@jamel86, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
2023 sonuclari aciklanacak neden en cok 2024 sohbet odasina yaziyorsunuz. umudunuz yok dimi cok basvuru var heralde.
6 Mayısta açıklanacak olan çekilişe DV2024 deniliyor o yüzden burada yapılıyor sohbeti. DV2023 geçen sene sonuçlandı ve şu anda kazananlar mülakata giriyor zaten 😅 Ama bir dediğiniz doğru bu sene çok katılım olduğu düşünülüyor
-
@Chromium negatifi basmayın ya: :D zaten stress ten ağzımda aft çıkıp duruyo :D
-
You have been randomly selected for furter processing in the Diversity Immigration Visa Program for the fiscal year 2024
Casenumber: 4XXX
:)
-
İstanbullular ben geliyorum napıyonuz 😂
-
@çakıl arkadaşım sende Adanalısın öyle mi :) hayırlı olsun toprağım darısı bana inşallah 🙏🇱🇷
-
@Hopes1 böyle bir ekran ile karşılaşırsak her yer bayram yerine döner ancak asıl bayram mülakata çağırılınca :D
-
@Hopes1 Allah'ım sen biliyorsun ne istediğimi 🤲
-
Valla benim kazanma ekranım hazır :)) Her gün de bakıyorum. Karşılaşacağım sonuç belli :)))
-
Günaydınlaar herkese iyi pazarlar, neredeyse şafak 68 (aksaray) olacak geliyor gelmektee olannn :police_car_light: :person_fencing: (amerika perilerii )
-
@Hopes1, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
You have been randomly selected for furter processing in the Diversity Immigration Visa Program for the fiscal year 2024
Casenumber: 4XXX
:)
Casenumber: 1XXX :)
Ufaktan bi olumlama 😅
-
@yenihayaletadam aşırı heyecan bastırdı şimdiden çekilişin açıklandığı güne izin aldım 🙂 o esnada çalışıp aklımı kacırmaktan cok cok iyidir 😅
-
@waterman sonuçlar 6 mayıs mıydı 7 miydi
-
Herkese İyi pazarlar çok fazla kafa yorup araştırma yapmaktan süreç rüyalarıma girmeye başladı. :)) Allah herkesin gönlüne göre versin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum