Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @rashcarter kişiye özel hizmet verdiğimizi beyan eden ya da herhangi bir kişinin sorularını cevaplamadığımı söylediğim bir beyanımı gördünüz mü?

    forum, gönüllülük esasına dayalı bir oluşum.
    sorunuzun hemen cevaplanmasını bekliyorsanız özel hizmet alabileceğiniz bir danışamanlık şirketi ya da avukat ile çalışabilirsiniz.


  • @rashcarter bu başlığın ilk iletisini detaylıca okumanız gerekiyor.


  • Ah bu AP süreci eski hevesim kalmadı desem yeridir bezdirdi ya vallahi ALLAH kimseye yaşatmasın belirsizlik çok kötü bişey 3 ay'ı geçti 4.aya girmek üzere. maillere cevap yok Lise diplomamın aslını bulamamış olmam kaç ay götürdü ama herşey de vardır bi hayr diyelim.Tez zamanda ALLAH vizelerimize kavuşmamızı nasip etsin.

  • ⭐⭐⭐

    @Hormek, içinde söyledi: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

    Ah bu AP süreci eski hevesim kalmadı desem yeridir bezdirdi ya vallahi ALLAH kimseye yaşatmasın belirsizlik çok kötü bişey 3 ay'ı geçti 4.aya girmek üzere. maillere cevap yok Lise diplomamın aslını bulamamış olmam kaç ay götürdü ama herşey de vardır bi hayr diyelim.Tez zamanda ALLAH vizelerimize kavuşmamızı nasip etsin.

    Bu işin sonu sabır maalesef yapacak hiçbirşey yok. Diplomanızdan dolayı AP’ye kalmamıssınızdır emin olun isim benzerliği vs durumlardan dolayı olmustur.


  • @waterman Çok Eminim ki Lise diplomasının aslını sunamadığım içindi ds-260 formunu neden tekrar doldurtsunlar özellikle eğitim bilgilerini güncelleyin demişler.

  • ⭐⭐⭐

    @Hormek, içinde söyledi: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

    @waterman Çok Eminim ki Lise diplomasının aslını sunamadığım içindi ds-260 formunu neden tekrar doldurtsunlar özellikle eğitim bilgilerini güncelleyin demişler.

    Sizin gibi birçok insan mülakat esnasında orjinalini diplomayı bulamadan mülakata giriyor o zaman hepsi AP sürecine takılırdı. Emin olun geçen yıldan gördüğümüz gibi geçte olsa vizeniz onaylanıcak. Ceacten sürekli kontrol refused > AP arasında gidip gidiyorsanız dosyanıza yakın zamanda bi bilgi gelecektir. Eylülde bile olsa bu durum vizeniz elinize geçecektir..


  • @waterman Okuduğum mülakat deneyimlerinde aslını götürmeyene denk gelmedim benden evrakları alan bayan ısrarla sordu ve listeye soru işareti koydu içeri gitti geldi bu kez anne kızlık soyadını sordu.


  • Merhabalar ir1 kategorisinde ocak 10 da vize gorusmem vardi vize memuru vizen onaylandi dedi daha sonrasinda ama bir guvenlik sorusturman var bi form doldurman gerektigini soyledi ocak 10 da form geldi doldurdum gonderdim su ana kadar belki 10-11 kere guncelleme aldim ve en son dun guncelleme aldim sizde ne kadar surer bir belirsizlik var biliyorum ama esimden ayriyiz bu belirsizlik yipratiyor


  • Arkadaşlar administrative processing completed oldu benim biliyorsunuz, pasaport fotoğraf sağlık raporu vs istediklerini gönderdim pazartesi günü, kaç gün içinde issued olur bilgisi olan var mı?


  • @gucarslan Kişiye özel hizmet mi? benim öyle bir talebim yada isteğim olduğunu hatırlamıyorum. Sen bir sakin olsana admin, ne bu tepki? o an çok acelem olduğu için, acil cevap rica ettim. Bu konuda herkese uzun uzun cevap verip, benim yazıma cevap alamadığım için de biraz neden cevap alamıyorum gibi bir sitemim oldu sadece. Burası yardımlaşma formu değil mi? Yanlış mı biliyorum? Konuyu hangi ara kişiye özel hizmete getirdin, şaşkınım doğrusu? Bu kadar uzun uzun bunu yazacağına, o an bir yardım amaçlı bir cevap daha yardımcı olacakti ama ben hallettim sağol.


  • @rashcarter bakın sn. @rashcarter;

    "Hocam genellikle benim sormuş olduğum soruya pek yanıt vermiyorsunuz, meşgulsunuz sanırım." şeklinde bir cümleyi dünyanın her yerinde kişisel algılar insanlar çünkü; benim özelimde beni etiketleyerek bir ileti yazıp "sanırım meşguülsünüz" yazıyorsunuz.

    sizin aceleniz olması, bizim bütün ilgi ve alakamızın, vaktimizin sizin üzerinizde olması anlamına gelmez. bu foruma dakikada yüzlerce ileti yazılıyor ve bunların hepsini sizin de dediğiniz gibi "gönüllülük" esasına göre kontrol etmemiz gerekiyor.

    sorunuz acilse, desteğe de acil ihtiyacınız varsa dediğim gibi özel hizmet alabileceğiniz, bütün vakti ve alakasını size verebilecek bir danışmanlık şirketi ya da avukat bulun.

    bu forumda kimse, bildiği bir soruyu cevapsız bırakmaz, bırakmadı da.
    bir soru cevapsızsa ya cevabı bilinmiyordur ya da cevaplanma sırası gelmemiştir.

    bu yazdığınız başlığın ilk iletisini kimin yazdığına bakarsanız, kime ne için sitem yaptığınızı çok net anlayacaksınız.

    sorununuzu çözmenize de ayrıca sevindim, bol sabırlı beklemeler diliyorum.


  • @gucarslan Mükemmel bir manipüle yeteneğinizin olduğunu biliyor muydunuz? Benim asla söylemediğim cümleleri siz söylüyorsunuz, ben üzerime asla özel bir ilgi alaka beklemedim. Diyorsunuz ki, dünyanın neresine giderseniz gidin o cümle öyle anlaşılır, hayır öyle anlaşılmaz. Meşgulsunuz sanırım cevap veremiyorsunuz dedim, bu gayet normal bir cümledir. Evet tabiki burası gönüllü olarak yardımlaşma sitesidir bunun gayet de farkındayım fakat sürekli olarak da avukat danışman tutun demeniz de son derece kabaca bir cevap, her soru sorana bu yanıtı veriyor musunuz acaba? kesinlikle hayır. Tekrar ediyorum, o an çok acil yardıma ihtiyacım olduğu için, çok doğal olarak admini yani size soru sordum, siz admin olduğunuza göre bilen kişi olmak zorundasınız, özel olarak etiketleme cümlesi de biraz gereksiz, cevapla kısmıni seçerek size soru sordum, olay bundan ibaret, o anda kargoyu hızlıca göndermem gerekiyordu aciliyetten öyle yazdım. Ve teşekkür ederim.


  • @rashcarter bu şekilde yaklaşan herkese aynı cevabı veriyorum / veriyoruz sn. @rashcarter, baya baya forum klasiğidir bu cümle.

    ayrıca;

    siz admin olduğunuza göre bilen kişi olmak zorundasınız..

    hayır değilim, hiçbir zaman olmadım da! bu cümleniz bile forum / gönüllülük kültürünün tam olarka idrakında olmadığınızı gösteriyor. bilmediğim ya da henüz görmediğim bir soruyu cevaplamamı bekleyemezsiniz benden. durumunuzu net, anlaşılır şekilde ifade ettiyseniz; sorunuz ilk uygun fırsatta cevaplanır bilenler tarafından.

    sonraki dönemlerde de "çok acil" bir desteğe ihtiyacınız varsa ve danışman tutacak zamanınız da yoksa bana özelden mesaj atabilirsiniz. bildiğim bir soruysa elbette cevaplarım.

    bol sabırlı beklemeler.


  • Bugün GreenCard mülakatımız vardı. Eşim ve kızımın vizesini onayladılar. 1 hafta içinde pasaportlarınız elinize ulaşır dediler. Fakat benim AP sürecinden geçmem gerektiğini söyleyip pasaportumu ve yanında sarı bir kağıdı birlikte bana geri verdiler. Sabırla AP sürecinin tamamlanmasını bekleyeceğiz artık.


  • @gucarslan Cümleleri cımbızlaya cımbızlaya cevap vermek ve uzun yazıya hiç bir şekilde dikkat etmemek, bravo admin. Başka bir argümanin varsa, onu da kullanmanı tavsiye ediyorum. "Danışman ve avukat" kelimeleri dışında mesela. Ais sitesinden tam olarak ne yapacağız sorusu o an çok acildi ve o yüzden öyle yazdığımı belirtiyorum ve kesinlikle de adminler, diğer üyelerden daha fazla şey bilmek zorundadır. Yani kısacası alt üstü şu sitede bir soru sordum, bu kadar uzatmanın da gereği yoktu. Avukat,danışman cevablari gerçekten saçmalık. Her soru sorana böyle mi söylüyorsun? Neyse kal sağlıcakla. Bu tarz bir yaklaşım üzücü.


  • @ovacar tebrikler ve geçmiş olsun.
    bu akşam ya da pazartesi bir mail alacaksınız, içinde DS5535 formu olan. bu başlığın ilk iletisinde ilgili formu bulabilirsiniz. şimdiden formu doldurup bekleyin, mail geldiğinde direkt gönderirsiniz.

    sorunuz olursa da buradan yazın lütfen.
    bol sanırlı beklemeler.


  • Merhabalar, ablam 2021 kasım ayında B-2 vizesine başvurduktan sonra AP'ye kalmıştı. Uzun süredir CEAC statüsünde Refused görünüyordu ve hiçbir güncelleme almamıştık. Fakat 2 gün önce CEAC statüsü Administrative Processing'e alınmış, bu iyi bir şey mi acaba?


  • @happylittletrees, içinde söyledi: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

    Merhabalar, ablam 2021 kasım ayında B-2 vizesine başvurduktan sonra AP'ye kalmıştı. Uzun süredir CEAC statüsünde Refused görünüyordu ve hiçbir güncelleme almamıştık. Fakat 2 gün önce CEAC statüsü Administrative Processing'e alınmış, bu iyi bir şey mi acaba?

    Evet muhtemelen pasaportunu göndermesini isteyecekler ve vizesini onaylayacaklar

  • O ovacar bu başlıktan bahsetti

  • Arkadaşlar bugun itibari ile idari işlemim tamamlandığına dair mail aldım. 1 haziran 2022 mülakat 1 mart 2023 bitiş. Vize türü cr1 gelen mailde ds260 ile bir yazı var tam anlayamadım kafamı karıştırdı bilgisi olan varmı görsel linki. https://www.hizliresim.com/qit3bn0


  • @skrbtk yazıdaki hangi kısım tam olarak?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum