IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Handan 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
-
@matt88 Öyleyse sadece bekliyoruz. CEAC gibi durumu kontrol edebileceğimiz bir yer olsaymış keşke. Cevabınız için çok teşekkür ederiz. Umarım size de bize de bir an önce mail gelir.:folded_hands_light_skin_tone:
-
Bu ileti silindi! -
@istanbullover size geldiği gibi uyarı geldikten sonra açıkladık.sonra cevap gelmedi daha.ben de amerikada yaşamıyorum. Domicile kısmınada şu an orada yaşamadığımı ama yaşamak istediğimizi açıklayan mektup yazdım.
-
Arkadaşlar bugün randevum vardı vizem onaylandı bekleyen herkesin surecinin hızlanmasını diliyorum yorucu ve yıpratıcı bir süreçti 3 yılın sonunda nihayet eşime kavuşuyorum... gözümde büyüttüğüm gibi zor olmadı sadece bir kaç soru sordu vize memuru... stres ve heyecan yapmamaya çalışın umarım her şey gonlunuzce olur 😇🙏
-
@kdrr tebrikler hayırlı olsun gözünüz aydın, görüşmeden önce götürmeniz gereken belgeler email olarak size iletildi mi ?
-
@kdrr hayırlı uğurlu olsun.
-
@AE123 hayır iletilmedi
-
@kdrr tebrikler hayırlı olsun 🥰
-
@kdrr Tebrikler darisi tum bekleyen dostlariminz basina :folded_hands:
-
@dmyilmaz Amin inşallah 😇
-
@kdrr Hayırlısı olsun çok sevindim sizin için
-
Çok teşekkür ederim.darisi basiniza 🙏🙏
-
@ipek1907 bende oyle birsey yaziyorum, umarim onaylanir sizinki, onaylaninca bildirirseniz cok sevinirim 🙏
-
@mina1201 hayırlı uğurlu olsun. Bizlerede umut oluyor güzel haberleri duymak. Darısı en kısa zamanda bekleyenlerin başına.
Acaba hangi soruları sordular bizimle paylaşabilirmisiniz? -
Merhaba, ben NVC belgelerimi yukleme asamasindayim. Birth Certificate istiyor. Ama e-devlette iki tane nufus kayit belgesi var. Eski soyadimla ve evlendikten sonraki soyadimla. Iki avukata sordum ikiside farkli bir sey soyledi. Acaba bu asamayi sikintisiz gecen biri varsa bilgi verebilir mi ?
-
@hilaldeniz açık görünen ve güncel soyadiniz olanı en detaylı ve vukuatlı şekilde almalısınız . Zaten diğeri kapalı gözüküyordur.
-
Arkadaslar gun aldik, 12 Nisan gorusmeyi gidiyoruz!!! Herkeze nasip etsin!!!
-
@trbilgin hayirli olsun su zor gunlerde gelecek iyi haberlerden biri bu olsa gerek darisi bekleyenlere
-
@koro hi koro our dq 🙏
DQ: 06.January 2023 (IR2) my son
DQ: 03. February 2023 (CR1) wife
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum