@Lossantosdy @Selly @Rhonster @hashirama depremde kalanlar aşağıdaki bilgileri diğer arkadaşlarınıza yakınlarınıza ulaştırın ki kimse zor durumda kalmasın. 400 kişilik öğretmen kafilesi gittikten sonra ayarladıkları
Sıcak yemek dağıtım noktaları
Adıyaman demokrasi meydanı 122 gamer önü
Malatya valilik önünü
Kilis Musabeyli
*Antep; Nur dağı ıslahiye merkez
Antep Şehitkamil
Hatay İskenderun
Antakya il jandarma
Urfa merkez Bilecik
Kilis merkez
Osmaniye cumhuriyet meydanı
Adana merkez
Battaniye yiyecek giyecek ihtiyacı olanlar 168 arayıp konum bilgisi verip ihtiyaçlarını söyleyebilirler Herkese yaymaya çalışalım
S.a herkeze iyi akşamlar bir kardeşimiz aşevimize katkıda bulundu inşeALLAH gunde 3 ön çorba dağıtacağız her önde 2500 kişilik olacak 1 günde 7500 kişilik çorba dağıtmış olacağız inşallah. RABBIM Hayir sever kardeşimiz den Razı olsun. Aşevimize çorba içmeye herkez gelebilir yakinlarini da getirebilirler . Bilginize
Gaziantep Şahinbey Düztepe Nuripazarbaşı civarı
GaziAntep Murat otel kalacak yer yemek su ısınma herşey için iletişime geçin 0 (532) 687 84 41
Gaziantep
#Emek Kasap Halil Usta 1000 kişilik çorba dağıtımı saat 18.00den itibaren ikram edilecek
#Kelebek Restaurantta 17.30 sonrası çorba ve makarna ikramı olacak
#Künefehan 17.00 itibaren 4000 kişilik çorba ikram edilecek
#Çetinkaya civarı topkapı sarayı ücretsiz çorba ikramı var
#Tunaş Helva Çelikler Gıda, Gaziantep 1. Osb saat 15.00e kadar fabrikaya gidilmesi durumunda istendiği kadar koli hiçbir ücret talep etmeden helva, gofret, tahin, reçel tedariği yapılacak.
#Nohutçu Metin Usta merkez şubesinde binevlerde
yemek 17.00 itibariyle dağıtılacak.
Gaziantep
Ücretsiz Yemek İkramı Yapan Kurum ve Kuruluşlar
Demokrasi Meydanı
Dolce Vita
Şehri Ottoman Kafe
Metro Mağaza İçi
Kaburgacı Kenan
Lavaş Ciğer
OPET Lara Petrol
Bella Pais kafe (emek)
Akyol ilköğretim okulu
Nesibe Aydın Okulları
Karataş Tahmazoğlu Camii
118 Nolu Taziye Evi
Burç Restorant
Kardeşler Simit Fırını
Şahinbey Spor Salonu
Ünal et lokantası
Küşleme Kebaphan
Ciğerci Kadir ( Karataş)
Gaziantep Cemevi
Ortadoğu Fuar Merkezi
Varil Çorba
Adıyaman Sıcak yemek ikramı Mimar Sinan Kültür Parkı önünde başlayacaktır. Halkımıza duyrulur. 12.00 civarında twett atılmış.
Adıyaman da yaşayan tanıdıklarınızın battaniye ekmek veya başka ihtiyaçları varsa bu numaraya ulaşabilirsiniz. 0543 271 6500
Kalacak yeri olmayanlar için tırlarımızı açtık. İhtiyaç sahiplerine duyurun. Nizip Stadyumu
Hatay'a askeri yardım gemisi geldi. Gemiye ulaşmak isteyenler ulaşamayanlar için bir abimizin numarasını bırakıyorum. zorda kalan arasın. numarayı jandarmadan aldığınızı söylemeniz yeterli. Dz. Kuv.Kd. Üçvş. Sercan GÜLER 0538 266 46 96
Hatay Antakya çevre yolu üzerinde, doğa koleji yakınında Zeus Yüzme havuzunun olduğu yere seyyar mutfak kuruluyor.
Hatay da olan varsa 0554 266 5442 Afad Hatay görevlisi Osman Bey ihtiyaçlarınızı söyleyebilirsiniz.
Hatay yardım isteyen arkadaşlarım. Osman Bey'e ulaşır mısınız? Mesajınızı ihtiyacınızı konumunuzu söyleyin yardımcı olacak. 0554 266 54 42
Hatay Belen Merkez de bulunan Konya Afad Gönüllüleri, Doğa park spor salonu battaniye gıda dağıtımı
Hatay defnede sıcak çorba ve kalacak yer için arayabilirsiniz yer artes hotel 05511216938
Hatay Anadolu Palace Otel depremzedelere kapılarını açtı.
Hatay Konya Büyükşehir Belediyesi Mobil Mutfak
Hatay Konya İl Müftülüğü
Şanlıurfa
Sokakta kalan var ise 0535 230 74 63 numaraya ulaşsınlar. 1000 kişilik yatacak yer vardır.
Şanlıurfa
Kalacak yeri olmayanlar için salonumuzu açtık. Yıldız Sarayı Konukevi
Şanlıurfa
ŞANLIURFA'DA BULUNAN VATANDAŞLAR SAAT 10 İTİBARİYLE ADRESTEKİ ŞANLIRFA AŞEVİ DERNEĞİNDEN ÇORBA YARDIMI ALABİLİRLER #deprem #şanlıurfa 1004. Sk. 5A
ÇORBA İKRAMI SÜREÇ BOYUNCA GECE GÜNDÜZ DEVAM EDECEK OLUP KAPASİTESİ DE ARTIRILMIŞTIR DESTEK OLMAK İSTEYENLER İÇİN DERNEK BİLGİLERİNİ AŞAĞIYA BIRAKIYORUM.
Şanlıurfa Aşevi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
Devam eden süreçte kamyon veya minibüslerle göndereceğiniz yardım malzemeleri için dağıtım yapabilirler, depo alanları ve çalışanları mevcut dışardan gidecek yardımlar için 0414 215 19 22 telefon numarasından derneğe ulaşabilirsiniz
https://maps.apple.com/place?address=1004. Sk. 5A, 63210 Eyyübiye Şanlıurfa, Türkiye&ll=37.150183,38.791022&q=1004. Sk. 5A&_ext=EiYprHYDrKaSQkAxYT1mT4RkQ0A5KkwpCM2TQkBBGWqcnvVlQ0BQBA%3D%3D&t=m
Üniversitede kampüs toplanma alanında var Atatürk parkında var stadyumda var cadirkentte var bildiklerim bunlar Kahramanmaraştan yazıyorum
Kahramanmaraş Sütçü imam Üniversitesi Avşar kampüsü konferans salonları müsaitmiş. Elektrik, su, yemek varmış. Üniversiteden bir arkadaş söyledi.
Kahramanmaraş'taki kardeşlerimiz merkezde Sadullah Metin Mucuk kardeşimizle irtibata geçebilirler.
Ne ihtiyaç varsa yapmaya hazırım diyor kardeşimiz.
Telefonunu veriyorum 0551 642 4524, Yusuf Kaplan hocam gönderdi
Kahramanmaraş
Haydarbey Dora park karşısı Nisa fırın ücretsiz ekmek dağıtımı yapıyor. 91039. Sokak Akdo Apartman altı 17/6 46100 Onikişubat
10 Bin kişilik çorba,
10 Bin ekmek, Peynir, Sınırsız çay
2000 adet daha yorgan ve yastık
En ağır yıkımın olduğu Kahramanmaraş Piazza bölgesindeyiz...
Tüm ihtiyaç sahiplerine ücretsizdir.
Çocuklar için de bot ve mont.
Ben enkaz bölgesindeyim arkadaşlarım dağıtım yapacak
ARKADAŞLAR VAN DA 100 DAİRE HAZIR HALDE KALMAK İSTEYENLER İLETİŞİM:0530 524 49 39
Van ilimizde 10 adet 2+1 eşyalı dayalı dairelerimiz mevcuttur. İhtiyacı olan kalmak isteyen aileler bu numaradan ulaşabilir. 0543 560 25 79
Malatya Battalgazi Taş Mahallesi Toki Konutları yemekhanesinde ücretsiz 24 saat sıcak yemek hizmetini başlattık.
Malatya
Hürriyet Parkı Sivas Caddesi üzerinde ekmek dağıtılıyor. Malatya'da ikamet eden gıda sıkıntısı çekenler yemeğini oradan temin edebilir.
Malatya park yanına yardım tırları gelmiş. İhtiyacı olan bölgeye gitsin. Belediye ve Malatyapark arasındaki açık otoparkta
Arkadaşlar geçmiş olsun,* Malatya’da* olan tanıdıklarınız varsa iletmeye çalışın lütfen.
Beylerderesi tarafında LCW ve Taha tekstili geçtikten sonra TALU TEKSTİL tek katlı çelik bir yapı, sahibi şu an herkese açtı, yemek, su, ayrıca kantin, tuvalet, ısıtıcılar, jeneratör her türlü donanım mevcut 500 kişi daha alabilirlermiş. Dışarıda kalan herkes gidebilir. Ayrıca ecza ihtiyaçlarını da karşılayabilecekler, ilaç, insülin gibi ihtiyaçlar için birebir milletvekili ile iletişime geçebiliyorum şu an.
Lütfen bildiğiniz gruplara ve tanıdıklarınıza iletin.
Batman
Evlerine giremeyen herkese ısınacak yer, çay ve çorba ikramımız vardır. Bütün Batman halkının hizmetindeyiz. La Vita pizza cafe, Lavita bistro batman
Diyarbakır ve çevresinden sıkıntısı olan tanıdıklarınız varsa, bir arkadaşımız fabrikasını açtı, ısınma, yemek. Herşeyi sağlıyor.
Tekstil ihtisas sanayi, Altındağ dinlenme tesisi
Devlet kantarının karşısındaki sanayiye gelip iletişim numarasını ararsanız yardımcı olacaklar
İletişim Ali Yusuf 0535 642 85 85
Diyarbakır Plaza Hotel 10.000 kişilik öğle yemeği hazırlamıştır. Bölgede olanlara iletebilirsiniz. Yenişehir Mah. Prof. Dr. Selahattin Yazıcıoğlu Cad. No:3/1 Yenişehir
Diyarbakır Malatya Kahramanmaraşta tanıdığı olupta depremden dolayı evsiz kalan aileler varsa Muşta aileme ait olan apartlarda süresiz misafir edebiliriz bilginiz olsun
05528295612
Diyarbakır çevresinde dışarıda kalan varsa 200 kişilik kalacak yerimiz var. getirmek için arabalar da var.irtibat: 05350515295
Diyarbakır Çınar Yarıkaş Köyü Muhtarı olarak 1000 kişilik kalacak yerimiz mevcuttur. Mağdur olan vatandaşlarımız bu numaradan ulaşabilirler. 0532 163 7821 ulaşım imkanı sağlanacaktır.
Diyarbakır Merhaba ben Yıllarca köyü muhtarı Bayram Yeşil. Barınma ihtiyacı olan benimle iletişime geçmeleri rica olunur. 500 kişilik yer mevcut ihtiyacı olan arasın serviste var gelemeyen arasın ben almaya geleceğim. 0532 718 0080
Deprem bölgesinde yaşayıp Erzuruma gelmek isteyen aileleri Grand Çatalkaya Hotel ve Atlas otelde 01.03.2023 tarihine kadar misafir etme kararı aldık. Gün birlik olma günüdür. Yanınızdayız.
0546 285 5900 0552 399 0025
Depremden etkilenenler için 450 kişilik kalacak yerim hazır. Mevcuttur. Alanya Bilal Dal 0555 091 4707
Nevşehir kapadokya bölgesinde bulunan otelimizde yer vardır. Depremzede ailelere ücretsiz hizmet vermektedir. İletişim numarası 05445547650
Konya
Konya'ya ulaşım sağlayabilen veya gelmek isteyen
depremzedeler için kalacak yerlerimiz var. Konaklama ve yemek ihtiyaçları karşılanabilecek şekildedir. İletişim için bana yazabilirsiniz. 0507 808 6740
Düzce
Deprem bölgesinde mağdur olan 13 ailemiz için elektrik, su, dogalgaz vb. Herşeyiyle hazır dairelerimizi paylaşmaya hazırız. 0506 525 2999 Metin Şişman numaralı hattan veya sosyal medyadan bize ulaşabilirsiniz. Yekta İnşaat, Köksel İnşaat, Ava Gayrimenkul
Mardinde olan yakını olan ulaşabilir. Kalacak yer yemek vs için. 100 kişilik otel odalarımız boş. 0555 014 60 93
Mardin'de olan yada akrabası arkadaşları vs olan varsa bana ulaşabilir kalacak yer yemek vs için 100 kişilik otel odalarımız boş bana ulaşabilirler.
Isınma ve barınma masraflarını da karşılayabiliriz 05528295612
Değerli hocalarımız Elazığ İlahiyat fakültemizin vakfının son derece güzel (Nail Bey Camiini bitişiğinde her odasında müstakil banyo ve tuvaleti olan) bin öğrenci yurdu var. Ailelerin kalmasına müsait. Bu yurdumuz şuan dönem arasından dolayı boş. Depremzedelerin kalması için açtık ve aileleri almaya başladık. Afad'a bildirdik. Sizlerde kalma noktasında bizlere bildirebilirsiniz. Allah milletimizin yardımcısı olsun. Veysel Özdemir Fırat İlahiyat Dekanı 0505 384 9332
Ted Adana, Ted Diyarbakır Ted Şanlıurfa, Ted Malatya Kolejleri barınma ve yemek desteği sağlamaktadır. İhtiyaç sahipleri direkt gidebilir.
Ted Adana Koleji 444 7 833
Bahçehir Mahallesi/ Adana. Mersin Otoyolu Batı Karaisalı Bağlantısı Bulvarı. No:32 Seyhan/Adana
Ted Diyarbakır Koleji 0412 290 25 25
Urfa yolu Çeysa Plazaları No:162/B Kayapınar/ Diyarbakır
Ted Şanlıurfa 0414 316 80 80
Maşuk Mah. 8189. Sokak No:2 Karaköprü/ Şanlıurfa
Ted Malatya 0422 341 03 73
İnönü Üniversitesi Kampüsü Elazığ Yolu Üzeri 10. Km Battalgazi/ Malatya