Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.7m 1.7k

• @goyro666 malesef hala devam ediyor

• @Emrah-Borazan Iskenderuna giris yolu için yanlış bir bilgi vermek istemiyorum fakat Reyhanlı yolu çok kötü bir biçimde hasar gördü malesef durum Tv görünenlerden çok daha fecaat

• @Lossantosdy , geçmiş olsun. başınız sağolsun.

• @Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Arkadaşlar mrblar, biliyorsunuz ki Adanada da deprem oldu, çok şükür iyiyiz, ama 3kere baya salladı, artçıları ayrı, eşimle arabada kaldık, bugün de annemlere geldik, inşallah bitmiştir, bi daha görmeyiz inşallah,, ama halamların evi yıkıldı halamı kurtardılar ama eniştemi hâlâ bulamamışlar yalnız çalışma yapanlar bugün öldüğünü söyledi bize nasıl ögrendiler bilmiyorum ama çok üzüldüm çok :( Rabbim herkesi korusun, internetim yoktu şimdi annemlerdeyim, o yüzden yazamadım, inşallah kimsede kayıp yoktur

Çok geçmiş olsun Allah bı daha yaşatmasin 🙏 başınız sağolsun çok üzücü...

• @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Göçük altında kalanlar ile alay eden yavşaklar yakalanmış. Gereken cezayı alacakları söyleniyor.

Eminim alırlar eminim 😏

• @hashirama, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Mesajlara çok göz gezdiremedim İskenderun'da yaşıyorum burası çok kötü durumda AFAD çok etkin çalışamıyor insanlar kendi imkanlarıyla ailelerini kurtarmaya çalışıyor bu durumda çok etkili olmuyor malesef.

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun 🙏

• ⭐⭐⭐

@hashirama, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Mesajlara çok göz gezdiremedim İskenderun'da yaşıyorum burası çok kötü durumda AFAD çok etkin çalışamıyor insanlar kendi imkanlarıyla ailelerini kurtarmaya çalışıyor bu durumda çok etkili olmuyor malesef.

Geçmiş olsun. 😔

• ⭐⭐

Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

Madem öyle sınırdışı etsin.. konuşması kolay.. icraat??

Arkadaşlar mrblar, biliyorsunuz ki Adanada da deprem oldu, çok şükür iyiyiz, ama 3kere baya salladı, artçıları ayrı, eşimle arabada kaldık, bugün de annemlere geldik, inşallah bitmiştir, bi daha görmeyiz inşallah,, ama halamların evi yıkıldı halamı kurtardılar ama eniştemi hâlâ bulamamışlar yalnız çalışma yapanlar bugün öldüğünü söyledi bize nasıl ögrendiler bilmiyorum ama çok üzüldüm çok :( Rabbim herkesi korusun, internetim yoktu şimdi annemlerdeyim, o yüzden yazamadım, inşallah kimsede kayıp yoktur

Geçmiş olsun çok şükür iyisiniz eniştenize Allahtan rahmet geride kalanlara da sabır diliyorum

• @Ping-PONG Değer yargısız Klavye delikanlıları Toplum aşırı deforme olmaya başlamış... ;-(

• ⭐⭐

@Ping-PONG o çocuğu yetiştiren ana babanın suratına tüküreyim ben merhametsiz, vicdansız pislik çocuk

• ⭐⭐

@celica soylu mu demiş bunu? kendi için söyledi herhalde bi yanlışlık olmalı

• ⭐⭐

işin aslını astarını bilmeden konuşmaka gerek ama bu deprem ile ilgili bir konu mu acaba ne açıklama yapmış gazetecilere ona bakma lazım

• ⭐⭐

baktım... adamın yani amerikan büyük elçisinin bir suçu yok adam olası bir saldırı durumuna karşı uyarı yaptığı için türkiyeyi kötü duruma sokuyormuş gibi gösterilmiş... bence adam haklı her türlü pislik var türkiye'de şuan olabilir yani ama adama bu tarz sözler söylenmesi çok yanlış ve hiç politik ve diplomatik bir ağız değil tam kasımpaşalı gibi davranıyor hepsi liderleri gibi ne kadar ayıp sözler sarf edilmiş... amerika ile aramızı bozacaklar bunlar zorla... amerika yine ılımlı yaklamış...cevabı çok jentilmence geldi bana bir bizimkileri yanıtlarına bak bir onların... o kadar horozlanacakta bir şey yok ortada.. tsk nın yaptığı bir yanlış yüzünden gelinen nokta türkiye tehdit alınca adamlarda saldırıya karşı kendi konsolosluğunu kapatmış diğerlerine öncü olmuş bu da bizimkilerde gerginlik yaratmış... kendileri ortalığı birbirine katardı başka bir ülkede böyle birşey olsa...

• ⭐⭐⭐

İnanın ki foruma hiç giresim gelmiyor bu deprem haberlerinden aşırı derecede ürküyorum bu deprem İstanbul’da olsaydı veya büyük İstanbul depremi suan olsa ne yapabiliriz diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Geçen günkü fırtınada bile evim sallanıyordu birde depremde direk yıkılıcak altında kalıcam diye korkuyorum.. keske bi birikimim olsa da evden çıksam diyorum ama sıfır yapılan evlerde görüyoruz 2 milyon 850 bine alınan evin kağıt gibi yıkıldığını gördükçe fenalık geçiriyorum ya nolucak bu halimiz

• ⭐⭐⭐

@waterman inanırmısın foruma elim varmıyor, kafam dağılsın diye girip okumaya çalışıyorum ama burda da tabi ki insanlar yakınını kaybettiği için paylaşıyorlar tanıdığımız insanaların paylaşımlarını burda okudukça daha kötü oluyorum :( yazamadığım atladığım görmediğim yakınını kaybeden kimse varsa kusuruma bakmayın lütfen cümleten hepimizin başı sağolsun.

başınız sağ olsun :crying_face: adana da nerdesiniz bir ihtiyacınız var mı . yapabileceğimiz herhangi birşey var mı

• @debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Selly saol cnm dostlar saoldun uyuyamıyorum suç işliyormuşum gibi geliyor… eğitim alan tüm arkadaşlarımı bölgeye uğurladım bende kedilerne köpeklerine bakmakla görevlendirildim herkes bişeylere yardım edip bişeyin ucundan tutuyor

birşeye ihtiyacın var mı peki yapabileceğimiz herhangi birşey:crying_face:

• @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Göçük altında kalanlar ile alay eden yavşaklar yakalanmış. Gereken cezayı alacakları söyleniyor.

hepsi yakalanmış mı ben bir tanesinin haberini gördüm sadece. şimdi bir de 3 tane kızın videosu çıktı canlı yayında tekrar deprem olsun hepsi ölsün diye gülüp dalga geçiyor. kesin suriyeli veya farklı bir kökenden :crying_face:

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k