@turkeycel
Greencard çekilişini kaldırmaları için meclisin, senatonun onay vermesi lazım karar gerekiyor bu yüzden dv için yeni kurallar açıklandı kaldırılan yada kaldırılacak birşey için neden yeni kurallar açıklansın pasaport zorunluluğu gelsin yada 1 usd kuralı gelsin
Burada en önemli faktör ''trump'' kendi kafasına göre başvuruları açmıyoruz dedi bu kısa sürede yeni kanun çıkarması lazım tamamen kaldırması için bence süre daraldı bunu yapamaz ama başlatmıyorum diye bilirmi dersek diye bilir bu seferde kendini mahkeme sürecinin içine sokar
Bir kaç ay öncede dedim son anda açma ihtimali var bu yüzden hazırlıklı olmak gerekir başvuru aralığını kısa tutabilir. umudumu henüz kaybetmedim
Şu mantıkta bakıyorum olaya dv27 başvuru durdurdu ama dv26 mülakatlarına devam ediyor sadece karar verme kısmını pause aldı dv26 kazanan kişi mülakata giriyor evraklarını teslim ediyor sonuca bağlanmıyor dv27 için bu neden omasın başvuruları açar kazanan belli olur 1 ekim itibari ile mülakatlara başlanır sonuç olmadığı sürece trump zaten amacına ulaşmış oluyor

beyaz eşya tv vs satarım muhtemelen
hayır daha komiği bu kadın 2-3 ay öncesine kadar gitmem diyordu
benim hobilerim arasında bu 3 harfli marketlerin aktüel ürünlerini almaktı ıvır zıvır alırdım şimdi güzel oldu girip hemen çıkıyorum yoğurt almaya gidip dikiş makinası almışlığız var 
kızım ilk doğduğunda halama sormuştum. Kendisi ben küçükken Amerika ' ya green card kazanıp gitmişti. Nasıl oluyor nerden başvurmak lazım vs diye. Aracı kurumlara çok yüksek ödemeler yapıyorsun onlar başvuruyor senin adına vs dedi. (standart işe yaramayan akraba modeli işte) (7 kat el daha iyidir her zaman
) eşimde kabul etmez yani istemez diye hiç sormadım konusunu bile açamadım. Taki 2022 greencard çekiliş sonuçlarından sonra youtube dan Ecem le Ömürün videosuna tesadüfen denk gelene kadar. Eşime dedim ya başvursak mı ücretsizmiş ama pasaport lazım başvuru için. Olur deneyelim dedi. Pasaport çıkardık 10 yıllık gerçi pasaport şansı kalktı (bence kötü oldu.) Şimdi ise çok pişmanım keşke o zaman konusunu açsaymışım belki şimdiye kadar çoktan gitmiştik. Kızım da orada büyürdü.

hayatımd bı kez denedim sonu çok kötü bitti 

Instagram