@Onur-6 ABD vatandaşıyla evliyim Türkiyede ben ve benim gibi bir çok arkadaşım I-130 onayı bekliyoruz USCIS'den tam 3.5 aydır adamlar dosyalara bakmıyorlar ve tüm işleme durmuş durumda geçen günde dosyalarımızın BIO yani Benefits Integrity Office dolandırıcılık ve sahtekarlık işlerine bakan USCIS saha ofisine aktarıldığını öğrendik ve 2025 Consular Processing dosyalarının büyük kısmını taşımışlar aynı şikayeti şuanda yabancı forumlarda bir sürü insan yapıyor. (USCIS Bu konuda resmi açıklama yapmadı ve yapmıyor bu arada tüm bu bilgi yabancı forumlardan ve Redditteki topluluklardan aktarılan veriler ve paylaşımlar üzerinden gelen bilgiler.)
Peki bunu niye bize anlattın diyecek olan olursa kendi vatandaşının aile birleşimine bu kadar çomak sokan bir hükümetten ve yönetim anlayışından çekiliş ile 55.000 Green Card dağıtmasını beklemek çok masumca bence benim fikrimce çekiliş bu sene için elendi DV2028 içinde ortamın durumuna göre açabilir hatta ve hatta olur olmaz demeyin DV2028 elenedebilir onuda açmayabilirler. Bu adam ilk geldiğinde sevinmiştim yasadışı göçmenleri sınırdan hoplayanları göndericek bize yer açılır diye iğnenin ucu bizede battı. Yasal göçmen bile istemiyor. Hepimizin hakkında hayırlısı arkadaşlar...

beyaz eşya tv vs satarım muhtemelen
hayır daha komiği bu kadın 2-3 ay öncesine kadar gitmem diyordu
benim hobilerim arasında bu 3 harfli marketlerin aktüel ürünlerini almaktı ıvır zıvır alırdım şimdi güzel oldu girip hemen çıkıyorum yoğurt almaya gidip dikiş makinası almışlığız var 
kızım ilk doğduğunda halama sormuştum. Kendisi ben küçükken Amerika ' ya green card kazanıp gitmişti. Nasıl oluyor nerden başvurmak lazım vs diye. Aracı kurumlara çok yüksek ödemeler yapıyorsun onlar başvuruyor senin adına vs dedi. (standart işe yaramayan akraba modeli işte) (7 kat el daha iyidir her zaman
) eşimde kabul etmez yani istemez diye hiç sormadım konusunu bile açamadım. Taki 2022 greencard çekiliş sonuçlarından sonra youtube dan Ecem le Ömürün videosuna tesadüfen denk gelene kadar. Eşime dedim ya başvursak mı ücretsizmiş ama pasaport lazım başvuru için. Olur deneyelim dedi. Pasaport çıkardık 10 yıllık gerçi pasaport şansı kalktı (bence kötü oldu.) Şimdi ise çok pişmanım keşke o zaman konusunu açsaymışım belki şimdiye kadar çoktan gitmiştik. Kızım da orada büyürdü.

hayatımd bı kez denedim sonu çok kötü bitti 

Instagram (@undefined)